«Η ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟΝ Δ/ΝΤΗ ΤΟΥ ΟΣΕ». ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΕΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΗΧΗΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ. Τώρα βγαίνουν όλες οι βρωμιές του κυβερνητικού συνδικάτου του εγκλήματος στη φόρα. Μαρτυρίες φωτιά. Κων/νος Χρυσάγης. Αρχισταθμάρχης σε όλη την Ελλάδα. Τον σκότωσαν σε ύποπτο τροχαίο δυστύχημα στο Λαγονήσι, 3 εβδομάδες μετά τα Τέμπη. «Τον ακολουθούσε μαύρο Ι.Χ με φιμέ τζάμια, κοίταζε συνέχεια πίσω του…». Που είναι το πόρισμα του Δ/τη της Τροχαίας Αττικής; Το κατάπιε;

Κοινοποίηση:
1.indd

teaser27-3

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ THΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 27-3-2024 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

new-banner-300-x250

ΓΙΝΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ. ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ . ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΝ. TΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ;

 Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

  —H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .

free-journalist

  STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ. ΟΙ “ΛΕΚΕΔΕΣ” ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ “ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ” ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Στεφανε ξεβρακωσε τους !!!!!!!!! Μπορεις!!!!!!!!!!!

  2. Εκτός του ότι δεν υπάρχει δικαιοσύνη για να συλλαμβάνει και να δικάζει κάθε φορά υπάρχει και το σύστημα της μαφίας που ως γνωστόν λειτουργεί με τους δικούς της νόμους. Ποιος να τολμήσει να μιλήσει, ποιος να ρίξει φως σε υποθέσεις, που η απειλή είναι ή αυτοκτονείς ή σε καθαρίζουμε. Απλά πράγματα που για να αλλάξουν θα πρέπει δικαστές και αστυνομία να βάλουν το μαχαίρι στο κόκκαλο με όποιο κόστος για να επέλθει κάθαρση. Όταν όμως συνυπάρχουν αρμονικά με την εξουσία τότε κάποιους θα τους τρώει το χώμα για να μην ενοχλούν και να μην βγαίνουν αλήθειες.

  3. Καλα δεν εχει τσιπα αυτο το ατομο εαν ισχυουν οτι παραποιησε ηχητικα ντοκουμεντα Τι ψυχη α παραδωσεις ρεεεεε

  4. Η μαφία του κούλη σύντομα θα πέσει μαζί με το σάπιο εβραιομασωνικό ψευτορωμαίϊκο.

  5. ……ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ…..ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠ’ΕΞΩ…..

  6. Τι δολοφόνους ψηφίσατε, ρε δολοφόνοι του 41 τακατό; (!) Εμετός

  7. Χίο ο Θεός να σε έχει πάντα καλά. Περιμένουμε να σε δούμε σε καινούργιο κανάλι σύντομα η ακόμη πιο ιδανικά στα έδρανα της Ευρωβουλής.Ηδη σε γνωρίζει όλος ο κόσμος σαν Stephanos Chios one of the best Greek Journalists καιρός να μάθει ότι δεν είσαι ένας από τους καλύτερους αλλά ο ΚΑΛΎΤΕΡΟΣ. Μας κάνεις περήφανους μέσα από τον αγώνα σου για την ανάδειξη της αλήθειας με όποιο κόστος

Comments are closed.