Η Ρούλα Κορομηλά ξεσπά για το Καστελόριζο: «Είμαστε μόνοι μας»

Κοινοποίηση:
roula1-682x384

“Καλή είναι και η πλακίτσα που κάνετε αρκετοί, αναρωτιέμαι όμως μήπως λίγο μέτρο χρειάζεται”.

Με τις σχέσεις Ελλάδας – Τουρκίας να είναι στο κόκκινο, τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στο Καστελόριζο. Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, η Ρούλα Κορομηλά τοποθετήθηκε με μια σειρά από tweets.

 

«Έχετε καταλάβει ότι «σαΐνια» Τουρκοερντογανικοί διαβάζουν και μεταφράζουν ότι γράφετε εδώ. Το νου σας λοιπόν. Τώρα. Σε τέτοιες πονηρές στιγμές τα χρώματα, τα κόμματα και οι αντιπαραθέσεις ας σωπάσουν. Δεν υπάρχουν. Υπάρχει μόνο η Ελλάδα. Ενωμένοι! Αυτό!

Καλή είναι και η πλακίτσα που κάνετε αρκετοί, αναρωτιέμαι όμως μήπως λίγο μέτρο χρειάζεται. Ας σκεφτούμε, νομίζω, τον φόβο και την αγωνία των οικογενειών που τα παιδιά τους βρίσκονται στις επάλξεις για να μας προστατέψουν, αν χρειαστεί. Με τον πανούργο και πολεμοχαρή Ερντογάν όλα παίζονται.

Τελευταίο! Ήμασταν και είμαστε μόνοι μας! Το «αμφισβητούμενες περιοχές» της Ουάσιγκτον, αποτελεί την σημαντικότερη για μένα είδηση που τα λέει όλα. Καλό βράδυ! Ας παραμείνουμε ενωμένοι, ψύχραιμοι,  δυνατοί αγαπημένοι και περήφανοι», έγραψε η Ρούλα Κορομηλά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Δεν ντρέπεσαι μωρή ιλλουμινάτα, που κρύβεις το ένα μάτι,
    να το παίζεις πατριώτισσα;

  2. Είμαστε μόνοι μας.
    ΝΑΙ.
    ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΛΈΕΙ ΌΤΙ ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΑΤΈΡΑ ΤΟΥ KU LEE.
    ΤΏΡΑ ΣΚΈΦΤΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΛΑΣΆΡΟΥΝ…

    ΚΑΛΉ ΔΎΝΑΜΗ ΠΑΙΔΙΆ

    .

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

  3. Μπράβο Ρούλα ελληνοψυχαρα έλα στον Κασιδιάρη

  4. Κυρά Ρούλα, ξέχασες που έβριζες κι έδειχνες με το δάχτυλο τους Έλληνες γονείς που δεν θέλαν τα λαθρο μουσλιμάκια στα σχολεία με τα παιδιά τους. Τώρα σε πήρε ο πόνος για τον προαγωγό τους τον Έρντο εεε?? που θα την πέσει στο Καστελόριζο…το βόδια ξεχνάνε εε εκεί ποντάρεις θεία !!!

  5. ΝΑΙ ΡΟΥΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. ΟΤΑΝ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ, ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥΣ, ΑΝΔΡΙΚΕΛΑ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΑΙΡΟΝΤΩΝ, ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΜΕΙΟΔΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΥΣ,
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ? ΑΞΙΖΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ? ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ? ΟΧΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ.

  6. Εδώ στην Κύπρο τα πλοία αυτά μας έχουν ξεχειλώσει τον πάτο. Περνάνε και κάνουνε βόλτες το τελευταίο εξάμηνο πάνω κάτω. Τί να πώ. Πουστέψαμε όλοι τελικά και ησυχάσαμε. Κι άλλο κι άλλο τουρκομογγόλε. Ο θεός έμεινε για να μας βοηθήσει. Μιά μέρα θα κλατάρομεν και νεκροί θα τους κλάσομεν τ’ αρχίδια. Μόνο ο θεός.

Comments are closed.