Η Νόνη Δούνια ξεκαθαρίζει για την αποχώρησή της από την εκπομπή του Κώστα Τσουρού

Κοινοποίηση:
noni-65cf2a9e9bed4-1110x626

Στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast @Star» μίλησε η Νόνη Δούνια, η οποία ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να ολοκληρώνει πρόωρα τον κύκλο της στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού, «Ακόμα δεν είδες τίποτα» καθώς, όπως όλα δείχνουν, θα είναι υποψήφια στις επερχόμενες Ευρωεκλογές.

Η Νόνη Δούνια επιβεβαίωσε πως υπάρχει το ενδεχόμενο να τη δούμε να αποχωρεί νωρίτερα από την εκπομπή του Mega, τονίζοντας ωστόσο πως ακόμη τίποτα δεν είναι ανακοινώσιμο.

«Δεν είναι τίποτα ανακοινώσιμο ακόμα, και σίγουρα δεν είναι τίποτα ανακοινώσιμο από εμένα αυτή τη στιγμή. Θα περιμένουμε. Είναι μια πολύ τιμητική και εξαιρετική πρόταση και φυσικά όταν σου γίνεται, δεν αρνείσαι, και βεβαίως το θέλω να συμμετέχω στις Ευρωεκλογές αλλά δεν είναι κάτι που μπορώ να ανακοινώσω εγώ. Είναι κάτι που θα ανακοινώσει ο Πρωθυπουργός.

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΑΧ πολυ στενοχωρηθηκα τι θα κανουμε τωρα χωρις αυτη πωπω τι παθαμε Αι.. σοβαρη ειδηση ερε χαλια

  2. Ότι ναναι, αυτά μας φάγανε, να μας εκπροσωπούν στη βουλή και στο ευρωκοινοβούλιο ηθοποιοί, άνθρωποι της μόδας και της τηλεόρασης ….είδαμε τα χαΐρια τους τόσα χρόνια, όλα για τη μάσα. Που είναι άνθρωποι μορφωμένοι με πολιτικές επιστήμες?

Comments are closed.