Η ΚΟΛΑΣΜΕΝΗ Αθήνα του Κώστα Μπακογιάννη. Από πρωτεύουσα πολιτισμού, χοάνη ούρων και κοπράνων

Κοινοποίηση:
ΟΔΟΣ ΨΑΡΩΝ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ

Έχουν απηυδήσει οι κάτοικοι της Αθήνας από τη βρώμα και τη δυσοδία που υπάρχει στο κέντρο της πρωτεύουσας. Δείτε την επιστολή που μάς έστειλε αναγνώστης για το τι συμβαίνει στο κέντρο της πόλης.

“Αγαπητό “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”, στέλνω αυτήν την επιστολή,διότι έχω αγανακτήσει με την κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας. Σε όποιο πεζοδρόμιο και αν περπατήσεις μυρίζουν ούρα και κόπρανα, όχι μόνο από ζώα, αλλά και ανθρώπινα.

Στην περιοχή του Αγίου Παύλου που διατηρώ επιχείρηση η κατάσταση τις τελευταίες ημέρες είναι κόλαση. Εκτός ότι το βράδυ και νωρίς το πρωί φοβάται κάποιος να περπατήσει στο δρόμο, λόγω των κάθε μορφής εγκληματιών που κυκλοφορούν ανενόχλητοι, τις τελευταίες μέρες γίνονται έργα ασφαλτόστρωσης (για μένα όχι απαραίτητα) με αποτέλεσμα εκτός από την ηχορύπανση να υπάρχει πάρα πολύ σκόνη.

Καταλαβαίνετε σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες τι ατμόσφαιρα επικρατεί. Πληρώνουμε πάρα πολύ ακριβά δημοτικά τέλη και  ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να μην αντικρίζουμε εικόνες όπως αυτές που αντίκρισα σήμερα το πρωί και σας τις στέλνω για να τις δείτε εσείς και οι αναγνώστες σας.

Επιτέλους ας ασχοληθεί η δημοτική αρχή με έργα ουσίας και ας αφήσει τους μεγάλους περιπάτους και άλλες τρίχες κατσαρές.

Με φιλικούς χαιρετισμούς”

ΟΔΟΣ ΨΑΡΩΝ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΟΔΟΣ ΨΑΡΩΝ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Ο/Η Περατζαδα με το απορριματοφορο στην ηλιολουστη αθηνα λέει:

    Ουρα + κοπρανα, με την γνωστη κινουμενη σκουπιδιλα να συνοδευει τις βολτες μας σε ωρες αιχμης! Μαγεια!

  2. Ναι τώρα του τριξες τα δόντια του Μπακογιάννη . Ρε βγάλτε φωτός και βίντεο και στείλτε τα στα ξένα ΜΜΕ να δουν τι έχει καταντήσει η Αθήνα του Κούλη και του ανηψιου του . Μόνο όταν γίνουν ρεζίλι διεθνώς θα κάνουν κάτι . Αλλιώς ξεχαστε την Αθήνα . Έχει τελειώσει προ πολλού

  3. Άντε λοιπόν να βγούν και Card Postal με τις ομορφιές με τα κόπρανα των μουσαφίριδων, Αποκλειστικές φωτογραφίες γιά κοπρολάγνους. Απολαύστε την Αθήνα.

  4. Γιατί δεν στέλνει η -δημαρχίνα-σύζυγος του ένα τηλεοπτικό συνεργείο από το κανάλι που εργάζεται να κάνουν ένα πλήρες ρεπορτάζ στο κέντρο της Αθήνας και στους γύρω δρόμους και πλατείες, έτσι για να προβάλει και τους πολυπολιτισμικους κατοικούντες της περιοχής???? ……η λέξη “ντροπή” δυστυχώς τους προσπερνάει και αυτή!!!

  5. Καλά να πάθετε!!!! Αυτόν ψηφίσατε, μην κλαιγεστε λοιπόν τώρα.

