“Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ” – ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΤΥΧΗ” ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

Κοινοποίηση:
Αργος

“Άλλη μια σοβαρότατη καταγγελία για το πρακτορείο Άργος και τις τακτικές που ακολουθεί έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο”, αναφέρει το newsbreak για την ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η εφημερίδα “Μακελειό” για τη μη κυκλοφορία της σήμερα Τρίτη. Όπως καταλαβαίνετε δεν είναι μόνο δική μας άποψη ότι οι τακτικές του πρακτορείου μόνο κακό κάνουν στον ελληνικό Τύπο.

Αναλυτικά η δημοσίευση του newsbreak:

“Άλλη μια σοβαρότατη καταγγελία για το πρακτορείο Άργος και τις τακτικές που ακολουθεί έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο.

Με έκτακτη ανακοίνωσή της η εφημερίδα «Μακελειό» ενημερώνει ότι αποφάσισε να μην κυκλοφορήσει την Τρίτη 30 Ιανουαρίου, καταγγέλλοντας για μεθοδεύσεις το πρακτορείο Άργος -το μοναδικό στη χώρα πρακτορείο διανομής Τύπου- «που σκοπό έχει σε εκβιαστική συνέργεια με την κυβέρνηση να βάλει λουκέτο στην καθημερινή έντυπη ενημέρωση των πολιτών», όπως αναφέρει με ανακοίνωσή της η ιδιοκτησία της εφημερίδας.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Η εκδοτική επιχείρηση και η ιδιοκτησία της εφημερίδος “ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση”, αποφάσισε εκτάκτως, να μην κυκλοφορήσει την Τρίτη 30-1-2024, το φύλλο της μοναδικής στην Ελλάδα Ημερήσιας Πατριωτικής Ενημέρωσης , λόγω των συνεχών, εσκεμμένων, πιεστικών, οικονομικά εξοντωτικών και μαφιόζικων τακτικών της Εταιρείας Άργος και της ιδιοκτησίας της, που σκοπό έχει σε εκβιαστική συνέργεια με την κυβέρνηση να βάλει λουκέτο στην καθημερινή έντυπη ενημέρωση των πολιτών.

Με ένα διαλυμένο, αποσαθρωμένο και διεφθαρμένο επαρχιακό δίκτυο, όπου οι εφημερίδες δεν πηγαίνουν ούτε στη μισή Ελλάδα με αποκλειστική υπαιτιότητα του Άργους, με σημεία πώλησης της Αθήνας κυριολεκτικά “απανθρακωμένα”, με αεροπορικές εταιρείες που ξεχνούν τον Τύπο στο πεζοδρόμιο, μία υγιής εκδοτική επιχείρηση όπως το ΜΑΚΕΛΕΙΟ δεν δύναται να παίζει τα παιχνίδια των μονοπωλίων, σε αγαστή συνεργασία με την κυβέρνηση.
Σήμερα στις 19:15 ενημερωθήκαμε – λόγω δήθεν του χιονιά- ότι πρέπει η εφημερίδα να κλείσει νωρίτερα.

Για να πάει πάλι στο 1/3 της χώρας και να μας επιφέρει κι άλλη, πρόσθετη απώλεια εσόδων και καταστροφική οικονομική συνέπεια.
Μέχρι εδώ, κύριοι.
Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στον εισαγγελέα, στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την Ελευθερία του Τύπου και σε κάθε άλλη αρμόδια αρχή.

Κάποιος, πρέπει να ξεκινήσει αφού όλοι οι άλλοι, κάνουν την πάπια.

Με ρητή επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματός μας.
Η ιδιοκτησία της εφημερίδος».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ΚΎΡΙΕ ΧΙΟ
    Είχα κάνει αυτό βίντεο πριν από τα Χριστούγεννα γιατί έψαχνα μια εφημερίδα να διαβάσω το άρθρο του Παν Τραϊανού εκείνη την ημέρα πήγα σε δεκαπέντε ψιλικατζίδικα με εφημερίδες…αλλά
    κάτι μου κίνησε την περιέργεια το γεγονός ότι πηγαίνοντας πρωί και ενώ είχαν έρθει σχεδόν όλες οι εφημερίδες το μακελειό έλεγε έρχεται μεσημέρι ( μα έτσι χάνει όλους όσους βγαίνουν πρωί να πάρουν εφημερίδες ΤΟΥ λέω ) κάπου στις 2 μεσημέρι έρχονται …
    και δεν ήταν μόνο αυτό τις μαζεύανε μετά και αμέσως ένας λέει έχω αλλά τα έχω δεμένα να φαίνεται εδώ αφού έχεις μακελειό το θέλω… ήταν γραμμένα στις επιστροφές αλλά δεν υπήρχε φύλλο…
    Όλοι γνωρίζουμε ότι οι περιπτεράδες ζούνε από την λεπτομέρεια και δεν θα αφήναν έτσι μια εφημερίδα γιατί αν χάνανε έτσι 1€ τότε θα μπαίνανε μέσα…άρα η εφημερίδα υποθέτω δεν είχε έρθει καθόλου ….
    Και αυτό φαντάζομαι είναι το κόλπο στέλνεις εσύ αυτά μένουν στο ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΑ ΠΡΑΤΗΡΊΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΙς ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ τυπικά στα κεντρικά (και σε εσενα ΟΛΕΣ), ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΔΕΣ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΧΡΕΩΝΟΥΝ…..ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΤΙ ΝΑΝΕ ΣΧΟΛΙΟ (ΟΤΙ Ο ΧΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΝΑ ΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ)
    https://youtube.com/shorts/aFhu_3r20UY?si=p0aeyaBNd53-0998

  2. Ο ντοροκουμπαρος στη καταλληλη θεση τι δεν καταλαβαινετε?

