Η ΟΛΜΕ κινείται νομικά κατά του Γ.Ψαριανού μετά την ανάρτηση για τους καθηγητές

Κοινοποίηση:
ψαριανος

Αποφασισμένη να προσφύγει στη Δικαιοσύνη εναντίον του Γρηγόρη Ψαριανού για τη νέα χυδαία επίθεσή του σε βάρος των εκπαιδευτικών, με αφορμή το διήμερο φιάσκο με την Τράπεζα Θεμάτων, δηλώνει η ΟΛΜΕ.

«Η απαράδεκτη συμπεριφορά του δεν θα γίνει ανεκτή. Η ΟΛΜΕ έχει ήδη δώσει εντολή στη νομική της σύμβουλο να προβεί σε όλες τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες» τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία των καθηγητών μέσης εκπαίδευσης. Υπενθυμίζει δε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο μέχρι πρότινος μετακλητός της ΝΔ εκφράζει το μένος του εναντίον τους.

«Αναρωτιόμαστε αν η ΝΔ, με την οποία ο κ. Ψαριανός είναι υποψήφιος βουλευτής, συμφωνεί με τις δηλώσεις αυτές και αναμένουμε την αντίδρασή της» καταλήγει η ΟΛΜΕ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΟΛΜΕ

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Ψαριανός καταφέρεται εναντίον των εκπαιδευτικών και του λειτουργήματός τους. Εχθές, μετά την πρωτοφανή κατάρρευση της Τράπεζας Θεμάτων, εξέφρασε για άλλη μία φορά το μένος του για τους/τις εκπαιδευτικούς και την ΟΛΜΕ, χαρακτηρίζοντάς τους με χυδαίες ύβρεις.

Η απαράδεκτη συμπεριφορά του δεν θα γίνει ανεκτή.

Η ΟΛΜΕ έχει ήδη δώσει εντολή στη νομική της σύμβουλο να προβεί σε όλες τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες.

Αναρωτιόμαστε αν η ΝΔ, με την οποία ο κ. Ψαριανός είναι υποψήφιος βουλευτής, συμφωνεί με τις δηλώσεις αυτές και αναμένουμε την αντίδρασή της».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Οι μαλακες καμμενοι ακροατες του μπεστ τον ψηφιζουν οπου και να παει το ρεταλι αρα ποιος ειναι μαγκας αυτος ο τιποτενιος η οι ψηφοφοροι;

  2. Τον πετεινο κεφάλα! Δουλευταραδες όλοι τους, παρεξηγήθηκαν…

  3. Απορω με την Νέα Δημοκρατία..
    Έχει δύο ρεμάλια της κοινωνίας στις τάξεις της κ δεν έχω καταλάβει πως ακριβώς βοηθούν το κόμμα.. Αυτός είναι κ ο λόγος που έπαψα να ψηφίζω νέα Δημοκρατία διότι είναι ντροπή κ όνειδος να έχεις μαζέψει απ τα αζήτητα τον μεθυστακα Ψαριανό κ.τον ” εχωγαμησειτηνμισηΑθηνα” Τσατσοπουλο …Για τον που#@ο…

    1. Πόσα έχει, δύο;;; 😂😂😂🤣🤣🤣;;; Άει πνίξου καραγκιόζη νδούλε!!!

  4. Άδικο είχε; Χαβαλέδες Δ.Υ. είναι. Εννοείτσι ότι και αυτός είναι ένας χαβαλές γυρολόγος. Για τον π/τσο… όλοι τους.

  5. μόνο εμείς δουλεύουμε σε αυτή τη χώρα ! επί 8 μήνες απλώνουμε τραχανά και πληρωνόμαστε για 12 μήνες ! λολ

  6. Δώστε του λίγο πρέζα να δείτε πώς θα σας εξυμνεί.Και κάτι ακόμα.Σε ποιό κόμμα είναι αυτό το μήνα;Έχω χάσει την μπάλα.Ένας γυρολόγος είναι που βρίζει τους πάντες.Αμόρφωτος μέχρι αηδίας.Φταίνε όμως και τα γίδια που τον ψηφίζουν.

  7. σκατά εχουν ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ απο αυτον τον ΓΕΛΟΙΟ …

  8. Αυτος εχει περάσει από όλα τα κόμματα, από αριστερά μέχρι δεξια🙂
    Και εσείς ελληναραδες κάθεστε και σκοτώνεστε μεταξύ σας για ιδεολογίες.

  9. Λάθος κίνηση της ολμε. Ενα μπουκαλάκι να του στείλετε και θα βγει να σας αποθεώνει.

  10. πιωμένος ήταν, μη δίνεται σημασία !!!άλλος ένας κρατικοδίαιτος αργόμισθος τεμπελχανάς!!!Ελλάς το μεγαλείο σου!!!

  11. έτσι είναι αυτά, αν πεις την Αλήθεια στην Κολομβία των Βαλκανίων, τρως μήνυση !! λολ

  12. Τσαμπα θα ξοδευτει η ΟΛΜΕ γι ΄αυτον το γυρολογο , αγραμματο, που εχει βρη δουλεια σαν μετακλητος. Ο τυπος δεν παιζεται και κακως του δινουν σημασια.Εχει παρει σβαρνα ολα ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. Δεν τον εχουνπαρει χαμπαρι ακομη?

  13. Για τον πούτσο και η ΟΛΜΕ και ο Ψαριανός.

Comments are closed.