Η ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ALERTV, ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ. ΟΛΟΣ Ο ΚΟΠΡΟΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ. Ο ΕΓΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ “ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ” ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ!

Κοινοποίηση:
xios-ΦΩΤΟ-ΜΑΚΕΛΕΙΟ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ   ΓΡΑΦΕΙΟ   ΝΙΚΟΥ  Ι.  ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ  &  ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

Τηλ.-Fax: 210 6210248- Κιν.: 6971540626 – E-mail: nikant2@yahoo.gr

ΠΡΟΣ: ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΓΚΛΗΣΗ

 

Στέφανου Χίου του Συμεώνος, δημοσιογραφου, κατοίκου Καλλιθέας Αττικής, οδός , με Α.Φ.Μ.

ΚΑΤΑ

 

Ανδρέα Καψαμπέλη, δημοσιογράφου, κατοίκου Αθηνών, οδός Πέτρου Ράλλη αρ. 55 – Ταύρος.

 

******************

Στην ιστοσελίδα«www.press-gr.com»δημοσιεύτηκε την 16/03/2024 το κάτωθι:

   Στο κατάπτυστο λοιπόν αυτό δημοσίευμα, και υπό τον τίτλο «ΜΕΓΑΛΟΣ δημοσιογράφος μπλεγμένος στην υπόθεση του Κολωνού…», αναφέρονταιεπί λέξει εξής:

«Πχιος μεγάλος “δημοσιογράφος” με περίεργα γούστα και λάτρης του Μωυσή είναι μπλεγμένος ως “πελάτης” στην υπόθεση Κολωνού; Και μας κουνάει το δάχτυλο κάθε 3 & λίγο; Σάπισε και το σάπιο».

Από την ανάγνωση του άρθρου αβίαστα προκύπτει και όλοι οι αναγνώστες αμέσως καταλαβαίνουν ότι ο συντάκτης αναφέρεται στο πρόσωπό μου, καθώς η λέξη «Πχιος» παραπέμπει ξεκάθαρα στο επίθετό μου.Είναι ένα εξοργιστικά χυδαίο δημοσίευμα που πλήττει τον πυρήνα της ηθικής υπόστασής μου αφού με εμφανίζει να εμπλέκομαι στην γνωστή στο πανελλήνιο υπόθεση του Κολωνού με το 12χρονο κορίτσι που κακοποιήθηκε και βιάστηκε σωματικά και ψυχικά από μεγάλο αριθμό εγκληματιών. Τόσο εγώ όσο και τα δημοσιογραφικά μέσα στα οποία εργάζομαι έχουμε αναδείξει όλες τις πτυχές αυτής της φριχτής υπόθεσης, το τελευταίο δε διάστημα έχουμε αρχίσει σειρά αποκαλυπτικών ρεπορτάζ για τα πρόσωπα τα οποία εμπλέκονται, κάποια από τα οποία παραμένουν ασύλληπτα ή δεν έχουν έστω κληθεί από τη Δικαιοσύνη, ενώ καυτηριάσαμε με έντονο τρόπο, όπως και μεγάλη μερίδα του ηλεκτρονικού και έντυπου Τύπου, την εισαγγελική πρόταση περί απαλλαγής του βασικού κατηγορουμένου από την κατηγορία του βιασμού. Δεν είναι αυτή άλλωστε η πρώτη φορά που εγώ προσωπικά στην μακρόχρονη παρουσία μου στη μαχητική δημοσιογραφία που ασκώ με γνώμονα πάντα την αλήθεια και το δίκαιο, έστω αν κάποιες φορές το κάνω με οξύ ύφος και γραφή, που δείχνω ιδιαίτερη ευαισθησία και ασχολούμαι με μεγάλο πάθος με περιπτώσεις κακοποίησης ανηλίκων, πατέρας και εγώ ο ίδιος δύο υπέροχων ανήλικων ελληνόπουλων κοριτσιών.

Έκανα πολλές υποθέσεις για το ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από ένα τόσο χυδαίο και αρρωστημένο δημοσίευμα. Όλα αυτά τα χρόνια έχω ακούσει και έχω διαβάσει λόγω της «ενοχλητικής» για το σύστημα εν γένει δημοσιογραφίας που ασκώ, άπειρες ύβρεις και συκοφαντίες και έχω δεχθεί άπειρη λάσπη ένθεν κακείθεν, ποτέ όμως κανείς δεν τόλμησε ούτε να υπονοήσει ότι είμαι …παιδεραστής!

