Η ΣΑΠΙΛΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΤΕ – ΝΕΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΣΤΡΟΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟΥ ΑΝΗΛΙΚΗΣ – ΤΡΕΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΚΟΛΩΝΟ, ΕΚΑΛΗ, ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ – ΤΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ Η 31ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΕΒΡΙΣΚΕ “ΠΕΛΑΤΕΣ” ΣΤΗΝ 15ΧΡΟΝΗ

Κοινοποίηση:
mastropeia

Σε Κολωνό, Εκάλη και Κορυδαλλό πραγματοποιήθηκαν οι τρεις συλλήψεις, από τα έμπειρα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων κατά τη διάρκεια επιχείρησης που ξεκίνησε το πρωί της Πεμπτης μέχρι και το βράδυ της ίδιας μέρας, των εμπλεκομένων σε υπόθεση εκπόρνευσης ανηλίκων.

Πρόκειται για την 31χρονη Κ.Λ. από την Αλβανία που κατηγορείται για μαστροπεία τελεσθείσα σε βάρος προσώπου νεότερου των δεκαπέντε ετών, κατ’ εξακολούθηση, τον 33χρονο Ν.Σ. που κατηγορείται επίσης για μαστροπεία τελεσθείσα σε βάρος ανηλίκου με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας κατ’ εξακολούθηση» και «Πορνογραφία (παραγωγή, διανομή και κατοχή) με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων, τελεσθείσας μέσω πληροφοριακών συστημάτων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, κατ’ επάγγελμα και τον 55χρονο Δ.Π. που κατηγορείται για Γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, τελεσθείσας σε βάρος προσώπου νεοτέρου των δεκαπέντε ετών και Γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής τελεσθείσας σε βάρος προσώπου μεγαλύτερου των δεκαπέντε ετών κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Σε βάρος των τριών συλληφθέντων είχαν εκδοθεί αντίστοιχα Εντάλματα Σύλληψης από το 10ο Ανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Αθηνών ενώ Στη δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμα 6 άτομα.

Όπως προέκυψε από την σχετική έρευνα , η 31χρονη από αρχές του 2022 περίπου, διατηρώντας φιλική σχέση με την 15χρονη τότε Θ. Δ., γεν. 2006, φέρεται να τις έβρισκε «πελάτες» για ερωτική συνεύρεση, έναντι αμοιβής, εξωθώντας την στην πορνεία.

Μάλιστα φέρεται να έπαιρνε μέρος των χρημάτων από την ανήλικη.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν χθες, Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, τρία άτομα για την εμπλοκή τους σε υπόθεση γενετήσιας εκμετάλλευσης ανηλίκων.

Πρόκειται για γυναίκα 31 ετών και δύο άνδρες 33 και 55 ετών, που κατηγορούνται –κατά περίπτωση- για μαστροπεία σε βάρος προσώπου νεότερου των 15 ετών, κατ’ εξακολούθηση, μαστροπεία σε βάρος ανηλίκου με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία (παραγωγή, διανομή και κατοχή) με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων, μέσω πληροφοριακών συστημάτων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, κατ’ επάγγελμα καθώς και γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, σε βάρος προσώπου νεοτέρου των 15 ετών και προσώπου μεγαλύτερου των δεκαπέντε ετών, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Προηγήθηκε έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας είχε σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος των ανωτέρω συλληφθέντων καθώς και ακόμη έξι ατόμων. Ειδικότερα: η 31χρονη, από αρχές του 2022, εξωθούσε ανήλικη στην πορνεία, αποκομίζοντας χρηματικό όφελος, ο 33χρονος, στα μέσα Απριλίου 2023, ανάρτησε φωτογραφίες της ανωτέρω ανήλικης και μίας επίσης ανήλικης σε ιστότοπο, μέσω του οποίου πραγματοποιήθηκαν τουλάχιστον 10 ερωτικά ραντεβού σε ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας, και ο 55χρονος, το διάστημα Ιουλίου – Αυγούστου 2023, συνευρέθηκε ερωτικά στην οικία του με την πρώτη ανήλικη και ακόμη μία, έναντι χρηματικού ποσού, ενώ κατά το ίδιο διάστημα και προγενέστερα προέβη σε όμοιες πράξεις με τις εν λόγω ανήλικες, τόσο από κοινού όσο και με καθεμία ξεχωριστά.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος ψηφιακών πειστήριων καθώς και ένα αεροβόλο όπλο. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

29 Σχόλια

  1. Και πόσα άλλα παιδιά τα εκδίδουν παρά τη θέλησή τους.

