Η Μαλβίνα “απαντά” σε Μητσοτάκη και Τσίπρα: Ελλάδα μόνο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
111

«Εθνική απονεύρωση, αυτό μας περιμένει» έλεγε η αξέχαστη Μαλβίνα Κάραλη.

«Και πως θα γίνει και από ποιους θα γίνει; Από ανθρώπους που νομίζουν ότι η χώρα μας είναι μια ευρωπαϊκή εταιρεία, αγνοώντας την αιματηρή ιστορία της. Ποια ευρωπαϊκή χώρα θα δεχόταν παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου της και θα δεχόταν να το συζητήσει; Να το ΄κανες αυτό στους Άγγλους; Θα σου ‘χαν πετάξει τα μάτια έξω. Για τους Γερμανούς δεν το συζητάω, μακριά από ‘μας και όπου θέλει ας είναι… Εθνική απονεύρωση λοιπόν και ευθύνη έχει και η αριστερά, δεν το συζητάω που άφησε τις εθνικές υποθέσεις στα χέρια πέντε κουλών, οι οποίοι δήλωσαν επαγγελματίες εθνικόφρονες, άρα αφού ο κουλός ήταν εθνικόφρον ο αριστερός έπρεπε να μην είναι. Και αν η δεξιά με τις εξαλλοσύνες της και με τις υπερβολές της έκανε ύποπτη και απωθητική κάθε προβολή της εθνικής μας ιδιαιτερότητας και ταυτότητας, η αριστερά τράβηξε στο άλλο άκρο. Μηδένισε τη σημασία της εθνικής μας συνείδησης…».

Σα να μην έχει περάσει μια μέρα, ζούμε τη μέρα της Μαρμότας! Πόσο δίκιο είχε η Μαλβίνα που στα ψευτοδιλήμματα Μητσοτάκη και Τσίπρα, δίνει την απάντηση… Ελλάδα μόνο!

facebook sharing button
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ευφυής,λογική,καυστική,απολαυστική,μιλούσε με τον κοινόν νου,το προφανές,αξιαγάπητη.Έφυγε νωρίς,με εβραικές ρίζες,μακάρι όλοι οι Εβραίοι να ήταν σαν την Μαλβίνα….

Comments are closed.