Η Μητέρα των Σκύλων: Γυναίκα ζει με 500 αδέσποτα στο σπίτι της [BINTEO]

Κοινοποίηση:
232

Αυτή είναι η συγκλονιστική ιστορία μια αξιοθαύμαστης γυναίκας από την Ινδία που φροντίζει περισσότερα από 500 αδέσποτα σκυλιά στο σπίτι της.
Μια συγκλονιστική γυναίκα από την πολιτεία Πουντζάμπ στην Ινδία φροντίζει πάνω από 500 αδέσποτα σκυλιά στο σπίτι της.

Η Πουτζά χρησιμοποιεί το σπίτι της στην πόλη Λουντχιάνα για να φιλοξενεί τα σκυλάκια και πληρώνει εξ ολοκλήρου με δικά της χρήματα τα έξοδα για τη φροντίδα και την τροφή των αδέσποτων ζώων, χωρίς τη βοήθεια κάποιας επίσημης αρχής.

Πολλά από τα ζώα διασώθηκαν από τη γυναίκα αφού είχαν χτυπηθεί από αυτοκίνητα και χρειάζονταν ιατρική περίθαλψη.

Οι τοπικές αρχές αναγνώρισαν την προσφορά της Πουτζά και τις αυτοδίδακτες ικανότητες στην ιατρική φροντίδα των ζώων και μάλιστα έφτασαν να καλούν τη γυναίκα όταν βρίσκουν κάποιο αδέσποτο που έχει ανάγκη περίθαλψης.

Επιπλέον κάποιοι κάτοικοι της περιοχής αποκαλούν τη γυναίκα “Μητέρα των Σκυλιών”, ένα παρατσούκλι που η Πουτζά αποδέχεται με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, έστω κι αν μοιράζεται το ίδιο σπίτι με περισσότερα από 500 αδέσποτα αλλά και τον νεαρό γιο της.

«Έχω τη στήριξη μερικών πολύ καλών ανθρώπων που προσφέρουν χρήματα για τροφή και τα φάρμακα των ζώων. Επίσης ανεβάζω κάποιο μήνυμα στις ομάδες μου στα social και οι άνθρωποι στέλνουν φάρμακα. Μια εταιρεία αρτοποιίας προσφέρει ψωμί για τα σκυλιά χωρίς χρέωση» λέει η Πουτζά για τη βοήθεια του κόσμου στο θεάρεστο έργο της.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η αγάπη της Πουτζά στα σκυλιά στάθηκε αφορμή για να χωρίσει ο γιος της από τη γυναίκα του.

Η σύζυγός του είχε πρόβλημα με τόσα σκυλιά να ζουν μαζί τους και αποφάσισε να τον εγκαταλείψει.

«Το πρόβλημα των αδέσποτων μπορεί να λυθεί μόνο όταν όλοι οι άνθρωποι αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι σ’ αυτά τα ζώα που ζουν στις περιοχές τους. Εάν δίνεις φαγητό στα σκυλιά ή στα άλλα ζώα, θα παραμείνουν για πάντα πιστά σε σένα, γι’ αυτό ξεκίνα να τα αγαπάς!» συμβουλεύει η γυναίκα, σύμφωνα με την εφημερίδα “Times of India”.
Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Φοβερή! Καταπληκτική! Πολύ σωστά μιλάει!

Comments are closed.