Η ΜΑΣΚΑ σκότωσε τον μαθητή;; Θεοδωρικάκος, Κεραμέως, Χαρδαλιάς, Τσιόδρας ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ! Το άρθρο-φωτιά του «κωλοτούμπα» παιδιάτρου Αν. Χατζή στο σάιτ του Ιατρικού Κέντρου που αναδημοσίευσε το «Μακελειό» στις 21 Αυγούστου που στη συνέχεια «εξαφανίστηκε» από το διαδίκτυο

Κοινοποίηση:
makeleio-01-10-10

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό του Σαββατοκύριακου 10-11  Οκτωβρίου 2020, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ» το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ,

-ΔΕΝ ανήκει σε κανέναν κομματικό και παραταξιακό χώρο, ούτε σε “σέχτες” παρακρατικών εκδοτικών μηχανισμών εγκλήματος, διαφθοράς και προδοσίας.
ΔΕΝ τα παίρνει από κανέναν, το αποδείξαμε και το αποδεικνύουμε κάθε μέρα.

– ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 5 συνεχή χρόνια και 9 μήνες.

Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους και  αλλά και στους χειρότερους «καινούργιους».

–Πάντα απέναντι στην εξουσία και σε κάθε κατασταλτική κρατική αρχή διαφθοράς και ψέματος εις βάρος του εθνικού και δημοσίου συμφέροντος.

Banner-supermarket-megalo

–Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών,με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

alitheia-aima-banner

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας.

-εθνικό είναι ότι είναι αληθινό

–αλήθεια είναι η αλήθεια του λαού

-Αυτοί που κρύβουν την αλήθεια, είναι εχθροί του λαού και οφείλουμε να τους ξεμπροστιάζουμε με το ρεπορτάζ και την δημοσιογραφική αποκάλυψη ως θεματοφύλακες-μαζί με την κοινή γνώμη- του λαϊκού συμφέροντος.

Κανένας- μηδενός εξαιρουμένου- δεν είναι πάτρωνας του ελληνικού πατριωτικού λαού. Κανένας δεν δικαιούται να τον καπηλεύεται. Την ιστορία πια δεν τη γράφουν οι αριστεροί, τη γράφουν οι Έλληνες αληθινοί πατριώτες κι όχι οι πολιτικοί μαφιόζοι, οι ψεύτες, οι τυχοδιώκτες και οι υποκριτές. Η Ελλάδα ανήκει μόνον στους αληθινούς Έλληνες και όχι στους νεόκοπους πολιτικούς αλήτες που στεγάστηκαν στα ψευδεπίγραφα λάβαρα της κονόμας, της συναλλαγής και του συμβιβασμού.

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ , τις επαγγελματικές αλητείες αλλά και τη νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

1720_10-10-2020-24

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. Επισης! Τα βρωμοκαναλα και οι δημοσιοκαφροι τους, τα χωνουν στον Τραμπακουλα, αλλα τον “Θεραπευτη” Ελληνα γιατρο του, τον προσκαλουν, για συνεντευξη, τα συστημικα καναλια! Υποπτον!

  2. Η Φαρμακευτικη εταιρεια, στην οποια ανηκει και ο Ελληνας γιατρος, που “θεραπευσε” τον ΤραμπακουλοΤραμπαριφα, εχει εδω και μηνες, επικοινωνια με το Μαξιμου! Υποπτον!
    Γιατι τιποτα δεν ειναι, οπως φαινεται!

  3. ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ Κ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ

  4. ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΓΓΕΦΑΛΙΚΑ Κ ΟΙ ΛΥΠΟΘΥΜΙΕΣ ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΤΑ ΣΟΎΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΛΟΓΩ ΜΑΣΚΑΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ Κ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ. ΕΚΕΙΝΗ Η ΜΟΥΜΙΑ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Κ ΝΑ ΛΕΕΙ ΒΑΛΤΕ Κ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΕΟΓΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΤΑ ΧΩΝΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Κ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ

  5. H Σοφία Βούλτεψη ήταν κόρη του αρχικομμουνστή Γιάννη Βούλτεψη. Τον Νοέμβριο του 1944 τραυματίστηκε όταν οι κομμουνιστοστυμμορίτες του ΕΛΑΣ επετέθησαν στις πατριωτικές δυνάμεις του Ν.Ζέρβα στην Ήπειρο.
    Εκτοπισμένος επί πολλά έτη, κατόπιν διευθυντικό στέλεχος της Αυγής, επί Επταετίας κατέφυγε στην Ιταλία, όπου άρχισε να δηλώνει «βασιλοκομμουνιστής».
    Όταν ο παρείσακτος στην ΝΔ Κων.Μητσοτάκης ανέλαβε την προεδρία της το 1984, τον διόρισε εκπρόσωπο τύπου του κόμματος.