Όπως προέκυψε δε, μετά το πρώτο σοκ από την ανάγνωση του ως άνω δημοσιεύματος, το ίδιο κείμενο είχε προ δύο ημερών, ήτοι την 14/03/2024, δημοσιευτεί στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης «twitter» από τον ίδιο συντάκτη, καθώς το προφίλ «SimonLeone» είναι αυτό που εμφανίζεται και στο δημοσίευμα στο press.GR:

Είχα λοιπόν κάνει πολλές υποθέσεις για το πρόσωπο του συντάκτη, όλες όμως αυτές οι υποθέσεις αφορούσαν στον ευρύτερο χώρο του συστήματος και ειδικότερα ακόμα στο χώρο ενδεχομένως των εμπλεκομένων στην φριχτή ιστορία του Κολωνού. Ώστε με τεράστια έκπληξη πληροφορήθηκα από έγκυρη πηγή ότι συντάκτης του άθλιου κειμένου είναι ο εγκαλούμενος. Και η έκπληξή μου δεν έχει να κάνει μόνο με το γεγονός ότι έπεσα έξω στις υποθέσεις μου περί συστήματος και εμπλεκομένων στην υπόθεση του Κολωνού, καθώς ο εν λόγω δημοσιογράφος είναι «αντισυστημικός», αλλά διότι ο Ανδρέας Καψαμπέλης είναι ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ALERTTV, με το οποίο συνεργάζομαι και εμφανίζομαι προσωπικά (!) για να προωθώ στον κόσμο την δημοσιογραφική αλήθεια, τη δική μου και των μέσων στα οποία εργάζομαι, την ειδησεογραφική ιστοσελίδα «makeleio.gr», τη δεύτερη σε επισκεψιμότητα στη χώρα, και φυσικά την εφημερίδα «ΜΑΚΕΛΕΙΟ». Και ενώ είχα δώσει εντολή στον εδώ πληρεξούσιο δικηγόρο μου Νίκο Αντωνιάδη να προχωρήσει σε υποβολή έγκλησης στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου να γίνει η ταυτοποίηση του δράστη, μετά από την πληροφορία που έστειλα ως ηλεκτρονικό μήνυμα στον εγκαλούμενο. Το κείμενο όμως παρέμεινε κανονικά στη δημοσιότητα.

Η διαγραφή έγινε αφού μετά από σειρά επικοινωνιών μου με στελέχη του καναλιού , έφτασα μέχρι και τα ανώτατα κλιμάκια…  και τότε, και μόνο τότε, κατέβηκε η δημοσίευση από το «press-GR». 

Εγώ, όπως αναφέρω παραπάνω, δεν έχω καμία εργασιακή σχέση ή άλλη σχέση οιασδήποτε μορφής εξάρτησης με τον σταθμό… Εγώ δεν υπηρετώ κανένα κόμμα και κανέναν πολιτικό. Εγώ υπηρετώ την δημοσιογραφική αλήθεια, με όποιο κόστος και αν χρειαστεί να το κάνω.

Και νομίζω ότι η επί 3,5 πλέον χρόνια «ανεξιχνίαστη» ακόμα απόπειρα δολοφονίας μου και το αίμα μου που χύθηκε έξω από το σπίτι μου είναι αδιάψευστος μάρτυρας για αυτό που γράφω με όλο μου το είναι. Η παρουσία μου στο κεντρικό δελτίο του σταθμού ως αποκλειστικό «όφελος» είχε για μένα την διάδοση αυτής της δημοσιογραφικής αλήθειας που στον βωμό της η οικογένειά μου παρά λίγο να με χάσει. Η «απάντηση» του εγκαλουμένου ήρθε λοιπόν υπό τις ανωτέρω συνθήκες με καθυστέρηση τριών ημερών και είχε ως εξής: “Έχει γίνει παρεξήγηση. Το είπα και στον Βασίλη. Το mail καταρχάς δεν το είχα δει λόγω της τριήμερης αργίας. Νόμιζα ότι είναι κάτι στο viber, όταν με πήρε ο Βασίλης τηλέφωνο, που είναι σε διαρκή χρήση. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην απαντήσω. Κι  εγώ, όταν είδα ότι υπήρχε στο κειμενάκι -από το twitter είναι-  και όχι στον τίτλο, αυτή η λέξη, κατέβηκε αμέσως όλο. Αυτός παραπέμπει σε κάποιον σημιτικο μεγαλοδημοσιογράφο και γι αυτό η παραφθορά κατά το “…πχια πχιότητα”, “πχιο κράτος” κλπ, όπως τα έλεγε ο Σημίτης, για να τον φωτογραφίσει περισσότερο. Κάπου πάει ο νους μου. Σε κάθε περίπτωση, ούτε κατά διάνοια να κάνω ή να πω κάτι που θα σε έθιγε στο παραμικρό. Σε οποιαδήποτε περίπτωση και ασχέτως συνεργασίας. Αυτό νομίζω ότι είναι δοκιμασμένο. Σε κάθε περίπτωση σου ζητώ συγγνώμη”