    1. αυτο λεω και εγω ψηφισατε ρνα μαμοθρεφτο φλωρακι τι διαμαρτυρεστε τωρα αθηναιοι οπως στρωνεις κοιμασαι δεν σας αρεσε ο Ηλιας φατε τωρα ενα χειροτερο φασιστα στον δημο σας και τουμπεκι αυτος λατρευει τους λαθρεους για αυτο αλλωστε εβαψε πρασινους τους δρομους ειναι το χρωμα του ισλαμ

  6. Πολυπολιτισμική πρωτεύουσα της βρώμας και της δυσωδίας.Αυτοι που ψηφίζουν δήμαρχο στο Δήμο Αθηναίων θα πρέπει να είναι περήφανοι για τις επιλογές τους.

  7. αλλα το κυριο κατα 90% ανηκει στον συριζα που στηριξατε και γεμισε την χωρα λαθραιους
    και δνε ξερω με τους κωλοευρωπαικους νομους αν ειναι ευκολο να τους ξεφορτωθεις

  8. Οι Αθηναίοι δεν είναι αυτοί που εξέλεξαν τον ντορογιό για δήμαρχό τους ;;; Τώρα γιατί διαμαρτύρονται και δηλώνουν ότι “έχουν απηυδήσει” ; (το ορθόν είναι “έχουν απαυδήσει” – Μόνον στον αόριστο έχουμε χρονική αύξηση και το ρήμα “απαυδώ” γίνεται “απηύδησα”. Ο παρακείμενος δεν παίρνει χρονική αύξηση, διατηρεί την ρίζα του ρήματος) …
    Οι Αθηναίοι είχαν την ευκαιρία, αλλά την πέταξαν … Τώρα να τον υποστούν τον δήμαρχό τους και να κάνουν μόκο …

  9. Την καταρα μου να ‘χουν που διαληουν την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΟΠΡΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΟΛΑΘΡΩ ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΚΑΤΑ ΟΛΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΧΩΡΗΣΕΩΣ.

  10. Μπουρδέλο η ωραία Ελλάς. Ξέρετε κάποια χώρα σε όλο τον πλανήτη που να μην έχει δημόσιες τουαλέτες σε κάθε πολη,για να μην πω σε κάθε γειτονιά;…Εγώ ξέρω μία μόνον.

  11. Όλα και όλα δηλαδή δεν δείχνει η Δημοτική Αρχή και οι συναρμόδιοι συμβουλατορες και εκκολαπτόμενοι γλυφτες την υπεύθυνη στάση τους απέναντι στο κοινωνικό σύνολο όπως διαλαλεί ο Κούλης και τα φερέφωνα του σχετικά με τον εμβολιασμό με πειραματικά έκδοχα;;;;;Μα γιατί δεν εμβολιαζεστε για να χτιστεί η μεγάλη ανοησία …συγνώμη ανοσία ήθελα να πω…..όλα είναι τόσο όμορφα ,καθαρά, ρομαντικά ,ασφαλή και επενδυτικά στην πρωτεύουσα της Ελλάδας που για κάτι τόνους κοπράνων ούρων ψειρών και καμιά εκατοστή χιλιάδες εγκληματίες όλων των ειδών του κοινού ποινική δικαίου κάνετε σαν να σας έκλεψαν ,βίασαν ,έσπρωξαν ,έδειραν……τστστστστσ ….

  12. 😩Αααχχχχχ δεν έχουτε μυαλό ρεεεεε.
    Και τα χειρότερα έρχονται από Σεπτέμβρη.

  13. ομόνοια κ πέριξ ….
    το κέντρο της ΕΛΛΑΔΑΣ το καταντησε ο ΚΑΡΑΒΛΑΧΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ …
    ΒΟΘΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ

  14. Ο, ΤΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ….
    ΟΙ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΄΄ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ΄΄, ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΩΝ ΟΥΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΠΡΑΝΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΚΑΝΝΙΒΑΛΩΝ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ…..

Comments are closed.