Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΡΑΦΛΟ ΚΛΟΟΥΝ ΤΟΥ ALPHA! “Το κανάλι οφείλει να πάει τους “κοπρίτες” του στη θέση τους…”

Κοινοποίηση:
vsdvds

Την οργή των Ποντίων έχει προκαλέσει αυτή η τυχάρπαστη καραφλή μούρη που βγαίνει στην εκπομπή της αξιόλογης Ναταλίας Γερμανού και γελοιοποίησε την Γενοκτονία των Ποντίων και εκθείασε τον σφαγέα των Ελλήνων Κεμάλ Ατατούρκ. Με ανακοίνωσή τους στα social media τα μέλη της Νεολαίας Παμποντιακού Συλλόγου “Η Αργώ” απαιτεί από τη διοίκηση του Alpha να πετάξει από το παράθυρο αυτόν τον τύπο. Διαβάστε αναλυτικά την ανοικτή επιστολή τους προς τη διοίκηση του Alpha.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Ρε πάτε καλά; Ο αττατουρκ σε ελληνικό κανάλι; Ένας Κεμάλ υπάρχει; Τι άχρηστα γίδια θεε μου.
    Να βγει η γεροντομπεμπεκα και να ζητήσει συγγνώμη.

  2. Σε καθε αλλη χωρα που θα γινοταν κατι παρομοιο , το καραφλο μουνι θα ειχε σταλει στην εντατικη μαζι με ολο το καναλι . Εδω , στην χωρα των κωλοτρυπακιδων επιδοματακηδων , η μονη περιπτωση να ανοιξει μυτη ειναι να λειπει κανενα ευρω απο το επιδομα !!!!! Φτου σας ρε αλλα η τιμωρια σας ερχεται , εμεις θα γελαμε κι εσεις με τις κλωτσες πρωτη γραμμη ασπιδα για τον Τουρκο !!!!

  3. Καλά η Γερμανού μες την καλή χαρά του μιλάει σαν να μην τρέχει τίποτα;

  4. Οι βλάκες εκεί στον Αλφα και στην εκπομπή της Ναταλίας θέλανε να σχολιάσουνε την έκφραση απο το τραγούδι του Γκάτσου σε μουσική Χατζηδάκη”Καληνύχτα Κεμάλ, αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτε…” Γκουγκλάρανε Κεμάλ και τους εβγαλε τον Ατατούρκ άσχετοι οπως είναι το τυπώσανε σε μπλουζάκι και έτσι ξεκίνησε…Μούγκα τα κανάλια, αδιάφορία απο τον Αλφα…Ξεφτιλισμένοι όλοι τους…

  5. Ούτε οι τούρκοι δεν βγάζουνε τον Κεμάλ στην τηλεόρασή τους. Και τον βγάζουν ελληνικά κανάλια! Μαύρο στους 301, αν τους ψηφίσετε σας τελείωσαν και αυτοί και τα τουρκοκάναλά τους!

Comments are closed.