Η Ομοσπονδία Λαϊκών αγορών αντιδρά στο κλείσιμο τα Σαββατοκύριακα

Κοινοποίηση:
koronoios_laiki

Την αντίδραση της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων Πωλητών Λαϊκών Αγορών προκάλεσε η απόφαση για αναστολή της λειτουργίας των λαϊκών αγορών τα Σαββατοκύριακα σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική.

Η συγκεκριμένη διάταξη που αφορά στις λαϊκές αγορές θα ισχύσει από το επόμενο Σαββατοκύριακο (13-14 Φεβρουαρίου).

Σε ανακοίνωση της ομοσπονδίας, που εκδόθηκε πριν λίγη ώρα, χαρακτηρίζεται ότι ήταν λάθος η απόφαση καθώς «σε ανοικτούς χώρους η μετάδοση είναι πολύ μικρότερη από ότι σε κλειστούς χώρους» ενώ προστίθεται ότι η απόφαση στέλνει το καταναλωτικό κοινό σε χώρους που η μετάδοση είναι μεγαλύτερη.

Η ομοσπονδία ζητάει, άμεσα, συνάντηση με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και την Επιτροπή Επιδημιολόγων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Αφού απαγορεύουν τις λαϊκές αγορές τα Σ/Κ, να απαγορεύσουν και στα super market τα Σ/Κ να πουλάνε μαναβική. Γιατί δεν το κάνουν???? Πώς το είχαν κάνει με τα άλλα είδη λιανεμποριου??

  2. Πώς θα πουλήσουν οι μεγάλες αλυσίδες S/M τη μαναβική τους να κονομησουν κι από εκεί??? Δεν έχετε πάρει χαμπάρι για ποιους αποφασίζουν τα πολιτικά λαμόγια??? Για τους κολλητούς τους μεγαλοεπιχειρηματιες.Σιγα μην κάτσουν να ασχοληθούν με τον μεροκαματιάρη μανάβη που ξεκινάει από τις 3 και 4 το πρωί να στησει τον πάγκο του να δουλέψει για να πάρει ένα μεροκαμματο να ζησει την οικογενεια του.Ειναι ασχροι πολιτικοί απατεώνες.

  3. Όπως βγήκαν οι φοιτητές και εκαναν πορείες, βγήκε κι εσείς επιτελους. Όταν το κράτος χρησιμοποιεί τόση βία προς τον πολίτη, δε γίνεται ο πολίτης να αντιδράει δημοκρατικά με επιστολές. Πρέπει να γίνει μαζικη και οργανωμένη αντίσταση.
    https://youtu.be/oippW3TNZ5w

Comments are closed.