Η «ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΡΚΟΥΔΑ» ΞΥΠΝΗΣΕ – ΚΟΛΑΣΗ ΦΩΤΙΑΣ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ: ΑΝΕΛΕΗΤΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΜΕ ΥΠΕΡΗΧΗΤΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ! ΚΑΡΕ – ΚΑΡΕ ΤΟ ΝΕΟ ΡΩΣΙΚΟ ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ

Κοινοποίηση:
kiev_1

Πριν περίπου από 1  ώρα αεροσκάφη τύπου MIG απογειώθηκαν από ρωσικό αεροδρόμιο, εξοπλισμένα με τους περιβόητους υπερηχητικούς πυραύλους Κινζάλ.

Πριν από λίγα λεπτά, χτυπήθηκε το Κίεβο.

Είναι τόσο σφόδρα τα χτυπήματα, που η πόλη έμεινε χωρίς ρεύμα, καθώς μεταξύ άλλων χτυπήθηκε υποσταθμός παραγωγής ρεύματος

Οι ρωσικοί πυραύλοι στην ουκρανική πρωτεύουσα του Κίεβου σήμερα το πρωί φέρεται να έχουν διακόψει την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και νερού στην πλειονότητα της πόλης, με τουλάχιστον 1 υποσταθμό ηλεκτρικής ενέργειας να έχει χτυπηθεί προκαλώντας σοβαρές ζημιές και μεγάλη πυρκαγιά

Οι υπερηχητικοί  πύραυλοι εκτοξεύθηκαν από τουλάχιστον 4 MiG-31K.

Αυτή τη στιγμή ολόκληρη η Ουκρανία βρίσκεται σε κόκκινο συναγερμό, καθώς αναμένονται κι άλλα χτυπήματα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, χτυπήθηκε και σημείο κοντά στο μετρό του Κιέβου – δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα τι ακριβώς επλήγη.

Συναγερμός επί του παρόντος σε όλη την Ανατολική και Κεντρική Ουκρανία καθώς τουλάχιστον 12 Στρατηγικά Βομβαρδιστικά Tu-95MS έχουν εκτοξεύσει πυραύλους Κρουζ προς τον Ουκρανικό εναέριο χώρο από τα βορειοανατολικά και νοτιοανατολικά, καθώς και την εκτόξευση αρκετών βαλλιστικών πυραύλων S-300 από την περιοχή Belgorod.

  

Πρόκειται προφανώς για αντίποινα για τον βομβαρδισμό της συγκεκριμένης πόλης από τον ουκρανικό στρατό.

Δείτε στιγμιότυπο με υπερηχητικό πύραυλο να πετάει ακριβώς πάνω από το Κίεβο σε χαμηλό ύψος

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

28 Σχόλια

  1. Αυτές οι πολυκατοικιες είναι κατασκευασμενες απ την εποχή του Χρουτσοφ την εποχή της ΕΣΣΔ Τωρα πλεον μπορούμε να αντιληφθούμε το μέγεθος της ζημιας που προκάλεσε ο προδότης Γκορμπατσοφ. Πούλησε το τομαρι του στην Αμερική και στην δυση , ευτηχως βρέθηκε ο Πουτιν βέβαια και σταμάτησε το ξεπούλημα και σήκωσε το ανάστημα της Ρωσίας παλι. Οχι την μισή μα ολόκληρη την Ουκρανία πρέπει να κανει επαρχεία της Ρωσίας τωρα για να κόψει τον βήχα στην λουγκροφιλη λαθρολαγνα δυση.

  2. Εύχομαι μέσα στο ’24 να γίνουν κι άλλοι ακόμα πιο ισχυροί σεισμοί παγκοσμίως.Χιλιάδες κόσμου να καταπλακωθεί και να πεθάνει βασανιστικά κάτω από τα ερείπια.Να γίνουν μεγάλα και ανεξέλεγκτα πυρηνικά δυστυχήματα, με αποτέλεσμα τη μόλυνση των υδάτων και της τροφικής αλυσίδας.Να θερίσει η ελονοσία, ο τύφος, η χολέρα, η φυματίωση και ο επιθετικός καρκίνος.Σε κάθε γωνιά της γης να ξεσπάει κι ένας ανελέητος πόλεμος, ο κόσμος να υποφέρει, όλη η ανθρωπότητα να βυθιστεί στο έρεβος και τη θλίψη.

    1. ΓΕΡΟ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΗ ΑΓΝΟΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ, ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΖΩΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ…

    2. Καλη θεραπεία γιδι! Ολα αυτα να βρουν εσενα και την οικογενεια σου λουκουμα!

      1. Αν κανείς κάνει ανασυλλαβισμό του ονόματός σου, σχηματίζεται η λέξη κάσα.Εκεί θα μπεις μες στο 24.Έχεις ήδη όγκο στο κεφάλι και δεν το γνωρίζεις.

      2. Σάκα όλα καλά θα πάνε μην ανησυχείς για την υγεία σου απλά έριξε κάποια κατάρα για γούρι ώστε να είναι ευτυχισμένο το 2024…

  3. Μας τάραξαν στις συγκεντρώσεις και πορείες για τους φονιάδες των λαών Ρώσους το κκε ο σύριζα καί οι αριστεροί.Ο πουτιν καλύτερα να αυτοκτονήσει.Ακομα να πεινάσουμε στην δύση πού μας λέγανε οι ρωσοδουλοι;

    1. Βολεμενο απολειφάδι του Κουλη? Δεν πεινας εσυ μωρη λουγκρα ειναι ολα καλα?

