Η ΠΕΘΕΡΑ, Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΙ ΤΑ 800.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΕΝΤΟΜΑ – ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ – ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ

Κοινοποίηση:
tentomas-xristos-

Ο Χρήστος Τεντόμας επιβεβαιώνει ότι ελέγχεται από την Αρχή Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος. Τι υποστηρίζει στην ανακοίνωσή του.


Στον εντοπισμό ποσού ύψους 800.000 ευρώ που δεν δικαιολογούνται σε λογαριασμό του αντιδημάρχου Αθηναίων, Χρήστου Τεντόμα προχώρησε η Αρχή Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία που μεταβιβάστηκε στην Εισαγγελία Αθηνών για περαιτέρω έρευνα, ενώ ο ίδιος ο αντιδήμαρχος επιβεβαιώνει τον έλεγχο.

Ο Χρήστος Τεντόμας σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό και πρόκειται για ποσά που αφορούν καταθέσεις της συζύγου και της μητέρας της από το 1995 έως σήμερα.

Όλη η αλήθεια για το Πόθεν Έσχες μου

Σε σχέση με τις πληροφορίες για την έκθεση ελέγχου που αφορά το Πόθεν Έσχες μου και διαβιβάστηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα Πρωτοδικών οι οποίες δημοσιεύονται στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο αισθάνομαι την υποχρέωση να διευκρινίσω:

Είναι ακριβές ότι διεξάγεται προκαταρκτική εξέταση σε σχέση με τις Δηλώσεις Περιουσιακής μου Κατάστασης των ετών 2016 έως και 2021, που ως αιρετός, έχω υποχρέωση εκ του νόμου να υποβάλλω.

Στις Δηλώσεις αυτές, αναφέρονται αναλυτικά και πλήρως αιτιολογημένα όλα τα περιουσιακά στοιχεία τόσο εμού όσο και της συζύγου μου.

Σχετικά με το ποσό το οποίο αναφέρεται στα δημοσιεύματα και το οποίο βρίσκεται σε ελληνική τράπεζα, αφορά καταθέσεις που τηρεί η σύζυγός μου και η μητέρα της από το 1995 έως και σήμερα.

Η απόκτησή του μεγαλύτερου μέρους τους, ανάγεται σε πηγές προ του 1995 (ήτοι πριν καν παντρευτώ), το δε υπόλοιπο προέρχεται από μισθώματα οικογενειακών ακινήτων.
Όλα τα εισοδήματα μου είναι τεκμηριωμένα και αποδεδειγμένα καθ’ όλα νόμιμα ενώ έχουν ήδη εξαντληθεί και εξοφληθεί οι σχετικές φορολογικές υποχρεώσεις.
Εξυπακούεται πως όλα έχουν δηλωθεί όπως προβλέπεται και στις Δηλώσεις Πόθεν Έσχες.
Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης θα παρασχεθούν όλα τα στοιχεία και με τρόπο αδιαμφισβήτητο η δικαιοσύνη θα δώσει την απάντηση και θα αρθεί κάθε σκιά.

Η προσωπική μου διαδρομή είναι κρυστάλλινη και διαυγής. Ως πολιτικό πρόσωπο και αιρετός, υπηρετώντας την Τοπική Αυτοδιοίκηση και το Δήμο Αθηναίων ανελλιπώς από το 1990 βρίσκομαι υπό το φως και την κρίση των πολιτών οι οποίοι με τιμούν με την εμπιστοσύνη τους. Ως εκ τούτου, δεν πρόκειται να επιτρέψω στο ελάχιστο φήμες και διαδόσεις που με θίγουν και με προσβάλλουν

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

41 Σχόλια

  1. Πως γίνεται όλοι αυτοί του συνταγματικού τόξου να έχουν πλούσιες γυναίκες; Γιατί βλέπεις τις φάτσες των υπουργών και των βουλευτών με τις υποτίθεται πλούσιες συζύγους και μιλάμε ο Κουασιμόδος είναι κούκλος μπροστά τους! Ρε κάτι βίτσια στο συνταγματικό τόξο οι όμορφες και πλούσιες να παίρνουν τους φτωχούς άσχημους Κουασιμόδους. Ηλία δαγκωτό για να πάρει κανένα επίδομα και κανένα Ελληνόπουλο γιατί οι ….φτωχοί βουλευτές έχουν λεφτά για τα παιδιά τους από τις …πλούσιες συζύγους, μην ακούω για μίζες στο συνταγματικό τόξο!!!!!!!!