  6. Άσε που μόνο από την ομιλία της φαίνεται ότι
    είναι καραβλαχαρα…

  7. Καλημέρα μικροί γλύκες!! Ελπίζω να συμφωνείτε με τα σχόλια μου για την Μάνδρου.
    Αν και για δικούς σας προφανώς λογους δεν τα δημοσιοποιειτε….

  8. Η κ. Μάνδρου βγήκε ως γνήσια αρχοντοχωριάτισσα με Σομόν κουρτινάκι και ημίκοντα μανίκια για να μπορεί να πλένει άνετα τα πιάτα, στο τουρκομάγαζο υποστηρίζοντας την μάνα Φύσσα και να καταδικάζοντας το «ναζιστικό μόρφωμα» της Χ.Α. ξεχνώντας η αδιαφορώντας επιδεικτικά ότι ανάλογο κόμμα υπηρετεί.
    Όμως δεν τοποθετήθηκε επί της ουσίας.
    Δηλ. την απαξιωτική προσέγγιση της
    τοποθέτησης της ως προς τους ανθρώπους υποβαθμισμένων συνοικιών που οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν αν μη τι άλλο καλλίτερο γούστο στο ντύσιμο απ’ αυτήν.

  9. Η Ιωάννα Μάνδρου το 1986 ούσα κνίτισα και ήδη δικηγόρος ξεκίνησε την δημοσιογραφική της σταδιοδρομία από την εφημερίδα ΠΡΩΤΗ κοινή έκδοση Κύρκου-Φλωράκη των 2 ΚΚΕ, ως απογευματινή έκδοση Ριζοσπάστη&Αυγής με φερόμενο εκδότη τον Χρήστο Καλογρίτσα.
    Από ΄κει ξενκίνησαν οι Ν.Ευαγγελάτος, Σταύρος Θεοδωράκης, Σταύρος Λυγερός,Ελένη Καλογεροπούλου, ο Δημήτρης Τσιόδρας κλπ κομμουνιστικά καθάρματα.
    Τώρα διαμένει στην οδό Ρηγίλλης με τον μεγααλοδικηγόρο σύζυγο της που διαθέτει γραφεία στην Αλβανία, Ρουμανία και Ντουμπάι για να υπερασπίζεται τον υπόκοσμο.

    1. ετυχε να την δω απο κοντα καποια μερα στα δικαστηρια, προφανως ο συζυγος της ειναι τυφλος. για το κνιτισα δεν γνωριζω, ομως εχει αποδειχτει οτι στην ελλαδα η καλυτερη ιδεολογια ειναι η ιδεολογια της τσεπης.

  10. ΝΑ ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΦΥΣΣΑ ΕΙΠΕ Η ΑΛΛΗ Η ΓΕΛΟΙΑ.ΝΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΣΤΟΙΧΟΥΣ ΠΩΣ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ.

    Υ.Γ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΣΑΣ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ…

    1. Αυτες είναι οι αξίες και τα ιδεώδη που πρέπει ν αντιπροσωπεύουν πλέον οι νέοι Ηρώο της NWO. Όλη η Βουλή σύσσωμη ακολουθεί πιστά τον δρόμο που χάραξε ο ΤΖΩΡΤΖ ΦΛΟΥΝΤ!!
      Δε μένει παρά να βάλει υποψηφιότητα και
      ο Σειρηνάκης…

  11. Είναι άγνωστο το πόσο πεθαίνουν από τις εμπλοκές που δημιούργησαν στα προγραμματισμένα χειρουργεία. Ή από την προκληθείσα οικονομική καταστροφή. Αυτούς δεν τους μετράει κανείς.

  12. ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ 2 ΣΠΛΑΧΝΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ Μ@ΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΙ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ Κ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΑΚΣΤΕΡ ΚΟΥΛΗ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Κ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ Κ ΜΑΖΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ Κ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ ΚΑΤΑΚΟΣΜΟ ΚΟΥΛΗ ΧΡΥΣΟ,ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ Κ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ,ΑΥΤΟΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ Κ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ Κ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ?

