Η Πατούλαινα φωτογραφίζεται στο ηλιοβασίλεμα με μπικίνι και… λάγνο βλέμμα αλλά εκτίθεται! (ΕΙΚΟΝΑ)

Κοινοποίηση:
patouli

Η Μαρίνα Πατούλη χαλαρώνει τα Σαββατοκύριακα κοντά στη θάλασσα και δεν διστάζει να ανεβάζει φωτογραφίες με το μπικίνι της.

Φροντίζει βέβαια για την ολόσωμη φωτογραφία να έχει χαμηλό φωτισμό, τι καλύτερο από το ηλιοβασίλεμα λοιπόν, όμως και πάλι… εκτίθεται! Όσο και προσπαθεί τα χρόνια που περνούν από πάνω της είναι κάπως… εμφανή.

Δείτε τη φωτογραφία στο PatKiout.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. Ναρκισσισμός ασθένεια σοβαρή που δεν σέβεσαι ούτε τα παιδιά σου πόσο μάλλον τους συντοπίτες σου!!!!

  2. Mπράβο της που έβαλε φωτογραφία πραγματική και όχι επεξεργασμένη. Έχει αυτοπεποίθηση και μαγκιά της

  3. O πατουλης….δεν μπορεί να μαζέψει την γυναίκα του…. Θα μαζέψει την περιφέρεια;

  4. Μέσα από την ψυχή μου σας ερωτώ είμαι τόσο κακός άνθρωπος που δεν αντέχω άλλο να βλέπω μικρές μεγάλες όλες τις γυναίκες γυμνές; με φόντο με στυλ με χάρη με ύφος με κενότητα; κι ακόμα χειρότερα να τις αποκαλούν θεές και να τις θαυμάζουν; συγχωρέστε με αηδιαζω.

    1. Συνήθως αυτές τις παρατηρήσεις τις κάνουν γυναίκες με χαμηλή αυτοεκτίμηση και εμφάνιση,λόγω ζηλειας

    2. Σημαινει οτι η ψυχη σου δεν ειναι απολυτα διεφθαρμενη και μπορεις να ξεχωρισεις το σωστο απο το λαθος. Οι γυναικες αυτες ειναι απολυτα διεφθαρμενες και βουτηγμενες στην ματαιοδοξια. Οι αντρες που τις θαυμαζουν και τις αποκαλουν θεες δεν ειναι πραγματικοι αντρες, ουτε μπορουν να ξεχωρισουν το σωστο απο το λαθος. Οι γυναικες τους σερνουν απο τη μυτη και δεν μπορουν να ηγηθουν της οικογενοιας τους.

    3. Οταν ομως βλεπεις γυμνους ανδρες απο τη μεση κ πανω το θεωρεις φυσιολογικο.

    4. Όχι δεν είσαι κακός άνθρωπος, νορμάλ και φυσιολογικός άνθρωπος είσαι και βλέπεις την αλήθεια πίσω από αυτό που προσπαθούν να πλασάρουν ότι πρέπει να είναι μια άξια για την εποχή μας γυναίκα, δηλαδή μια πόρνη που κυνηγάει εφήμερη δόξα και χρήμα.

  5. ΑΥΤΗ Η ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ?

    ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΤΗΣ!

    ΝΤΥΣΟΥ ΜΩΡΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ!

  6. Μας ψηνει απο τωρα η επομενη δημαρχος αλλα που να τη παρετε χαμπαρι κοιμησμενα διποδα.

  7. Τσουράπω κωλόγρια, την βλέπεις και την σιχαίνεσαι. Αν είναι να φτάσω στην ηλικία της και να με ενδιαφέρουν τα like και το φαίνεσθαι χωρίς καμιά ουσία ύπαρξης προτιμώ να ψοφήσω. Άχρηστοι άνθρωποι, το μόνο που προσφέρουν στο σύμπαν είναι τα σκουπίδια τους και τα σκατά τους. Δώσε μωρή σκατόγρια λίγα απο τα έξοδα για τα λούσα και τις διακοπές σε κανέναν φτωχό που δεν έχει να ταϊσει το παιδί του, αλλιώς κρύψου σε καμιά σπηλιά γιατί μας χαλάς και το οπτικό μας πεδίο. Δεν τις μπορώ αυτές, θέλω να τις ξεμαλλιάσω και να τις ρίξω ροχάλες στην μάπα.

  8. καλο θα ηταν να παει στην κουζινα της να φτιαξει κανενα κεφτε .,.,,.

Comments are closed.