  2. ΡΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ;;; ΕΡΕ ΜΙΖΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ…ΓΙΑΥΤΟ Η ΑΘΗΝΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΚΑΙ ΖΕΧΝΕΙ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ!!!!

  3. Παιδιά αυτός κάνει μπαμ ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΣΙΜΠΟΥΚΛΗΣ ..ΤΕΤΟΙΟ ΠΙΣΩΚΑΜΠΑΝΙΟΛΗ ΣΠΆΝΙΟ

  4. Τι κουραδόφατσα είναι τούτη?
    ΝΔ πρωταθλήτρια σκανδάλων με διαφορά

  5. Σιχαμα εαν εισαι σωτηρας του λαου και θελεις να σωσεις την χωρα δωσε την περιουσια σου στην ελλαδα

  6. Ευχαρίστως αναλαμβάνω τον Τέντο.

  7. Πρώην διαιτητής του συνδέσμου Αθηνών αν θυμάμαι καλά. Αυτό βέβαια ίσως να μη σημαίνει τίποτα. Ισως όμως και κάτι. Σίγουρα η αρχή θα αποδώσει τα του Τεντόμα στον Τεντόμα και τα του λαού αν υπάρχουν, τω λαώ.

  8. τι φατσα ειναι αυτη ρε φιλε ?????!!!

  9. Ρε δε γαμιοσαστε.εδω δεν εχουμε να ζησουμε και σεις ρε βρωμοσκυλα καβαντζα 800 μυρια;Τι επαγγελεστε ρε σκουπιδια; που τα βρηκατε ρε τερατα,ο καθε τιποτας πουτανας γιος πολιτικος με χρημα ποιανου ρεεεεέ;;;;;;

  10. Αν έχει δάνεια με τόσα λεφτά γιατί δεν τα πληρώνει; Και αφού έχει λεφτά γιατί παίρνει δάνεια; Για να μην τα πληρώσει ποτέ και να του μείνουν τα λεφτά.

  11. Τι σκατόφατσα είναι αυτή! Λες και βγήκε από τον τάφο. Τί δουλειές έκαναν η πεθερά του και η γυναίκα του και μάζεψαν τόσα λεφτά; Όλα αποδεικνύονται από τα βιβλιάρια, οι καταθέσεις και οι αναλήψεις.

  12. Η Αγγλική γλώσσα στην Νότια Αφρική έχει ποιο βαριά προφορά ειναιβσαν τα Γερμανικά και ποιο γρήγορη από ότι στην Αγγλία ίσως επειδή μιλάνε και αφρικάνικα ολανδικα και ,,τοπικές διαλέκτους κλπ

  13. Σιγα μην ειναι μονο τοσα.Και ποσα αλλα θα εχει Ελβετια,Αλλα θα καταφυγει στην ελληνικη δικαιοσυνη και θα βγει και αυτος αθωος κλασικα

  14. Και δεν ειναι μονο τα Αδιευκρίνιστα!
    Αυτοι ουτε ξερουν ποσα χρωστανε στις τραπεζες απο δανεικα κι αγυριστα.
    Γι αυτο με παθος σκουζουν υπερ ΝΔ – Μητσοτακη και Σια.
    Αν δεν εκλεγουν πως θα αποπληρωσουν τα δανεια των;
    Πως θα δικαιολογησουν τα μαυρα;

  15. Εμείς οι Δεξιοί είμαστε νοικοκύρηδες εργατικοί και βγάζουμε λεφτά.
    Εσείς οι τεμπελχανάδες ζηλεύετε τους επιτυχημένους Δεξιούς.
    Πάμε παρακάτω.