  13. Τα λόγια είναι περιττά για να περιγράψει κανείς τα πολλαπλά εγκλήματα μιας κυβέρνησης που φορώντας την
    «μάσκα της Δημοκρατίας» κατακρουργεί
    τ ανθρώπινα δικαιώματα σκοτώνοντας μεταφορικά και κυριολεκτικά ανθρώπινες και παιδικές ψυχές υποχρεώνοντας τους στον εξευτελισμό της υποχρεωτικής μάσκας με δήθεν το πρόσχημα του κορωνοϊού ενώ ταυτόχρονα αυτή επιτρέπει τον συνωστισμό χιλιάδων ανθρώπων σε συλλαλητήρια χωρίς καμία προφύλαξη.
    Οι πρακτικές Μέγκελε είναι χαρακτηριστικές όλων των παραλλαγών των πολιτικών «ναζιστικών μορφωμάτων» που φοράνε «δημοκρατικές μάσκες».

  14. Εδώ συμβαίνει, οι κρατικοί λειτουργοί καί οι υπόλοιποι κρατικοί φορείς νά καθίστανται υποκινηταί,υπόλογοι καί συνένοχοι εις μιά ολόκληρη (κατ’έτος) γενοκτονία τού λαού, διά έναν θάνατο μαθητού θά στενοχωρηθούν;;;;;; Μήν αυταπατάσθε, τό πολίτευμα τής Πατρίδος μου (απ’τό ‘74 καί εντεύθεν) ουκ έστι δημοκρατικό, ούτε κ’άν φαυλοκρατικό αλλά σατανοκρατικό. Αυτή αύτη εστίν η πικρά καί θλιβερά πραγματικότης. Ναί, σατανοκρατία διοικεί καί επικρατεί εις όλους, ανεξαιρέτως, τούς τομείς-κλειδιά ολοκλήρου τής Ελλαδικής επικρατείας, από τό σατανοκαρκινοβούλιο (μαριονέται τών αθέων, μισελλήνων, καταχθόνιων καί ραδιούργων δυτικών μασώνων καί γερμανοευρωπαίων) μεθ’όλων τών (αλόγως) πειθήνιων, εις αυτούς,τομείς (ψευδοδικαιοσύνης, ψευδοεκπαιδεύσεως, ψευδοαστυ(α)νομίας καί λοιπών πολιτειακών παραγόντων). Η διάβρωση, διαφθορά καί προδοσία, φυσική συνέπεια ήτο νά μήν αφήσει ανεπηρέαστον τόν χώρον τής κρατούσης νεοφραγκοημερολογήτικης εκκλησίας, η οποία εβυθίσθη εν τή παναίρεση τού επάρατου οικουμενισμού. Οι φιλοπαναιρετικοί αυτοί ρασοφόροι, γνήσιοι απόγονοι τών φαρισαίων,εδίωκον καί διαρκώς διώκουν πάν ό,τι αντίκειται εις τάς παρανομίας των, διακατεχόμενοι εκ τού πνεύματος τού αντιχρίστου, όπως πανομοιότυποί των εισίν οι αναθεματισμένοι κυβερνητικοί λειτουργοί, μέ ίδια πρότυπα, κίνητρα καί ελατήρια κακοηθείας. Παραμένει πάντα επίκαιρον καί διαχρονικό τό προειδοποιητικό απόφθεγμα Τού Κυρίου καί Θεού μου Ιησού Χριστού λέγων ::::: «….. ει Εμέ εδίωξαν καί υμάς διώξουσιν»(Ιωάν. ΙΕ’ 20, ΙΣΤ’ 1……) καί τού Ιερού Χρυσοστόμου::::: « ….. καί νόμος γέγονεν η παρανομία». Ουδείς διώκτης τών Ορθοδόξων Χριστιανών δέν δύναται νά αυτοπροσδιορίζεται ως άνθρωπος Χριστιανός, αλλά μόνον ως δίποδο σατανοειδές καρκίνωμα τής κοινωνίας, όπως εισίν οι κατηραμένοι πολιτικοί, πολιτειακοί καί θεσμικοί φορείς καί λειτουργοί, όπως οι επίορκοι ψευδοδικαστικοί, μισέλληνες καί προδόται αστυ(α)νόμοι κλπ. κατακάθια τής αβύσσου, τούς ζάλισε καί νάρκωσε η (τρικλίζουσα)…… καρέκλα θέσεως καί ψευδοδόξης, ώστε ουχί απλώς ελησμόνησαν αλλά καί σκαιότατα καταφρονούν Τόν Παντεπόπτη Θεόν μου. Εξυφαίνουν από μόνοι των,από τού νύν, τήν πρόσκαιρον καί αιώνιον φρικτή καταδίκη των). Ενώ Ο Θεός μου βροντοφωνάζει :::: «….. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ (εν στενή καί ευρεία εννοία) μάθετε οι ενοικούντες επί τής Γής»(Πρ.Ησαΐας ΚΣΤ’2….10….,ΜΕ’8, ΝΣΤ’). ΑΚΡΩΣ καί σκανδαλωδώς αντιθέτως , κλήρος καί λαός, άρχοντες καί αρχόμενοι) επιδίδονται, μανιωδώς, πρός ανειπώτους αδικίας, παρασύρωντας πρός καταστροφή ο είς τόν έταιρον συνάνθρωπόν του μέσω πορνείας, μοιχείας καί παντός είδους ανωμαλίας, έως καί εγκληματικάς εκτρώσεις, αδίκων αποφάσεων επίορκων καί αθέων δικαστικών, ευρισκόμενοι υπό τήν επήρεια καί υπαγόρευση πολιτικών καί πολιτειακών ταγών έως τής δημοσιογραφικής εστιάς τών διεφθαρμένων μέσω τών μέσων μαζικής …..εξαπατήσεως. Ακόμη καί εις τό παρών site, τό makeleio, (τό οποίον ….. κόπτεται !!!!!! περί…… Πίστεως καί Πατρίδος !!!!!!! βλέπομεν νά αναρτίζουν εγκωμιαστικά άρθρα υπέρ τού ανώμαλου στοματικού sex καί τού αυνανισμού,μέ τά ανάλογα ανήθικα γυμνά καί άσεμνα, πρός περαιτέρω εγκεφαλική μαλάκυνση, αποβλάκωση καί ψυχοσωματική διαφθορά τών συμπατριωτών μου. Ο εκμαυλισμός ολοκλήρου τού λαού εστί πολυεπίπεδος καί πολυδιάστατος καί μακάριος όστις εστίν αληθώς έξυπνος καί διαβιεί κατά Χριστόν, απέχοντας (τοπικώς ΚΑΙ τροπικώς) απ’όπου εδράζει η αμαρτία καί όπου επικρατεί δουλεία (υποδούλωση) πνεύματος καί καταναγκαστική υποταγή εις παρανομίας.