Τα πράγματα είναι απλά:

-Δημοσιογράφος, και δη παρουσιαστής κεντρικού δελτίου ειδήσεων ενός τηλεοπτικού σταθμού, να μην βλέπει τα «mail» του λόγω …τριήμερης αργίας, δεν υπάρχει…

-«Δεν υπήρχε περίπτωση να μην απαντήσω»:

Υπήρχε. ΔΕΝ υπήρξε ΜΟΝΟ όταν επικοινώνησα πλέον με τους υπευθύνους του καναλιού και όλοι πια κατάλαβαν ότι δεν πάει άλλο…

-Διαπιστώνει κανείς μία προσπάθεια «υπεράσπισης» του κατάπτυστου δημοσιεύματος με την αναφορά του εγκαλουμένου στο ότι το «Πχιος» δεν υπήρχε στον τίτλο. Και; ΔΕΝ υπάρχει αναγνώστης που με τίτλο «ΜΕΓΑΛΟΣ δημοσιογράφος μπλεγμένος στην υπόθεση του Κολωνού…» να μην διαβάσει παρακάτω. Δεν μιλάμε για το πρωτοσέλιδο μίας εφημερίδας κρεμασμένης στα μανταλάκια των περιπτέρων. Μιλάμε για ένα ενιαίο κείμενο με τίτλο, μία φωτογραφία, και μετά έρχεται το ποιος είναι αυτός ο «ΜΕΓΑΛΟΣ δημοσιογράφος»:

 Ο Πχίος… Ο Στέφανος Χίος. Ο παιδεραστής Στέφανος Χίος που «μας κουνάει το δάχτυλο»… Ο «υποκριτής» δηλαδή Στέφανος Χίος, ο «ανήθικος» Στέφανος Χίος, που ενώ «παριστάνει» τον ηθικό, ο ίδιος είναι ένας παιδεραστής…

-Τα υπόλοιπα περί κάποιου …σημιτικού δημοσιογράφου (πάλι καλά που δεν φτάσαμε στον Ανδρέα Παπανδρέου, τον Κωνσταντίνο Καραμανλή ή και στον …Ιωάννη Καποδίστρια), που «κάπου πάει ο νους του» (αλλά που έστω για τα προσχήματα, δεν του ήρθε και κανένα όνομα κανενός …πεθαμένου να μου γράψει), για να δικαιολογηθεί το «Πχιος», είναι επιεικώς γελοία και απέλπιδα προσπάθεια του εγκαλουμένου να μαζέψει τα κυριολεκτικώς ασυμμάζευτα. Και ήρθε και η δημόσια «συγγνώμη» από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «ALERTTV», προχθές 19/03/2024, στο ίδιο μήκος κύματος με το ως άνω ηλεκτρονικό μήνυμα – ομολογία, ότι ΑΥΤΟΣ βρίσκεται πίσω από την άθλια συκοφαντία, αλλά πολύ σύντομα και κοφτά, σε 32 δευτερόλεπτα, και με προκλητικά απαξιωτικό και υποτιμητικό τρόπο («νερό και αλάτι»), με σαφή πρόθεση να υποβιβάσει το θέμα, αντί να δώσει αναλυτικές εξηγήσεις, την ώρα που εγώ τον κατήγγειλα δημόσια και γνωστοποίησα την διακοπή της συνεργασίας μου με τον σταθμό .

