Η “ΜΟ@ΝΟΘΥΕΛΛΑ” ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ. ΟΛΕΣ ΟΙ “ΧΟΝΤΡΟΚΕΦΑΛΕΣ” ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΚΑΙ “ΠΟΥΛΑΓΑΝ” ΜΠΟΥΤΙ ΚΑΙ ΒΥΖΙ. ΜΗΠΩΣ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ – ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ- ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
zgbhrq

Η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή της ότι προσπάθησε και εκείνη να επικοινωνήσει με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, που ομολόγησε τη δολοφονία της γυναίκας του.

Όπως ανέφερε μάλιστα, ποτέ δεν μίλησαν στο τηλέφωνο παρά μόνο με μηνύματα.

«Θα σας πω τώρα τη δική μου προσωπική επικοινωνία. Εγώ επικοινώνησα μαζί του όπως και πολλοί συνάδελφοι και συντάκτες για να έχουν μια εικόνα. Όταν μάλιστα έκανα μια ανάρτηση στα social media όταν έγινε η ομολογία του και συγκλονίστηκα, μου έλεγαν “μα καλά τον ακολουθείς στα social media;”. Προφανώς και δημοσιογραφικά θέλω αν αναρτηθεί κάτι να το ξέρω, με ενδιαφέρει η υπόθεση και το ότι μίλησα μαζί του έχει να κάνει μόνο με τη δημοσιογραφική αγωνία για την υπόθεση. Εγώ έτσι το αντιμετωπίζω. Δεν είμαστε δελτίο Ειδήσεων εδώ,. Προσπαθούμε να το προσεγγίσουμε κοινωνικά και δεν έχουμε και την ψυχραιμία να το αντιμετωπίσουμε», ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Και συνέχισε: «Ήθελα να έχω μια προσωπική επικοινωνία μαζί του για να έχω μια αίσθηση και να καταλάβω την ψυχολογία του. Όπως είπε και η Αγγελική Νικολούλη, ο Μπάμπης δεν μιλούσε σε κανέναν στο τηλέφωνο. Όταν του έστελνες μήνυμα απαντούσε. Στα μηνύματα περιγράφει συναισθήματα. Ίσως γι’ αυτό δεν ήθελε να μιλήσει, να εμφανιστεί σε κάποια κάμερα, γιατί ήταν δύσκολο να προσποιηθεί.

Στη δική μας επικοινωνία μου έλεγε πόσο καταρρακωμένος είναι και ότι ήθελε να τους πιάσουν. Αυτή ήταν η μόνη του αγωνία. Του είπα κι εγώ ότι δεν θέλουμε να μιλήσουμε για την υπόθεση γιατί τέθηκε αυτό το θέμα, του είπα ότι ήθελα τη δική του προσωπική πλευρά. Πώς βιώνει αυτήν την κατάσταση με τον χαμό της γυναίκας του. Μου είπε ότι είναι καταρρακωμένος, με ευχαρίστησε για τη στήριξη και την ευγένειά μου στο προηγούμενο μήνυμά μου. Μου είπε ότι του είναι πολύ δύσκολο να μιλήσει σε προσωπικό επίπεδο αυτήν τη στιγμή. Μου είπε ότι όλα είναι πολύ νωπά, ότι δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και ότι ελπίζει να τους βρουν και να τους πιάσουν. Όταν τους βρουν και περάσει λίγος καιρός ευελπιστεί ότι θα καταφέρει να ηρεμήσει, να είναι καλύτερα και τότε ίσως παραχωρήσει μια συνέντευξη. Του είπα ότι δεν θέλω να τον πιέσω και πως αν θέλει και off the record να δώσει κάποια πληροφορία για την υπόθεση, να το κάνει. Με ευχαρίστησε και το τελευταίο μήνυμα που ανταλλάξαμε ήταν στις 7 Ιουνίου».

