Η… ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΤΟΥ! Όταν ο Βασιλακόπουλος έλεγε: “Αν εμβολιαστεί γύρω στο 60% του πληθυσμού, η επιδημία θα σβήσει” [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
asv

¨Αν εμβολιαστεί γύρω στο 60% του ελληνικού πληθυσμού,  η επιδημία με μαθηματική ακρίβεια θα σβήσει¨… έλεγε τότε ο κ. Βασιλακόπουλος που τώρα ελέω… Πισπιρίγκου κανείς δεν τον καλεί στα τηλεπαράθυρα για να τρομοκρατήσει τον κόσμο.

Ενώ πριν από λίγες μέρες διαβάσαμε τα εξής : «Η 4η δόση θα γίνει σε όλους. Το πιθανότερο είναι να γίνει αρχικά για τους πολίτες άνω των 60 ετών, ίσως εγκριθεί μέσα στον επόμενο μήνα, μέχρι να βγει το επικαιροποιημένο εμβόλιο της Moderna και της Pfizer», συμπλήρωσε ο κ. Βασιλακόπουλος.

Πιστεύω και οι πλέον αδαείς έχουν καταλάβει τι αξία έχουν οι προβλέψεις κάποιων…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Στέφανε κάποτε είχαν πει ότι θα ανοίξει η πλατφόρμα αρχές Μαρτίου για τα εμβόλια Novavax τα οποία είναι συμβατικής τεχνολογίας αν δεν κάνω λάθος. Τι έγινε δεν παίρνουν μίζα για αυτά? Σιγή ιχθύος και μούγκα στη στρούγκα από τον Θεμιστοκλέους βεβαίως βεβαίως. Για ψάξε το γιατί κάτι βρωμάει στην υπόθεση.

  2. Οχι, δεν έχουν καταλάβει! Ακόμα ασχολούνται με πρόβιτ και εμφόλιο. Φορούν μάσκες και τσακώνονται μεταξύ τους οι γιδαρμέχτες. Αυτή η παλιόρατσα ονονάζεται νεοέλληνες. Να τους χαίρεσται! Άλλωστε είστε και εσείς μέρος της με ελάχιστες βέβαια εξαιρέσεις…..

  3. Βάλτε τον σε ένα κελί με την Πισπιρίγκου.

    1. Ίδιοι είναι! Η πισπιριγκου θα τον κυνηγάει να του κάνει κεταμινη κ ο Βασιλακόπουλος να της κάνει το εμβόλιο, σκηνικό απείρου κάλλους

Comments are closed.