  15. Στέφανε όλα καλά; Γιατί δεν ήσουν Εκρηκτικό Δελτίο ούτε teaser έβγαλες; Περαστικά

    1. Αν όντως ισχύει αυτό και είσαι άρρωστος γλυκέ μου Στεφ περαστικά κι από μένα.
      Αν πάλι ισχύει ,θα σου θυμίσω κάτι που σου είχα γράψει τότε και το πιο πιθανόν είναι να μην το διάβασες η και να μην το θυμάσαι.
      Τα συναισθήματα ΣΩΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ δύο με τρεις μήνες αργότερα . Τότε βγαίνουν με σωματικά συμπτώματα οι τοξικές σκέψεις.
      Επίσης και οι παρενέργειες των φαρμάκων (πχ αντιβιοτικών) .Και πάλι περαστικά, γρήγορα να είσαι πάλι κοντά μας!!!
      Ίσως πάλι ο οργανισμός παίρνει «πραξικοπηματοπικά» την ξεκούραση που του
      λείπει.Πολλα φιλιά!!!!

  16. Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ… ΝΟΜΙΖΩ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΜΑΓΚΕΣ….
    ΚΑΡΜΑ…………..

    ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ……. ΑΔΙΚΕΣ; ΔΙΩΞΕΙΣ Κ ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ Η’ ΜΗ…. ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…….ΒΛΑΣΘΗΜΙΑ ΠΕΡΙ ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΦΥΣΣΑ…..

    Κ ΤΩΡΑ…. ΠΙΘΑΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ;;; ΛΟΓΩ ΜΑΣΚΩΝ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ….ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ Κ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΩΝ;;. ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΓΥΦΤΩΝ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥ BLACK LIVES MATTER…..

    ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΜΩΝ ΖΕΙ!…….. ΞΕΚΙΝΗΣΕ;…………

  17. Εγκληματικη οργανωση η νεα ισλαμοκρατια μετα απο αυτα να συλληφθουν αμεσα ο κουλης και ολοι οι βουλευτες….

  18. Αφού κάποιος κόσμος νομίζει ότι με το να έχουν μια βρώμικη μάσκα που δεν την χρησιμοποιούν σωστά ότι με αυτόν τον τρόπο “την λένε ” στην κυβέρνηση και ότι δεν ξοδεύουν λεφτά για μάσκες . Αυτό δεν αντίδραση αλλά μπορεί εύκολα να αρρωστήσουμε. Οι μάσκες πρέπει να είναι καθαρές , να μην τις πιάνουμε όπως να ναι γιατί έτσι κινδυνεύουμε εμείς οι ίδιοι και δεν κάνουμε κανένα κακό σε καμία κυβέρνηση. Στα παιδιά δεν έπρεπε να είχαν βάλει μάσκες.

Comments are closed.