    1. Εργατικε τράβα γ@μησου και φέρε μας την είσπραξη..!!! Άιντε γκιοζη.. καραγκιόζη το ξέρεις το παρακάτω…θα στο πω εγώ..Λιάκο γ@μ@ τους το νιμ@υ της μ@ν@ς τους…κρατά λεφτά για τη μπουζου λοατκι..γιατί χωρίς φράγκα θα σε τρελάνουμε στη πουτσ@… !!!

    2. Μήπως τελικά είσαι ο πρεζεμπορας χορηγός και γράφεις σχόλια για να περνάει η ώρα σου; Μόνο αυτοί βγάζουν λεφτά στο Ελλαδισταν γιατί έχουν κάτι σκλάβους, ηληθια κομματοσκυλα βολεμένα και φοβούνται μην χάσουν τη θεσούλα τους, όταν έρθει η επόμενη κυβέρνηση. Και πώς τυχαίνει, όλες μα όλες οι κυβερνήσεις και τα κόμματα να έχουν τους ίδιους πάντα χορηγούς;;;

  16. Τεντονα στα νιάτα σου,πόσες φορές έχεις πάει στην ασφάλεια για καφέ; Πόσο χοντρός είναι ο φάκελος που έχεις εκεί για διάφορα και πολλά ποινικά αδικήματα; Και κάτι για να μαθαίνουν πολλοί πριν τις εκλογές. Πόσα φιλαράκια της γειτονιάς σου σε ψήφισαν που υποστήριζαν τον Κασιδιαρη προσωπικά και τώρα ξαναγύρισαν εκεί απογοητευμένοι; Τώρα ότι όλα αυτά τα λεφτά είναι δικά σου λίγο δύσκολο να γίνει πιστευτό. Άλλων νδουλων είναι κι έχεις μπει μπροστινός. Έχει καμία σχέση και η μπάζα από τα κάθε λογής ανήλικα, του φίλου και επίσης γείτονα και μια ζωή στο ίδιο κόμμα και τοπική, παιδεραστή Μιχου;

  17. Επάγγελμα πολιτικός καριέρας στη τοπική αυτοδιοίκηση δηλ κλέφτης και λαμόγιο. Αφού σας ανέχονται τόσα χρόνια ανεπάγγελτα κοπρόσκυλα τα χαιβάνια που τους ταίζετε σανο καλά να πάθουν. Πρωτος το χορό σέρνει ο ανεκδιήγητος Πατούλης που ποτέ σαν γιατρός ΔΕΝ ακούμπησε ασθενή και μέσα από το δήμο Μαρουσίου(βλέπε ΙΑΣΩ και ληξιαρχείο γεννήσεων έκανε χοντρή καβάτζα

  18. Απ τα μηνιατικα του και τα εκμισθωματα τακανε τα φραγκα ο ανθρωπος Τεντομας…Φαντομας πως τον λενε! Παρακληση να μας κανει ιδιαιτερα μαθηματα μπας και ορθοποδησουμε!

  19. Τα 800.000 ευρώ δεν είναι τίποτα. Για να ελεγχθούν οι ακαταδίωκτοι πόσα εκατομμύρια πήραν από τις φαρμακευτικές και πόσα οι μητρο-μπολίτες που κλείσανε και τις εκκλησίες! Μίζες παντού αλλά η μεγάλη μπίζνα ήταν το εμβόλιο και ο οσε που τον πούλησε ο συριζα και συμφώνησε η νέα δημοκρατία, άρα τα μοιράστηκαν όπως με τα εμβόλια που συμφώνησαν και οι αριστεροί στα λοκντάουν! Φτάσανε οι εκλογές προδοταριό του μιζαδόρικου τόξου.

  20. Κάτι άκουσα εκεί στην ΕΡΤ για 600 ώρες ψεύτικες υπερωρίες έγινε η ενέργεια ακριβή σου λέει μετά!!!Δηλωστε υπερωρίες γιατί τα λεφτά είναι πολλά δεν δικαιολογούνται!Ας το ψάξει λίγο το Μακελειό!

  21. Δεν θα σας περασει, ο Κυριακος θα παρει αυτοδυναμια. Η χωρα εχει μπει σε τροχια ανόδου. Σταθεροτητα, ευημερία, δουλειες και ευτυχια για ολους τους εργατικους και
    παραγωγικους ανθρωπους.

