Η Κρίσι Τέιγκεν «αποχαιρετά» τα εμφυτεύματα στήθους της – Πως πήρε την απόφαση (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
teigen

Την απόφαση να προχωρήσει σε χειρουργική αφαίρεση των εμφυτευμάτων στο στήθος της έλαβε η διάσημη καλλονή Κρίσι Τέιγκεν, όπως γνωστοποίησε η ίδια στους φαν της με ανάρτησή της στο Instagram.

To εντυπωσιακό μοντέλο, που είναι παντρεμένο με τον Τζον Λέτζεντ, έχει ιδιαίτερα ενεργή παρουσία στα media και μια άμεση σχέση με τους follower της. Έτσι, θέλησε να μιλήσει στους φαν της με την χαρακτηριστική, αφοπλιστική της ειλικρίνεια για την επικείμενη αλλαγή στην εμφάνισή της και τους λόγους που την οδηγούν σε αυτή.

 

Όπως αναφέρει στο ποστ της η 34χρονη, μια ανάρτηση που έκανε στο Twitter και αφορούσε στην υποβολή της σε τεστ κορωνοϊού ώστε να της δοθεί το οκ για το χειρουργείο, προκάλεσε επίμονα ερωτήματα από τους φαν της για την υγεία της. «Σας το λέω λοιπόν από εδώ: Θα βγάλω τα εμφυτεύματα στήθους μου. Μου φέρθηκαν πολύ καλά για πολλά χρόνια αλλα πλέον τα βαρέθηκα. Θέλω να μπορώ να κλείνω το φερμουάρ σε ένα φόρεμα στο μέγεθός μου και να ξαπλώνω μπρούμυτα με απόλυτη άνεση!», σημειώνει η λαμπερή σταρ.

«Μην ανησυχείτε για μένα, όλα είναι καλά. Θα εξακολουθήσω να έχω στήθος, απλά θα είναι καθαρό λίπος. Εξάλλου αυτό είναι ουσιαστικό το στήθος, μια θαυμαστή σακούλα λίπους», συμπληρώνει η Τέιγκεν.

Σύμφωνα με την New York Post, το μοντέλο είχε αποκαλύψει σχετικά πρόσφατα ότι είχε βάλει εμφυτεύματα στο στήθος της λίγο μετά τα 20 της. «Νομίζω ότι υποτίθεται ότι πρέπει να τα αντικαθιστάς κάθε 10 χρόνια» είχε πει τότε, συμπληρώνοντας πως όταν κάνεις παιδιά βλέπεις διαφορετικά το ρίσκο του χειρουργείου και σκέφτεσαι «δεν θέλω να πεθάνω έτσι, κατά τη διάρκεια μιας επέμβασης στήθους».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

Comments are closed.