  2. Διώξτε τους αλβανους να ξεκουμπιστούν από την Ελλάδα

  3. ΡΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ/ΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ;; ΚΛΟΠΕΣ-ΛΗΣΤΕΙΕΣ-ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ-ΠΟΡΝΕΙΑ-ΟΠΛΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ…ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑ;;;; ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΛΕΣ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ;;; ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ….ΧΩΡΑ ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ…

  4. ΣΑΠΙΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΜ ΕΜ ΠΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΤΡΙΓΥΡΩ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΕΣ??? ΝΑΡΚΩΤΗΚΑ ΠΟΡΝΕΙΑ ΜΑΣΤΡΟΠΙΑ ΝΤΑ ΒΑΝΤΖΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΤΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΑΙΝΟΥΣ ΑΠΟ ΧΙΛΙΕΣ ΔΥΟ ΦΥΛΕΣ ΣΑΠΙΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ…..

  5. Εχασε και η λέξη βιασμός την έννοιά της.Βιασμός είναι με τη βία , χωρίς τη θέλησή σου.Αυτά ξέρανε τι κάνανε , καθότανε για τα λεφτά.Kι αυτές να συλληφθούν και να δικαστούν.Το ίδιο και η 12χρονη απο τον Κολωνό, δε χτυπιόταν, πήγαινε απο μόνη της

    1. Τι λες ρε σαπιεπαιδερα . Ξέρει το 12χρονο τι είναι αυτό που το βάζουν να κάνει;

      1. Όταν όμως θα σου περάσουν αυτά που πέρασαν Καναδά και Αμερική , θα σου πω εγώ αν ξέρει το 12χρονο τι του γίνεται . Για να επιλέξει το φύλο του θα ξέρει τι του γίνεται για να ψηφίζει και για άλλα δεν ξέρει τι του γίνεται είναι μικρό . Τι δεν καταλαβαίνεται ότι όλα είναι σχεδιασμένα και θα έρθουν και στην Ελλάδα απλά όπως πάντα μετά από κάποια χρόνια . Και δεν είδα να λέει πουθενά για βιασμό αλλά για μαστροπεία . Μάθε να ξεχωρίζετε τις λέξεις καθώς έχουν διαφορετική έννοια .

  6. Πελασγος ….. Δεν ντρεπεσαι;;;Παιδεραστης εισαι;;; Αμα πεινας απο το σεξ πηγαινε να βρεις μεγαλη σε ηλικια και οχι παιδι.Τοσο πεινα πια ;;;;

  7. Όλα αυτά τα σιχαίνομαι.
    Ακούω μερικές φωνές τα ξημερώματα που μου λένε ότι πρέπει να μονάσω.
    Ο εκλυτος βίος μόνο σε μοναστήρι αντισταθμίζεται καρμικα.
    Να πάω;;

    1. ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ, ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΄Η ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΚΙΝΗΤΟ ΟΥΤΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤ…

