Η Νικολούλη αποκάλυψε: “Tότε κατάλαβα ότι είχα τον δολοφόνο δίπλα μου” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
aggeliki-nikolouli

Για την δολοφονία του Δημήτρη Γραικού μίλησε στο κεντρικό δελτιών ειδήσεων του Alpha, η Αγγελική Νικολούλη.

Η δημοσιογράφος δήλωσε συγκλονισμένη από την αγριότητα που επέδειξε ο καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας. Σχολιάζοντας ότι ο 46χρονος «συμπεριφέρθηκε σαν να είχε θάψει ζώο”.

Η δημοσιογράφος αποκάλυψε μάλιστα το πότε αντιλήφθηκε η ίδια ότι ο 46χρονος ήταν ο δολοφόνος του άτυχου κτηνοτρόφου. Όπως είπε, στη διαδρομή που έκαναν μαζί μέχρι τη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του ρεπορτάζ για την τηλεοπτική της εκπομπή, “οι υποψίες μου έδεσαν γιατί εκείνη την ώρα είχα την αίσθηση ότι δίπλα μου είχα τον δολοφόνου του Γραικού” και εξήγησε ότι ο δράστης έπεφτε σε αντιφάσεις.

Συγκλονίζουν, δε, τα λόγια του 46χρονου στη δημοσιογράφο: “Αλίμονο βρε Αγγελικούλα, αν κάθε φορά που σφάζουμε ζώα εξαφανίζουμε και έναν άνθρωπο. Τι το πέρασες εδώ, Αμερική; Δεν γίνονται εδώ τέτοια πράγματα”, της είπε αρχικά.

Σε άλλο σημείο της κουβέντας τους, όμως, σχολίασε: “Αγγελικούλα δυστυχώς για τα χρήματα γίνονται πολλά. Για τα χρήματα κανείς σκοτώνει άνθρωπο…”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Εκπομπές για γέρους, πούστιδες και κάτι πουτανάκια που σιτίζονται απο δουλειες του κώλου και της μαλακίας. Όχι για μάς που φτύνουμε αιμα για να στήσουμε μιά δουλειά με την αξία μας, και δεν εχουμε κανένα να μας στηρίξει η να μας λυπηθεί. Στο διάολο.

  2. Δηλαδή εσείς που βρίζετε την Αγγελική Νικολούλη, υποστηρίζετε ότι υποκρίνεται κ δεν ξέρει τη δουλειά της?
    Αντί να δώσετε συγχαρητήρια σε μια πανέξυπνη κ δυναμική γυναίκα, έμπειρη στον χώρο του εγκλήματος, την λασπολογειτε!
    Ξέρετε, η ρουφιανιά, η αχαριστία και ο μισογυνισμός είναι ίδιον του Έλληνα!!

  3. η μεγαλη ντεντεκτιβ νικολουλη,αποκαλυτει παντα αυτά που εξιχνειαζει η αστυνομια η η δικαιοσυνη πρωτα,ταχαμου ότι τα ειχε καταλαβει η ιδια. Από ηθοποιηα όμως την παραδέχομαι.

  4. τρανη αποδειξη πως χτιζονται μαιμου καριέρες, με περίσσιο θρασος, και με λιγη στηριξη απο ενα σαπιοκαναλο, και οπο καποιους, πειναλεους ακαματηδες νεους, που βρηκαν δουλεια σε καποιο σαιτ, και το μονο που μπορουν να κανουν, λογο μορφωσης, ειναι να ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ καποια κειμενα ετοιμα απο καπου…

Comments are closed.