Η Κύπρος ακύρωσε το επαίσχυντο ανακοινωθέν της ΕΕ και την… Σακελλαροπούλου

Κοινοποίηση:
5157802

Μόνος του στάθηκε απέναντι σε ΕΕ και Τουρκία ο Νίκος Αναστασιάδης. Δυστυχώς, όπως αποδεικνύεται εντελώς μόνος με την Ελλάδα να είναι απούσα όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, εξαιτίας των εθνοπροδοτικών κυβερνήσεων.

Έντονο ήταν το παρασκήνιο της «μάχης» που έδωσε ο πρόεδρος Αναστασιάδης, καταφέρνοντας να ακυρώσει τα δύο πρώτα κοινά ανακοινωθέντα της Συνόδου Κορυφής, προκειμένου να επιτύχει ένα κοινό ανακοινωθέν ευθυγραμμισμένο με τα συμφέροντα της Κύπρου. Τα δύο πρώτα ανακοινωθέντα περιείχαν τρία απαράδεκτα σημεία για την Κυπριακή Δημοκρατία, τον λαό της Κύπρου και τον ελληνισμό γενικότερα:

1. Αναφορά σε «Διζωνική, Δικοινοτική» λύση!

2. Αναφορά σε «Ταμείο Κοινών Πόρων» για τις δύο κοινότητες, εξισώνοντάς έτσι τους εισβολείς με τους κατοίκους της Κύπρου!

3. Αναφορά σε Πολιτική Ισότητα των κοινοτήτων! Δηλαδή ο εισβολέας νομιμοποιείται και εξισώνεται με τον νόμιμο κάτοικο!

Αυτές οι κατάπτυστες αναφορές, λοιπόν, βγαλμένες από το εφιαλτικό σχέδιο Ανάν, προκάλεσαν την αντίδραση του προέδρου της Κύπρου και είναι προς τιμήν του, διότι αυτός υπήρξε υποστηρικτής του σχεδίου Ανάν! Και όμως, σήμερα υπηρετούν τα συμφέροντα του κυπριακού έθνους και του ελληνισμού, είπε κι αυτός ένα μεγάλο «ΟΧΙ».

Σε αντίθεση δυστυχώς με τον Κούλη, που παρακολουθούσε απαθής το έγκλημα εις βάρος του κυπριακού ελληνισμού από την ίδια την ΕΕ. Έγκλημα, απολύτως ευθυγραμμισμένο με τις επαίσχυντης θέσεις του ΕΛΙΑΜΕΠ, που σήμερα για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται ο επικίνδυνος ρόλος του.

Πηγή: newsbreak.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Τελικά ο Αναστασιάδης αποδεικνύεται μάγκας. Πραγματικά, δεν του το είχα καθόλου. Έχει ξυπνήσει για τα καλά και βαδίζει με μεγάλα ΟΧΙ στα χνάρια του τεράστιου Τάσου Παπαδόπουλου, και εύχομαι να μην υποκύψει και υπαναχωρήσει. Και ξέρει ότι είναι μόνος του στον αγώνα. Αρνήθηκε και κατήγγειλε τα κελεύσματα των ευρωπαίων της αρχιτσατσάς γερο-Κάγκελας και των ευρω-εταίρων (όπου εταίρα αρχαϊστί η πόρνη). Μάλλον όμως είναι μόνος του, αφού ο Εξόφθαλμος Διαβολόσπορος του ολοσκοληκόβρωτου χαφιεδοναζή Βρυκολάκου του Επικαταράτου, το Εθνικό μας Γιωτόμπαλο, ο μεγας πορδυπουργός μας, θα ήθελε, ως άλλος γερο-Καραμαναλήτης, να πει μέσω της στάσης του ένα ακόμα “Η Κύπρος κείται μακράν”, και να τη δώσει μπουκιά στο πιάτο του Ερντογκάνγκστερ, υπακούοντας ως υποδειγματικός γερμανοτσολιάς τας υποδείξεις της μούμιας Μέρκελ.και του Ευρωπαϊστάν. Ο θεός ας είναι αυτη τη φορά με τον Αναστασιάδη, που φαίνεται ότι έχει λογικευτεί και προσπαθεί σοβαρά κάτι να κάνει για τη γη του.

  2. Μόνος του στάθηκε απέναντι σε ΕΕ και Τουρκία ο Νίκος Αναστασιάδης.
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΗΘΕΣ;
    ΓΑΙΤΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΠΕΝΑΤΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ;

  3. Γιά τό “σχέδιο Ανάν”ήταν ο μεγάλος εθνοπροδότης ο εβραίος Ααρον Αβουρί,ψευδώνυμο Σημίτης.”Κάτι παραπάνω από υπέρμαχος τού “σχεδίου Αναν”ήταν ο τότε πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης”.Επίσης τό κωλόπαιδο τής Μαργαρίτας ο χαμούρης ο Γιωργάκης μέ τό κοκκινο κασκόλ.Ο αμετανόητος εθνοπροδότης Ααρόν Αβουρί-Σημίτης δήλώνει στήν Λευκωσία:Ηταν λάθος η απόρριψη “τού σχεδίου Αναν”.Κόφι Ανάν ο νέγρος ανθέλλην γραμματέας τού ΟΗΕ.
    Γιάννης Λάκων

Comments are closed.