Η ΟΥΓΚΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ!!! “Θαυμάστε” τα “ζόμπι” του Μπακογιάννη – Κατάντια κάτω από τα λούσα του γιόκα… [ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ]

Κοινοποίηση:
σα

Η εικόνα τα λέει όλα για την κατάσταση στην Αθήνα του Μπακογιάννη:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Μα αυτον το βλαχοδημαρχο βραβευσαν οι Ευρωπαιοι ως τον καλυτερο με την ομορφοτερη και καθσροτερη πολιτισμενη πρωτευουσα του κοσμου…..Φατε καταντια και μουγκα στη στρουγκα…..

    1. Ειναι της ειδιας στοας το ορθιο μακαρονι το ετοιμαζουν να τον τοποθετησουν πρωθυπουργο σαν τον αδελφομπαρμα του Κουλη για να τους κανει και αυτος με την σειρα του τα κεφια….τα ποιο πιστα σκυλια των ξενων ειναι οι Μητσοτακηδες δεν θα τους βραβευσουν??? τοσες δουλειες κανουν μαζι με το αζημειωτο βεβαια για τα ταμεια της Αγιας οικογενειας…..

  2. Θελω ν ακουσω παλι την κυρα τασία να μου λέει τι κανουν; λιαζονται απλως

  3. ΡΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΠΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΣΤΙΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΜΠΑΖΑ ΤΗΣ ΤΑΛΑΙΠΟΡΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ…..

  4. Επενδυτές σε διάλειμμα για brunch και χαλαρό απεριτιφ….

  5. Πότε ήταν καθαρή αυτήν η πόλη? 500 δήμαρχοι πέρασαν πάντα τα ίδια βρωμιά βρωμιά βρωμιά, απλά τώρα έχει και τους λαθραίους απλά να μη φαίνονται τόσοι τους στείλανε και καταστρέψανε και όλες της άλλες πόλεις.

  6. Αυτον τον ενδιαφερει μονο η κοννομα……….πλατεια Συνταγματος πλατεια Κολωνακιου τα χει κανει πεδια βολης μοναδικη του ασχολεια ειναι τα αδεσποτα και πως θα ικανοποιησει καθε αιτημα των σκυλουδων συμβουλων του….

  7. Δεν λυπάμαι καθόλου τα “πρωτευουσιάνικα” σκατά … ΄Εχουν αυτό που τους αξίζει … Είχαν μία ευκαιρία να απαλλαγούν από κ@λόσογα και λαθροταγάρια, αλλά την πέταξαν … Τώρα, όπως στρώσανε να κοιμηθούνε και να σκάσουνε …

    1. Ενω εσεις τα βλαχαντερα βγαζεται καλητερα τομαρια……

  8. Εμ δεν θέλανε Ηλία για δήμαρχο αλλά τον χλεχλέ . Την επόμενη φορά ας σκέφτονται περισσότερο τι ψηφίζουν.

  9. Μη ξεχασετε να τον ξαναψηφισετε ομως τον μπακο

  10. Μια χαρά Μπακογιάννη θέλατε Μπακογιάννης ήρθε τώρα τι θέλετε

Comments are closed.