Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ όσο και ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ ταινία μικρού μήκους που δείχνει ακριβώς την σημερινή εποχή! ΠΡΟΣΕΞΤΕ τα χέρια τους….

Κοινοποίηση:
Καταγραφή1

Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ όσο και ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ ταινία μικρού μήκους που δείχνει ακριβώς την σημερινή εποχή!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Ποιά είναι η Ανδριανού ρε παιδιά? Η Κούλα την ξεπέρασε

  2. ΟΣΟ ΚΑΥΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ…ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ…ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

  3. Προφητικη οντως ! Να σαι καλα Ηγετη Χιο που ανεβαζεις παντα επικαιρα ποστ! Μπραβο στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ

  4. Για να φτάσουμε σε τέτοια κατάσταση θα πρέπει να γίνουν πολλά άσχημα πριν που στην ουσία εμείς θα φταίμε πάλι γι αυτά. Όλοι πατριώτες είναι και όλοι για το καλό μας δουλεύουν. Πως τώρα δεκαετίες είμαστε στα σκατά, μυστήριο. Τσάκισαν τελικά την Παιδεία, κατακερμάτισαν τα βιβλία των σχολείων, την ιστορία τη λένε όπως τους συμφέρει ή όπως τους υπαγορεύουν τα αφεντικά τους όποια και αν είναι. Ξυπνάτε αδέρφια γιατί τέλος τα ψέματα. Αφήστε τις ηλίθιες αντιπαραθέσεις και ας σκεφτούμε τι μας ενώνει που επί της ουσίας. Τι είναι πολυτιμότερο των πάντων όπως έλεγαν οι σοφοί πρόγονοί μας;
    Φίλοι, από μας εξαρτάται τι θα γίνει, όχι από αυτούς. Πόσοι προσπάθησαν στα χιλιάδες χρόνια να μας μηδενίσουν. Πόσοι ακόμα θα προσπαθούν; Όσοι και να είναι εδώ είμαστε. Μη φοβάστε τίποτα.

  5. Νομίζω όμως ότι οι περισσότερες από τις ταινίες αυτού του είδους είχαν σαν σκοπό να προετοιμάσουν και να εξοικειώσουν τους ανθρώπους στην ιδέα μιας τέτοιας εποχής και τέτοιων απολυταρχικών καταστάσεων και σ αυτή την περίπτωση οι δημιουργοί τους ήταν βαλτοί από το σύστημα!!!!!

    1. βαλτολι. άλλοι το ήξεραν και άλλοι εν αγνοία τους.

  6. Δεν απέχουμε πολύ απ’ αυτή την κωλοεποχή…….
    …….Δ Υ Σ Τ Υ Χ Ω Σ ..,

  7. o “τηλεπαρουσιαστης” ειναι σαν μια μιξη μπογκνταν-ου και εισαγγελατου.

  8. ΕΎΓΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΓΙΑ ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ!! ΕΚΕΊ ΜΑΣ ΠΆΝΕ ΑΔΈΡΦΙΑ! ΞΥΠΝΆΤΕ!!! Η ΑΥΤΟΊ Η ΕΜΕΙΣ!!!! Ο ΚΑΝΑΠΕΣ ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΧΑΡΗΣΕ ΛΕΥΤΕΡΙΆ!!!!!!!!!

Comments are closed.