Μήπως τελικά αυτός ήταν ο σκοπός σε μία λογική του «με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια»…;

Η ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ:

«Πριν ξεκινήσουμε θα ήθελα να πω κάτι επί προσωπικού για μία παρεξήγηση, γιατί περί παρεξήγησης πρόκειται, για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον Στέφανο Χίο, τον συνάδελφο και καλό φίλο, και επειδή τα λέμε όλα, ααα, και επειδή τα λέμε όλα, και μολονότι τα πράγματα δεν είναι έτσι, να το πω και αυτό, δεν είναι έτσι όπως εμφανίζονται, όπως νομίζει, μολονότι είναι έτσι, απλό πλευράς μου θέλω να πω ‘νερό και αλάτι’ και αν θεωρεί ότι θίχτηκε σε κάτι, προσωπικά του ζητάω συγγνώμη, εδώ είμαστε να τα βρούμε όλα, να τα τακτοποιήσουμε, χωρίς ζητήματα». Στο μόνο που θα συμφωνήσω είναι ότι θα τα «τακτοποιήσουμε» όλα. Και ΑΥΤΟ ΑΚΙΡΒΩΣ κάνω με την παρούσα έγκληση. Αν θεωρώ ότι θίχτηκα σε κάτι; Αλίμονο, τι πιο καλό από το να σε λένε δημόσια παιδεραστή…;

Τι θα περίμενε κανείς από τον εγκαλούμενο να διευκρινίσει; Φυσικά το ποια είναι αυτά τα «πράγματα» που «δεν είναι έτσι» και γιατί δεν είναι έτσι. Ο εγκαλούμενος όμως προφανέστατα δεν ήθελε να πει στον κόσμο που παρακολουθούσε ποια είναι αυτά τα «πράγματα», γιατί  αμέσως μετά θα έπρεπε να επαναλάβει δημόσια αυτά που έγραψε σε μένα περί …σημιτικού δημοσιογράφου που «κάπου πάει ο νους του» (…), τα οποία φυσικά ΔΕΝ θα γίνονταν πιστευτά. Τον «καλό φίλο»…

Φανταστείτε να ήμουν και εχθρός του… Είναι επομένως μετά από όλα αυτά απολύτως ξεκάθαρο ότι ο εγκαλούμενος ισχυρίστηκε δημόσια, προσβάλλοντας επί σκοπώ την τιμή και την υπόληψή μου, ότι εγώ εμπλέκομαι στο γνωστό σε όλο το πανελλήνιο κύκλωμα παιδεραστίας του Κολωνού, και ότι μετά την αντίδρασή μου και την ανακάλυψη του προσώπου που βρίσκεται πίσω από την κατάπτυστη αυτή συκοφαντία, δηλαδή του ιδίου, προσπάθησε μάταια να μαζέψει τα κυριολεκτικά ασυμμάζευτα, ο τρόπος δε και το ύφος που το έκανε δημόσια στα 32 ως άνω δευτερόλεπτα, έβαλε τελικά, και δυστυχώς για αυτόν, το κερασάκι στην τούρτα της ενοχής του.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

ΑΙΤΟΥΜΑΙ

Την άσκηση ποινικής δίωξης κατά τουεγκαλουμένου για την κατά τα άνω πράξη της συκοφαντικής σε βάρος μου δυσφήμησης κατά συρροή.

Δηλώνω ότι παρίσταμαι προς υποστήριξη της κατηγορίας κατά του εγκαλουμένου.

  Υποβάλλω το εκ του νόμου προβλεπόμενο ηλεκτρονικό παράβολο.

  Πληρεξούσιους δικηγόρους και αντικλήτους μου διορίζω τους δικηγόρους Αθηνών Νικόλαο Αντωνιάδη του Ιωάννη (Α.Μ.  Δ.Σ.Α. 17494), κάτοικο Διονύσου Αττικής, οδός Κίου αρ. 26, τηλ.: 6971540626…

Αθήνα, 21 Μαρτίου 2024

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Σ. ΧΙΟΣ

 