  8. ουτε κουβεντα για τους ανηλικους νταβατζηδες τουρκο αλβανους δευτερης τριτης γενιας που τα μαζευουν απο τα σχολεια ολα αυτα τα ανηλικα….
    η τουρκοι μιτατζηδες που μπηκαν μεσω αλβανιας απο το 1993 και τα παιδια που εκαναν μεσα στην Ελλαδα που ειναι ολα οργανωμενα σε ανθελληνικες συμμοριες με στοχο τους γηγενεις μαθητες στα σχολεια εχουν κανει την Ελλαδα ταυλανδη της ευρωπης!!!!!!
    η εκταση της μαστρωπειας ανηλικων στην Ελλαδα ειναι δυστυχως πολυ μεγαλη και ελαχιστες υποθεσεις φτανουν στη δικαιοσυνη…
    οι τουρκοι μιτατζηδες και οι αλβανοι γκριζοι λυκοι και τα παιδια τους εχουν βγαλει απο τη μαστρωπεια ανηλικων τοσα πολλα χρηματα που αποτελουν πλεον μια βιομηχανια που δεν σταματαει παρα μονο με σφαγη…. με αυτα τα λεφτα οι τουρκοι και αλβανοι που βρισκονται στην Ελλαδα εχουν αγορασει ολοκληρα οπλοστασια με τα οποια σχεδιαζουν να αιματοκυλισουν τους γηγενεις αν προσπαθησουν να τους σταματησουν…. εχουν τετοιου ειδους εξοπλισμους και κατασκοπικα εργαλεια με τα οποια ελεγχουν μεσα στη χωρα οποιονδηποτε τους σταθει εμποδιο…
    δωροδοκουν κατα το δοκουν και εξαγοραζουν αστυνομια δικαστικους και πολλους αλλους…

  9. 15χρονη είναι αυτή; Άντε ρε ταγάρια. Θα μας κόψετε και το γ@μήσι;

    1. Ναι μωρή παιδέρα,συνέχισε με τη χούφτα σου,καραγκιόζη

  10. Ωραία γκόμενα .
    Έχει και φουσκωτά χείλια αρα τον ρουφάει ΠΟΛΥ.
    Πρέπει να έχει και μεγάλη κωλο.
    Αμάν
    Ότι πρέπει για τον μεσημεριανό που του σηκώνεται μόνο με κώλους .
    Μικρή δεν είναι αλλά θα τα καταφέρει

    Η ίδια η Δικαστική Πραγματογνώμων της Δίκης για το βιασμό της 12χρονης στο Κολωνό είπε:
    «Υπάρχει συγκάλυψη των επωνύμων παιδοβιαστών της 12 χρονης του Κολωνού, που υπάρχουν στην λίστα του μαστρωπού Ηλία Μίχου, από τους αστυνομικούς που πήραν την συνέντευξη από το παιδί» Για να συμπληρώσει «Οι γυναίκες – ψυχολόγοι της αστυνομίας κακοποίησαν το παιδί χειρότερα κι από τους βιαστές»
    Η λίστα Μίχου που είναι;
    Μήπως πιτσιλιστηκε με σπέρμα κι έσβησε ξαφνικά ;;
    Ο κωλος της μικρής από τον ΚΩΛΟ-ΝΟ ΦΤΑΙΕΙ ΜΑΛΛΟΝ.
    ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ.

  11. Περιμένετε να φτιάξει ο κόσμος με αγιασμό; Αν κερναγαν στον πρώτο μαστρωπο ανηλίκου ένα τσάι ρωσικό κι άρχιζε να αλλάζει χρώμα και να γίνεται μώβ θα κουβεντιαζαμε μετά πόσοι πάλι θα το επιχειρούσαν. Έλα αγόρι μου να πιεις το κώνειο και για την μαντάμ υπάρχει άλλη συνταγή.

  12. Τελικά αυτός ο Κολωνός,είναι κάτι σαν τα κεντρικά της τραπέζης της Ελλάδος της παιδικής μαστροπείας και της κάθε μορφής παιδεραστίας.

  13. ΔΙΩΞΤΕ ΤΑ ΚΩΛΟΑΛΒΑΝΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΡΕ ΖΩΑ

  14. δεν βαζουν μυαλο γιατι απλα δεν πανε μεσα για μεσα φιλε. Περαστικοι ειναι απ τη φυλακη για τους τυπους και μετα απο λιγο παλι εξω.. Αν ηξερε καποιος οτι για μαστοπεια ανηλικου θα κατσει 30 χρονακια μεσα και αναγκαστικη εργασια οχι κοπροσκυλεμα να τους ζουμε εμεις τοτε να δουμε ποσο μαγκες ειναι

  15. Δεν έβαλαν μυαλο από τον Μίχο.
    Μεσαααααα κιαυτοι

  16. Άι στο διάβολο σιχαματα πια.
    Να δω τι θα κάνετε με τον πατέρα του Βόλου.
    Στη γωνία περιμένουμε

    1. Σιγά εσύ που περειμενειςνστη γωνία. Ίδιος εισαι

Comments are closed.