    1. κι Εργολάβος της μ@λ@κι@ς..κόψε τη πρωινή ρε κομοδίνο…

    2. Αλβανε εργολαβε, μάλλον δεν έχεις δει τα επίσημα έγγραφα – αποφάσεις και στην ΕΕ και στην Ελλάδα, ειδικά στην Ελλάδα, πόσες οικοδομές θα μείνουν ανολοκληρωτες λόγω των πτωχευσεων των τραπεζών με την δικαιολογία του πολέμου και της εγκληματικής αλλαγής. Και αυτά αποφασιστηκανε λίγες εβδομάδες πριν καταρρεύσουν και καλά οι πρώτες τράπεζες. Καλό το παραμύθι σου, αλλά χωρίς δράκο. Για πες μας επίσης με τι εθνικότητας εργάτες δουλεύεις, τους κολλάς, αν τους κολλάς όλα τα ένσημα; Γιατί κάτι τέτοιο στην ελληνική οικοδομή είναι ανέκδοτο. Τώρα εσύ είσαι υποτίθεται κανένας πτυχιούχος μετακλητος και σε πληρώνει ο λαός;

  22. “Πατσης-Μιχος Και Υιος” η πιο πετυχημενη μπιζνα της νεωτερης Ιστοριας στη Μπανανια των Βαλκανιων . “Αριστα” και σε αυτο το λαμογιο, να τους χαιρομαστε

  23. όταν άεργα κρατικοδίαιτα κοπριταριά, όπως αυτός, κάνουν περιουσίες με μίζες, κάποιοι απορούν γιατί η βενεζουέλα των βαλκανίων πάει κατά διαόλου…

  24. Σκευωρίες και fake news
    Ότι και να κάνετε η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές.
    Όσο και να σκούζετε.
    Η πατρίδα θα πάει μπροστά με κυβέρνηση ΝΔ και πρωθυπουργό τον ευλιγημένο Κυριάκο Μητσοτάκη.

    1. Που είσαι εσύ ρε παλιομ@λ@κ@ σου μέρες και γ@μουσαμε έναν άλλο..??? Τελειωμένο λοατκι..ουστ μπαγλαμά…ουουουουουστττ.ρε..

  25. Άντε γ@μησου ρε ξεδιοντιασμενο λαμόγιο.. μαζί με τη γυναίκα σου και τη πεθερά σου.. βρωμιάρηδες !!!

  26. Τι Σκατόφατσες ανεχεστε να σας “πηδάνε”ρε καραγκιόζηδες ΝΔουλοι..?? (εκτός βολεμενων..κομματοσκυλων και λοατκι..) οι απλοί οι μ@λ@κες ψηφοφόροι ..ου να μου χαθείτε μουνοπ@ν@ τελειωμένα και ξεβρακωμενα !! Ουστ..

  27. Ναι, πολύ λογικό. Η μάνα και πεθερά ΔΕΝ ΞΟΔΕΥΑΝ ΤΙΠΟΤΑ, μόνο αποταμίευαν τόσα χρόνια…

    Α ρε μεγάλε περίπατε πόσους τάισες

  28. που θα βρούμε και εμείς μια πλούσια γυναίκα να παντρευτούμε ; αυτός, πιο όμορφος είναι, δηλαδή ;

  29. Αδιευκρίνιστα και τα δικά του όπως τα εκατομμύρια του Άδωνι του Αβραμόπουλου κτλ.
    Και οι νεοελληναράδες με ιδεολογία το ρουσφέτι το βόλεμα και το διορισμό συνεχίζουν να τους ψηφίζουν.
    Καταντήσατε αυτόν τον ευλογημένο τόπο μια τριτοκοσμική χώρα και μπανανία και ακόμα υποκρίνεστε πως δεν καταλαβαίνεις τι έχει συμβεί.
    Κλέφτες και απατεώνες ψηφίζατε νεοελληναράδες για το ρουσφέτι και το βόλεμα.
    Μια χαρά τα ξέρετε όλα απλά είστε υποκριτές και Φαρισαίοι.

Comments are closed.