Η Λίτσα Πατέρα Προειδοποιεί: Μαύρος Οκτώβρης γι’ αυτά τα 4 Ζώδια. Μεγάλη προσοχή στα…

Κοινοποίηση:
litsa-zodia

Η Λίτσα Πατέρα σήμερα μας έδωσε τις πολύτιμες αστρολογικές της συμβουλές, μέσα από το Πρω1νό και την τηλεοπτική συχνότητα του ΑNT1!

Η γνωστή αστρολόγος όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα έδωσε τις προβλέψεις της για κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

Δείτε στo βίντεο ποια ζώδια θα ευνοηθούν!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΑΘΛΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ, ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΝΟΤΗΣ, ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ.

  2. ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΦΡΑΣΗ ΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΒΡΕ ΥΠΟΚΟΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΕΣΥ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ, ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΠΟΥ ΟΤΙ ΣΑΣ ΤΑΖΟΥΝ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΚΟΡΔΕΣ ΜΕΝΕΓΑΚΙΔΕΣ, ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ, ΚΑΘΕΣΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ, ΣΤΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ,

  3. Η ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟ 2009 Η 10 ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΤΑ ΛΕΞΗ: ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΓΗΓΑΝΤΑΣ ΜΕ ΠΥΛΙΝΑ ΠΟΔΙΑ. ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΡΩΤΑΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ; ΑΑΑΑ ΤΗΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΕΠΕΜΕΝΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΤΟ ΚΑΚΟ, ΕΙΧΕ ΚΡΥΦΤΕΙ ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΒΓΕΝΕ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ, ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ; ΑΝΤΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΚΥΡΑ ΜΟΥ.

  4. ζωβαρης λυπαμαι που θα σου πω οτι ελεος με της κολασης με τον κακο θεο που θα τιμωρησει. Τιποτα…εξυπνοι ανθρωποι ειναι που βρηκαν ενα τροπο εξαπατοντας αφελεις κοινος βλακες ανθρωπους να τα κονομανε ακοπα. μαγκες της ζωης. Στην απατη αυτη βοηθαει η ανυπαρκτη δικαιοσυνηαλλα περισσοτερο η μενεγακη η σκορδα ο αρναουτογλου και ολοι αυτοι που εκμεταλευονται

    1. Δυστυχώς φίλε μου δεν είναι μόνο αυτό που βλέπεις μπρος στην κουρτίνα . Είναι και αυτό που παραμένει πίσω από την κουρτίνα και φυσικά όχι μονο το ποινικώς και κοσμικώς κολάσιμο που δείχνεις (απάτη , κονόμα κλπ)
      Πίσω απ’την κουρτίνα άλλον “θεό” λατρεύουν . Τον έκπτωτο που τους μαθαίνει τα “κόλπα” του.

  5. Οι αστρολόγοι κατέχουν κλάδο της μαγείας του εωσφόρου και ενεργούν ως όργανά του επιρρεάζοντας τις κοινωνίες. Είναι αρνητές του Χριστού , κοινώς είναι μάγοι ελαφράς έκδοσης και θα αντιμετωπίσουν την οργή του Θεού με κόλαση που τους περιμένει.

    1. Ότι προσπαθείς να κανείς τα πράγματα να φανούν γελοία με τέτοια μανία ώστε να γράφεις συχνά τέτοιες ανοησίες , είναι πραγματικά απίστευτο … Φαίνεται ότι τρολλαρεις αλλά πραγματικά λυπάμαι το πρόσωπο χωρίς ζωή που κρίνεται πίσω από αυτό το σχόλιο … Πραγματικά περαστικά

      1. Δεν τα λέω εγώ. Ανοιξε την Αγία Γραφή και διάβασε Απόστολο Παύλο. Άνοιξε τα κείμενα των Πατέρων της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας και άνοιξε τα μάτια σου. Να λυπάσαι για τις αμαρτίες σου και τις δικές μου και ναπαρακαλάς όπως εγώ για έλεος Κυρίου. Όσοι παραμείνουν σκληρημένοι και αμετανόητοι ως υπηρέτες του διαβόλου θα αντιμετωπίσουν την γέενα του πυρός , την πραγματική κόλαση αδερφέ μου.

Comments are closed.