Και να ήταν μόνο αυτές…
“Βροχή” τα μηνύματα και οι ακόλουθοι στα προφίλ στο διαδίκτυο, του Μπάμπη του Φονιά…Τι συμβαίνει και θέλουν επικοινωνία με έναν δολοφόνο;;;
Διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Oλες οι βιζιτες που βολευτηκανε επειδη καθησανε και σε καποιους αποκτησανε και αποψη επι παντος επιστητου

  2. Νεοτσιφτετελληνίδες = Ανέραστες, Ασέξουαλες, Χρέπια με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, “Χειραφετημένες”.
    Λήξη συζήτησης.

  3. Έχει πολλά απωθυμένα η μοσχάρα

  4. Από τα μεσημεριανάδικα φτάσαμε στα πρωινάδικα αντιστοίχου πιότοιτος. Ελλάς τα μεγαλεία σου..

  5. Εξω κυκλοφορουν serial killer που εχουν φαει δυο τρεις ισοβια εχουν σκοτωσει τρεις ισως και περισσοτερες γυναικες κυκλοφορουν αναμεσα μας..δεν θελω να πω ονοματα αλλα εαν δειτε εκπομπες της νικολουλη καποιοι απο αυτους που εχει βρει ειναι εξω τωρα.
    Και αυτος σε λιγα χρονια θα εχει βγει εξω…και θα τον ξεχασουν…..

  6. Ο Μπάμπης ο φονιάς ….λένε τα μέσα .
    Θα σας μιλήσω για τον Μπάμπη τον λαγό με τα μεγάλα αυτιά !
    Κάποτε ζούσε κάπου ένα κοριτσάκι που δεν βίωνε και στο καλύτερο οικογενειακό περιβάλλον !
    Γνώρισε λοιπόν τον Μπάμπη όντας ανίληκη .
    Αυτός είναι …..είπε η μαμά της !
    Αυτός θα σε πάει τις βόλτες σου , αυτός τις ξάπλες σου και τα ωραία σου .
    Το κορίτσι σαν βρέθηκε σε μικρή ηλικία με υποχρεώσεις ενηλίκων , σάλταρε !
    Ξέρετε …..σε αυτή την ηλικία μόνο δικαιώματα υπάρχουν …ποτέ υποχρεώσεις !
    Επειδή ο Μπάμπης ήταν και μαλθακός του έδινε που και που και καμιά καρπαζιά .
    Την μια ήταν καλά το κορίτσι , την άλλη χάλια , ζορισμένη , προβληματισμένη, ράκος .
    Ο Μπάμπης έσκασε , προσβολή στη προσβολή , καρπαζιά στη καρπαζιά και την μια το κορίτσι να κρυώνει μια να ζεστάινεται , έχασε τη μπάλα ο Μπάμπης μιας και αυτός ήταν λιγάκι εώς πολύ χαζούλης .
    Και επειδή ο Μπάμπης δεν ήξερε να διαχειριστεί ένα τέτοιο κορίτσι με τέτοια προβλήματα , πίστεψε πως έτσι θα έλυνε το πρόβλημά του !
    Τι να πει τώρα ο Μπάμπης ο λαγός …..πως με ξεφτίλιζε κύριε αστυνόμε ;;;
    Πως με καρπάζονε ;;
    Πως μου είχε φτάσει το δάχτυλο μέχρι τις αμμυγδαλές ???
    Γι αυτό και ο Μπάμπης πουλάει τρελίτσα !!!
    Όσον αφορά συνεργό ….ούτε λόγος !
    Ποιος να βοηθήσει έναν 3χαζο με τέτοιο σενάριο που δεν έχει καμία λογική και αντοχή στον χρόνο ??
    Καμμένος όχι μόνο από φυσιογνωμία και σουλούπι ….αλλά και από όνομα .
    Άκου Μπάμπης …….Χαράλαμπος ρε μπαγάσα !!!
    Εδώ τελειώνει η ιστορία μας !!!!

  7. Όπου γάμος(θέμα) και χαρά(τηλεθέαση) η Βασίλω πρώτη.

  8. ΒΑΛΚΑΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ 10 ΡΙΧΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ.

Comments are closed.