  3. Ριτσαρντ Νιξον= παραιτηθηκε επειτα απο αποκαλυψη της εφημεριδας Post πως παρακολουθουσε τα γραφεια άλλου κομματος
    – ο πρωθυπουργος της Ελλαδας κιριακος μητσοτατης αποδικνυεται πως παρακολουθει την μιση Ελλαδα με το πρεντειτορ και δεν τρεχει καστανο
    .
    Μπορις Τζονσον = παραιτηθηκε γιατι αποκαλυψε εφημεριδα πως πηγε σε ενα παρτυ εν οσο ισχυε το λοκνταουν
    – στην Ελλαδα της κυβερνησης κιριακου μητσοτακη.. περα βρεχει για πολυ πιο βαρυσημαντα και επουσιωδης σκανδαλα σε συγκριση με αυτο.
    .
    Κλιντον= παρσιτηθηκε γιατι ειχε εξωσυζυγικη σχεση με.. γυναικα
    – Στρος Καν= παραιτηθηκε γιατι τον κατηγγειλε μια.. καθαριστρια οτι τής.. χουφτωσε το βυζι στο ξενοδοχειο (πιο ηλιθιος πεθαινεις αν πιστεψες ποτέ αυτη τη μαλακια)
    – στην Ελλαδα με κυβερνηση κιριακου μητδοτακη επιτρεπεται: να εχεις σχεσεις με ανηλικα, να βιαζεις ελευθερα, να πας με ομοφιλοφιλους.. και επιβραβευεσαι κι απο πανω με μια ανωτατη θεση στην κυβερνηση του.
    .
    Βουλευτες, υπουργοι, αρχηγοι κομματων και προθυππυργοι σε ολον τον κοσμο τρεμουν μη τυχων και αποκαλυψει δημοσια μια εφημεριδα τα σκανδαλά τους απο χρηματισμό, παιδεραστιες, ξωγαμα, μιζες, ομοφιλοφιλιες, κλοπη δημοσιου χρηματος, επιδειξη πλουτισμου, φαγοποτι με διευθυντες φαρμακευτικων εταιριων παραδειγμα, που το λιγοτερο θα το αποκαλουσες συγκρουση συμφεροντων για να δειξεις τακτ σε μια αρθρογραφια, πόσο πια αν αυτο αποδεικνυει περιτρανα πως τα.. παιρνει χοντρα και ποσα άλλα ακομη εχει αποκαλυψει τουλαχιστον, η εφημεριδα Μακελειο” για τον βιο και πολιτεια των πολιτικων πτωματων τής Ελλαδας, και αυτοι καθονται ακομη στην ιδια.. θεση.
    .
    Τι περιμένεις ρε μαλάκα?
    Γιατι τον.. στριφογυριζετε και κ@λοτριβεστε συνεχεια γυρω απ τη λεξουλα, “…φυλιος”?
    Πες το καθαρα

  4. Και που θα βρισκουμε εφημεριδες να καληπτουμε τα παντα οταν πηδαμε λοατκιδες και σκ@τ@νονται τα παντα;

  5. Πολύ σημαντική καταγγελία αυτή του Μακελειό!!
    Απο ότι Φαίνεται η κυβέρνηση με κάθε τρόπο προσπαθεί να διαλύσει και να φιμωσει τελείως όλες τις εφημερίδες και websites που μάχονται για την αληθινή ενημέρωση και που έχουν αναδείξει σημαντικά σκάνδαλα των κυβερνήσεων που έχουν φέρει την χώρα σε αυτή την κατάσταση.
    Ρίξτε τους!!! Γιατί μόνο εσείς μπορείτε τελικά βγάζοντας τα άπλυτα στη φόρα!!

  6. Τελείωσε το κράτος αυτό άδικα προσπαθείτε.Η Ελλάδα είναι πλέον μια αποικία ξένων που καθοδηγείται από έξω μέσω των 300ων.

  7. ολοι εκει κ στον υπολοιπο νομο Αργολιδας ειναι φανατικοι ν.δημοκρατες,,εζησα αρκετα χρονια στα μερη αυτα

    1. Συγνώμη ο νόμος Αργολίγας που κολλάει????? Αγαπούλα η επωνυμία της εταιρείας είναι “ΑΡΓΟΣ” με έδρα την Παιανία Αττικής…δεν υπάρχει καμία σωτηρία

Comments are closed.