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. Ο Χίος όπου και να πήγαινε ανέβαζει τα ποσοστά τους .Όταν ηταν στο εκρηκτικό η Παράδειση και για πρωθυπουργός να έβαζε θα έβγαινε από την δημοφιλία που πήρε .Αν αντί για το κανάλι του Βελόπουλου ο Χίος ήταν υποθετικά στο κανάλι του Στιγγκα ,αν είχε κανάλι ,τωρα τα ποσοστά των Σπαρτιατών και όχι του Βελόπουλου θα έφταναν στο 15 τοις εκατό .( Χίος έχει τεράστια δύναμη και γνώση .Αλλά τι να το κάνεις .Η Κωνσταντοπούλου από τότε που έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ πεισμωσε και αγωνίστηκε να ξαναμπεί στη πολιτική και τα κατάφερε.Ο Χίος δεν έχει αυτο το απαραίτητο μικρόβιο της πολιτικής για αυτό υποφέρουμε και εμείς που τον πιστεύουμε γιατί ξέρουμε ότι ενώ είναι ο μόνος που μπορεί να φέρει την ελπίδα επιλέγει να βοηθάει άχρηστους να πολιτεύονται και αυτός να προδίδεται μόνιμα από αυτούς που ευεργέτησε

    1. Φίλε μου όπως πολλοί και ο Στέφανος, γιατί τον έχω ακούσει να το λέει και το έχει προσπαθήσει, θέλουμε να πάψουν να υπάρχουν πολλά κομματίδια και να δημιουργηθεί ένα μεγάλο πατριωτικό μέτωπο Ελλήνων γνήσιων που σιγά σιγά θα ανεβάσει ποσοστά και θα πάρει και το μεγαλύτερο ποσοστό όσων απέχουν απ’την κάλπη. Και εγώ 55+ περιμένω πότε θα καθίσουν, όσοι λένε για πατριωτισμό και νοιάζονται για τον Έλληνα, σε ένα τραπέζι βάζοντας το εμείς πάνω από το εγώ. Μπορεί να αργήσει να γίνει, όμως νομοτελειακά και ιστορικά ή μέσα από εκλογές θα βγει μια πατριωτική φωνή ή θα ξεπηδήσει απ’το στράτευμα ένας Γιάννης ή Γιώργης και θα ισιώσουν όλοι και όλα.

  2. Γιατί ρε Στέφανε έμπλεξες με αυτούς τους γλειφτροδουλους του κεραλοιφακια;;;;; Τι σχέση έχεις εσύ με αυτά τα τσογλ@νια;;;;

  3. Ξεκάθαρα οποίος πατριώτης συντάχθηκε με το Ισραήλ συντάχθηκε άμεσα με τις μεταναστευτικές ροές .Σπίνος Παπακυριακόπουλος Βελόπουλος Μπογδάνος έχουν την σημαία του Ισραήλ διπλα στη Ελληνική Επομένως ήταν εντελώς υποκριτικό να κατηγορούν μετα τον Μητσοτάκη ότι δέχτηκε να μαζέψει τους Παλαιστίνιους που του επέβαλε ο Νετανιάχου αφου στο δελτίο τους τον υμνούσαν.Επίσης η Ρωσία στο πολεμο της Παλαιστίνης τάχθηκε με την πλευρά της Παλαιστίνης επομένως είναι επίσης υποκριτικό να κάνουν ότι στηρίζουν την Ρωσία ως Υπερδύναμη όταν βρίσκονται απέναντι της στις επιλογές της στη διεθνή γεωπολιτική ..

  4. Ο Παπακυριακόπουλος είναι πρώην αποτυχημένος ΟΝΝΕΔίτης. Κόλλησε στον Παυλόπουλο όταν ήταν υπουργός Εσωτερικών και τον διόρισε στο δημόσιο. Μετά πηγαινοερχόταν ως μετακλητός λόγω της κουμπαριάς που είχε με τον Πάνο Καμμένο. Ποτέ δεν έχει εργαστεί σε κάποιο ΜΜΕ. Είχε φτιάξει με τον Δημήτρη Καμμένο το olympia.gr, τα έπαιρναν με διαφημίσεις επί Τσίπρα και τώρα το έχει εκχωρήσει σε δημοσιογράφους του ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτός ρουφιανάκος εναντίον του Χίου, όπως λέει άνθρωπος του καναλιού.

  5. Μην ξεχνάτε και μη βγάζετε στην απέξω τον Παπακυριακόπουλο,που μας θυμίζει κάθε λίγο πόσο κακιά ήταν η χούντα και ότι ο Παπαδόπουλος ευθύνεται για πολλά δεινά της χώρας!!!
    Πόσο γραικύλος μπορεί να είναι κάποιος για να λέει τέτοιες παπαριές για το μεγάλο Εθνάρχη,πόσο μάλλον όταν
    μιλάει για πριν 50-60 χρόνια.
    Όσο για το Σπιούνο μεγάλος και σιχαμένος γλύφτης

    1. ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΗΡΩΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ

  6. Ο Βελόπουλος κάνει τη δουλειά του. Πολιτικός είναι. Αυτοί που θέλουν φτύσιμο είναι ο Καψαμπέλης και ο Σπίνος.