  4. Τα διαμερίσματα που φλέγονται σε κάποιες φωτογραφίες είναι από τα αντιαεροπορικά πυρά των ουκρανών που έπεσαν στις πολυκατοικίες αντί να καταρρίψουν τους Kinzhal.
    Τα ναζίδια και οι φίλοι τους οι δυτικοί θα πληρώσουν για τα εγκλήματα πολέμου κατά αμάχων.
    Κοντέ δώσε πόνο, άργησες.

  5. Έπρεπε από την πρώτη στιγμή να είχαν παραδοθεί οι ουκρανοί. Αλλά δεν άφηνε η Αμερική. Η συμφωνία για τα λεφτά που πήρε ο κοντός για να θυσιάσει το λαό του ήταν να κάνει πόλεμο.

  6. Και στο τελος την πληρώνουν απλοί άνθρωποι και από τις δύο πλευρές. Αλαζονεία του ανθρώπου πως θα κυριαρχήσει επάνω στους άλλους. Το ανθρώπινο γένος παρέμεινε πρωτόγονο.

  7. Όταν η Ελλάδα θα αποκτήσει έναν ηγέτη σαν το Βλαδίμηρο Πούτιν τότε θα είμαι πραγματικά υπερήφανος που είμαι έλληνας. Όχι με τους σημερινούς και χθεσινούς μασόνους και ανθέλληνες Της νέας τάξης πραγμάτων

  8. Ρε αφηστε τους Ουκρανους ,οταν μας κάνουν τα ιδια και οι απεναντι εμας ποιος θα μας σωσει; γιατι δεν θα είναι μόνο οι άλλοι από απεναντι θα έχουμε κει εντός τους κατατρώει ενους προσφυγες που θα βγουν με της χατζαρες.

  9. Ό,τι και να κάνει η ρωσία, τον πόλεμο (εισβολή) δεν τον κερδίζει. Φθορές προκαλεί από απόσταση και μέχρι εκεί. Και σκοτώνει κόσμο. Θα το πληρώσει αυτό η ρωσία και οι ρώσοι. Σουηδοία και Φινλανδία πήγαν… νάτο, αυτό πέτυχε η ρωσία, να σπάσει την ουδετερότητα δεκαετιών των γειτόνων της. Η αεροπορία της δεν πιάνει… μία.., ακόμα και απέναντι σε πάτριοτ (που δεν θεωρούνται πλέον σύγχρονη τεχνολογία, όπως το samp-t π.χ. ή το arrow). H ουκρανία θα μπεΙ στην Ε.Ε. και η ρωσία μένει μόνη της με κινέζους και λοιπά γυφτάκια.

    1. Αμελητέα ποσότητα είναι η Ρωσία η Κίνα και λοιπά γυφτακια που λες εσύ ρε ξυπολητο βαλκανι;

    2. Ακόμα δεν έχεις πάρει χαμπάρι ότι ο άξονας Ρωσίας Κίνας Β Κορέας και Ιράν μαζί με την Ινδία είναι πανίσχυρος,!! Ο Πούτιν τους γλεντήσει και τους παίζει σαν τη γάτα με το ποντίκι!!! Η Αμερική με την Ευρώπη εξ αιτίας της Ουκρανίας έχουν στραγγίζει! Η Ρωσική αρκούδα έχει υπομονή και περιμένει! Όπως έκανε στο Β παγκόσμιο πόλεμο με τους Γερμανούς!!!

  10. Στόχος της Ρωσίας δεν είναι το Κιεβο , οι Ρωσοι θέλουν πίσω τα εδάφη που είχαν χαρίσει οι κομμουνιστες στην Ουκρανία. Οι βομβαρδισμοί γινονται για να καμφθει το ηθικό και η θέληση των Ουκρανία για αντίσταση. Το πιο φρονημο που θα μπορέσουν να κάνουν οι Ουκρανοι είναι να ανατρέψουν την κυβερνηση μαριονέτα της Αμερικής και δ. Ευρωπης που εχουν τωρα και να παραδώσουν τα όπλα για να σώσουν ότι έχει απομείνει από αυτούς, αλλιώς οι Ρωσοι θα τους εξαφανίσουν.

  11. Η Ευρωπη καταστρεφεται απο τα ανδρεικελα και τα π@υσταρια που την κυβερνουν!!

  12. Όσοι απο εσας νομίζετε ότι είστε πατριώτες να μην χαίρεστε για την καταστροφή της Ουκρανίας απο τους Τατάρους του κοντου, αλλά να ευχεστε να τελειώσει αυτός ο καταραμένος πόλεμος που καταστρέφει την Ευρώπη.

  13. Πάρε να χεις τακουνάτε Ζελέδια που σκοτώνεις μόνο αμάχους με βόμβες διασποράς χτυπώντας στο γάμο του καραγκιόζη

  14. Δυο πυραυλους θελει σε Μόσχα και Κιεβο

  15. