Η Κάτια Δανδουλάκη απαντά στον Χρήστο Πολίτη για τα 3 εκ. στην Λάμψη

Κοινοποίηση:
ΛΑΜΨΗ

” Όταν μεγαλώνουμε, κάποιοι άνθρωποι -πιθανόν να έχει πέσει σε αυτή την περίπτωση ο Χρήστος Πολίτης, στεναχωριέμαι για αυτό- κρατάνε, τους βασανίζουν τα αρνητικά της ζωής”, λέει η Κάτια Δανδουλάκη.

Καλεσμένη στο Πρωινό μας, η Κάτια Δανδουλάκη απάντησε το πρωί της Δευτέρας στα όσα δήλωσε ο Χρήστος Πολίτης σε πρόσφατη συνέντευξή του για εκείνη, την περίοδο όπου πρωταγωνιστούσαν μαζί στην Λάμψη του Νίκου Φώσκολου.

«Όταν μιλάω και αποφασίζω να πω κάτι, θα πω μόνο την αλήθεια. Αν δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό, δεν θα πω τίποτα απολύτως. Πίστεψέ με και να με βασανίσεις αυτή τη στιγμή, δεν έχω τίποτα αρνητικό να θυμηθώ από τον Χρήστο. Τον αγαπάω πάρα πολύ, τον πονάω πολύ, περάσαμε μαζί τόσο υπέροχα χρόνια… Στην Λάμψη περνούσαμε υπέροχα -δύσκολα γιατί ήταν απαιτητικό, είχαμε να μαθαίνουμε πολλά γιατί ήταν καθημερινό.

Θέλω να σου πω ότι ο Χρήστος μου είναι πάντα ο Χρήστος μου και στεναχωριέμαι από κάτι μονάχα… Όταν περνούν τα χρόνια, αν μέσα σου στοιβάζεται μόνο λύπη και αρνητισμός, γυρίζει πίσω σε εσένα και αυτό σου καταστρέφει τη ζωή. Εγώ θέλω να είναι γερός. Από όλα αυτά που μου λέτε δεν έχει συμβεί τίποτα», ανέφερε η Κάτια Δανδουλάκη.

«Τα χρήματα είναι κάτι που δεν μου περνάει καν από το μυαλό. Είναι κάτι που δεν μπήξε ποτέ ανάμεσά μας. Όταν μεγαλώνουμε, κάποιοι άνθρωποι -πιθανόν να έχει πέσει σε αυτή την περίπτωση ο Χρήστος Πολίτης, στεναχωριέμαι για αυτό- κρατάνε, τους βασανίζουν τα αρνητικά της ζωής. Αυτό τους κάνει η ζωή να τους ανταποδίδει σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια μόνο αρνητικά. Δεν το κάνω ποτέ. Εμένα η ψυχή μου είναι θησαυροφυλάκιο μόνο για τις χαρές και για τους πόνους τους μεγάλους που έχω περάσει.

Συγκεκριμένα δεν είχα καμία λύπη από τον Χρήστο. Θέλω να του στείλω όσο φως έχει η ψυχή μου και του το στέλνω, την αγάπη που του έχω και όλα τα άλλα είναι έξω από τη δική μου αντίληψη», είπε η Κάτια Δανδουλάκη.

«Τον αγαπώ πολύ και θέλω να είναι γερός και να δει χαρά στη ζωή του, γαλήνη», κατέληξε η Κάτια Δανδουλάκη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Υπερεκτιμημένη και μέτρια (έως κακή) ηθοποιός,απλά είναι έξυπνη και έχει timing, εκεί που λες τελείωσε η καριέρα της, πάντα βρίσκει τρόπο και χώνεται σε κάποιο επιτυχημένο σήριαλ πχ το 1991 με την Λαμψη,ή το 2020 με τις Άγριες Μελισσες. Η καριέρα της επί επταετίας φτιάχτηκε με τις παραγωγές του Τζέιμς Πάρις. Σε λίγο θα δούμε κι αυτή να δηλώνει αριστερή ή να λέει ότι έφαγε εξορία επί Παπαδόπουλου ή ότι πολέμησε το καθεστώς κτλ κτλ .

  2. ένα δίποδο αγγούρι είναι ”σταρ” Δανδουλάκη αλλά έπιασε την καλή επειδή παντρεύτηκε τον Πλωρίτη που ήταν μεγάλη μούρη στο αμαρτωλό Συγκρότημα Λαμπράκη,που εκτός από Κυβερνήσεις,έφτιαχνε ή κατέστρεφε καριέρες καλλιτεχνικές ή πανεπιστημιακές

  3. Μια ατάλαντη θεατρίνα είναι. Καμία σχέση με την Λαμπέτη. Μέχρι και τον άντρα της Λαμπέτη έκλεψε.

  4. Ε βέβαια η Δανδουλακη δεν έμεινε ποτε από δουλειά λόγω του άντρα της Μαριου Πλωρίτη για ρώτα και τους αλλους

Comments are closed.