  7. Ο Καψαμπελης ειναι φερεφωνο του Κηραλοιφοπουλου δεκανικιου της Κουλαρας που του επιτρεπεται να μιλαει ασυδοτα στο κυνοβουλιο! Γιαλαντζι πατριωτες αν εξαιρεσεις το Σαρακη! Σπινο sorry ρε αγορι αλλα αυτη ειναι πραγματικοτητα!

  8. Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΡΙΞΕΙ ΚΑΛΟ ΣΒΕΡΚΩΜΑ.

  9. Κυριε Χίο, από τη μία είναι λογικό να κάνετε αυτήν την υπόθεση (Πχιος) και από την άλλη σε αυτόν τον ατυχή τίτλο αναφέρεται πως ο δημοσιογράφος είναι λάτρης του Μωυσή (Κούλη;). Οπότε λόγω αναφοράς στην λατρεία του Μωυση θα μπορούσατε να υποθεσετε επίσης πως δεν σας αφορά.

    1. Και εγώ έτσι το αντιλήφθηκα όταν το διάβασα προσεκτικά. Περίεργα πράγματα. Κάτι μπέρδεμα υπάρχει και δεν θα το μάθουμε ποτέ.

  10. ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΠΡΙΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ.

  11. Στεφανε τι περιμενες απο τον απατεωνα τον Βελο….Στα λεγαμε τοσα χρονια για τον συγκεκριμενο…Με εντολη του ο συγκεκριμενος <> ανεβασε αυτο το κατάπτυστο κειμενο….

  12. Στέφανε ψάξε ενδελεχώς τις σχέσεις Σαββίδη Βελόπουλου.. λέμε τώρα. Μήπως προμήθευε κεραλοιφες τους παίχτες του ΠΑΟΚ στη πανδημία ?? Και τόση αγάπη εκατέρωθεν με τα μέσα Σαββίδη .Τώρα τελευταία και με του Μαρινάκη βέβαια .Τόσο καιρό πίστευα ότι ο Σαββίδης Ο Πατριώτης Σαββίδης και καλα ,θα σε προσεγγίσει και θα σε βάλει στη οικογένεια του γιατι το αξίζεις .Στη φαμίλια που τελικά κάνει χειρότερα από το Ολυμπιακό αλλά την προστατεύει και δεν τους ακουμπά κανείς ούτε ο Μαρινάκης τολμά ..γιατί Στέφανε ο Ρώσος Έλληνας Σαββίδης τόση αδιαφορία? .Στο sdna αν ψάξεις Βελόπουλος έχει 800 άρθρα από όμιλες του υπέρ του ΠΑΟΚ αυτός στηρίζει τον ΠΑΟΚ κάι το sdna τον σιγονταρει .Είναι ξεκάθαρο ότι κανένας μεγιστάνας ούτε ο Ρώσος Έλληνας δεν θέλει να βοηθήσει τον αληθινό πατριωτικό χώρο το δικό σου και όλοι μια παρέα είναι ..μια χαρά λοιπόν στα @δ@ σου …μπες ευρωβουλή Στέφανε και μιλά προσωπικά εσύ με όλους τους ηγέτες δεν έχεις ανάγκη τα απόβλητα της ελίτ που ξέμειναν στη Ελλάδα για να φανεί η αξία σου .αυτοί που τους έχουν είναι κάτι πλασιέ που ξαφνικά κυκλοφορούν με Φεράρι και έχουν δικό τους κόμμα και κανάλι .Τέλος! ..αφού σε χτυπάνε έτσι άνανδρα και ελεεινά φύγε απ’ το βόθρο εδώ και βρε την υγεία σου . Όλοι μαζί σου ..Και να ξέρεις ότι αφού από τέτοια απόπειρα την έβγαλες αλώβητος κάτι ανώτερο εκεί πάνω σε προορίζει για πραγματικά ΗΓΕΤΗ ..Σκιστους όλους και πάνε για αλλά .Κάνε τον κόσμο μας καλύτερο κ πιο ασφαλές μέρος για εμας και τους επόμενους .

