Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος και Ακροάματος έστειλε εξώδικο στον Χαρδαλιά

Κοινοποίηση:
χαρδαλιας

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος και Ακροάματος, έστειλε, σύμφωνα με πληροφορίες, εξώδικο στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά. Αιτία είναι η άρνηση να ανοίξει η μουσική σε κέντρα εστίασης.

Πρόκειται για ακόμα ένα επεισόδιο στη σειρά αντιδράσεων κατά της απαγόρευσης της μουσικής σε μπαρ και εστιατόρια, ενώ εκτός από τους καταστηματάρχες η επιστροφή της μουσικής διεκδικείται και από τους καλλιτέχνες.

Κατά την ενημέρωση της Παρασκευής ο κ. Χαρδαλιάς είχε επιλέξει να απευθυνθεί στα δηκτικά σχόλια σχετικά με τη διατήρηση της απαγόρευσης αναφέροντας χαρακτηριστικά:

 «ακούω συνέχεια αυτή τη συζήτηση, η μουσική αυξάνει το ρίσκο της μετάδοσης του ιού και έχει αποδειχτεί παγκοσμίως. Μουσική σημαίνει πως αν τραγουδήσω θα υπάρξουν σταγονίδια, η μουσική είναι συνδυασμένη με τον χορό που σημαίνει μη τήρηση μέτρων. Η μουσική είναι συνδυασμένη με το αλκοόλ που δημιουργεί χαλάρωση. Να σταματήσει η λογική του παραλόγου. Βήμα-βήμα, δεν μπορεί τη στιγμή που η πλειοψηφία κάνει θυσίες να συζητάμε λογικές αντάρτικου».
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Αν πριν από χρόνια μου έλεγαν ότι θα έρθει μια εποχή που θα απαγορεύονταν το γέλιο, η μουσική, η ελεύθερη κυκλοφορία στους δρόμους, η διασκέδαση, η πρόσβαση σε καταστήματα, η ανθρώπινη επαφή, η αναπνοή και οι απολαύσεις θα μας δινονται με το σταγονομετρο οπότε γουσταρουν οι παρανοϊκοί της κυβέρνησης , θα γελούσα. Δε μπορώ να πιστέψω τι έχουμε βιωσει τα δύο τελευταία χρόνια του ψευτοϊου που έφερε τον μεσαίωνα παγκοσμίως. Γιατί τους ανεχόμαστε ακόμη;

  2. αντε να ξυπνάτε σιγά σιγά πρόβατα & πολύ αργήσατε, στειλτε εξώδικα κινηθείτε νομικά μην τους αφήνεται σε χλωρό κλαρί

  3. Ενώ στις εκπομπές του Παπαδόπουλου οι χορευτές κι οι καλεσμένοι έφτυναν κολώνιες κι όχι σταγονίδια…σωστα μοσχαροκεφαλε???

Comments are closed.