Η Μαρία Σολωμού ποζάρει… ξανθιά και topless (φωτο)

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Μια εντυπωσιακή αλλαγή έκανε η Μαρία Σολωμού, η οποία πλέον είναι ξανθιά και μάλιστα με κοντό καρέ μαλλί.

Η ηθοποιός έκανε μια τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση της, την οποία μας την παρουσίασε μέσα από τον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram. Η ίδια πόζαρε στον φωτογραφικό φακό τόπλες και με το νέο της look.

Η αλλαγή που έκανε είναι εντυπωσιακή και τις δίνει έναν άλλον αέρα. Ωστόσο δεν γνωρίζουμε αν είναι το φυσικό της μαλλί ή αν είναι κάποια περούκα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Στο ΠΟΡΤΑ το 2010 που είχαμε πάει τα ανίψια μας για μια παιδική παράσταση (επειδή είχαμε δωρεάν προσκλήσεις και μόνο που στα μισά φύγαμε) την πετύχαμε με ενα smart και έμοιαζε HUMMER δίπλα της μόλις βγήκε. Αλλά η κακία που βγάζει ειναι αξέχαστη.

  2. Αυτή που κάποτε το έπαιζε δύσκολη και μιμου άπτου γκόμενα;;; Τελικά αποδείχθηκε μεγαλύτερο τσουλι από κάτι άλλες πουτανες. Όσο για τις εκπομπές της στο ραδιόφωνο, ο ορισμός της ξεκωλιαρας στην κυριολεξία.

  3. Έλεος με αυτή την Μαρία Σολωμού. Υπάρχουν γυναίκες κατηγορίες πάνω από αυτήν εμφανισιακά και όμως είναι σεμνότατες και αξιοπρεπείς. Τι θέλει να μας αποδείξει η κυρία αυτή; Μήπως διαφημίζεται, ειμαι εδώ και …..

  4. Την έχω δει στο Χαλάνδρι. Είναι 1.5μ γιαυτό έχει αυτό το μαλί καραγκιόζη μήπως φανεί 2-3 εκατοστά ψηλότερη.

  5. ‘Ομορφη καί Σέξη μου αρέσει αλλά….αυτό το μαλλί θάμνος ποτέ δεν της πήγαινε

    1. ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΤΕΝΙΣ ΚΟΥΕΙΝΤ ΤΡΑΒΕΛΙ ΕΙΝΑΙ

  6. ΧΑΛΙ ΜΑΥΡΟ ΤΟ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΙΚΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ

  7. Μαρια εισαι ωραια γυναικα αλλα δυστυχως ολα τελειωνουν αργα ή γρηγορα …….

Comments are closed.