  13. Αχ Στέφανε, θα περιμένεις 10 χρόνια για να δικαιωθείς.
    Τράβηξε του μία Αγωγή & θα δεις πόσο γρήγορα θα στρώσει.

  14. Προσωπικά τα πισώπλατα μαχαιρώματα όλοι λίγο πολύ τα ζήσαμε ..αυτοί όμως που τα έδωσαν ξέρουν καλύτερα την αίσθηση και την καύλα της προδοσίας ! Έτσι την εκλαμβάνουν ως κορύφωση . .ναι ναι ΝΑΙ!!! γ@@#μησ@@ τον μ@@@λ. @. Όμως Αφού πρώτα τον έκανα να με εμπιστευτεί και ν πιστέψει ότι είμαι κοντά του φίλος του …είδα μόνο τα 5 πρώτα λεπτά εχτές στο δελτίο στο ορκίζομαι στη ζωή μου .τα είδα περιμένοντας μήπως και .μήπως και δώσουν εξηγήσεις. .αντ αυτού είδα ένα Καψαμπέλη φρεσκαδουρα σαν να του έδωσε ο Βελόπουλος χαρτζιλίκι που κατάφεραν να σε αυτό-απολύσουν δηλ να σε φέρουν στα όρια σου να φύγεις μόνος και ένα σπίνο ψευτο κλαμμένο με κροκοδείλου όψη σαν να έλεγε στο κοινό ΣΟΥ το δικό Σου κοινο που έβλεπε για εσένα το σκατό δελτίο τους ότι δεν φταίνε εμείς ..εμείς ειματε καλοί και ευαίσθητοι συνεχίστε να μας βλέπετε… Μετά σκέφτηκα ένα άσχημο σενάριο ότι κάποιοι σε δολοφονούνε την μια μέρα και πραγματικά την άλλη μέρα η ζωή συνεχίζεται σαν να μην τρέχει τίποτα… Για κάποιους θα είσαι δύο λεπτά πρόλογος ο καημένος ο χίος που πέθανε για τα ιδανικά του και τώρα περνάμε στην τούνη για τη συνέχεια του δελτίου μας.. και σε κάποιους απλά θα αγνοηθείς όπως έκανε εχθές το καλό σου το κανάλι και οι ντεμεκ φίλοι σου οι πατριώτες . Σε αγνόησε παντελώς βέβαια δεν πέθανες αλλά πολύ ήθελαν να σε σκοτώσουνε δημοσιογραφικα και δολοφονήσουν το ήθος σου ..
    Λυπάμαι ..περιμένω από σένα όπως όλο το κοινό σου τα αυτονόητα ..

  15. Σωστή κίνηση, πρέπει να ξεχωρίσει η ήρα από το σιτάρι. Κάποιοι εμφανίζονται ως δήθεν πατριώτες, όμως δεν πρόκειται για την ανέμελη Κοκκινοσκουφίτσα, ο κακός λύκος είναι. Ο δημοσιογράφος συμβόλαιο εκτελούσε, μελέτησε τις κινήσεις του αφεντικού του σε όσες περιπτώσεις λειτούργησε όπως ο ηγεμόνας του Μακιαβέλι.
    Τώρα, νιώθει ισχυρός και θέλει ελεύθερο το πεδίο με τους δεξιούς ψηφοφόρους, τους οποίους δεν θέλει με τίποτα να φοβίσει με τον πατριωτικό σου λόγο.

    1. ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΣ…… Η ΠΙΟ ΑΠΛΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑ ΙΕΝΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΟ……. ΤΩΝ ‘ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΔΩΝ’ Κ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ….. ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΔΩΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΟ Ο ΙΡΩΣΣΟΙ…..
      ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ….. Κ ΟΧΙ ΤΑ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΙΟΓΟΝΑ ΠΟΥ ΛΕΣ……….
      Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ.. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑ Ι’ΑΘΩΟΣ’. ΕΙΝΑ ΙΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗΣ… ΟΠΩΣ TA ΜΙΚΡΑ ΨΑΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΝΕ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ.
      ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΣΗ ΕΙΝΑΙ ‘ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ’. ΟΠΩΣ Κ Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΓΝΩΣΤΗ ΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ Κ ΤΟ ΜΠΟΥΖΟΟΥΚΙ….

      1. Μεγάλε μήπως εσύ παίρνεις παραισθησιογόνα;Μας βγήκαν τα μάτια με αυτά που γράφεις.

Comments are closed.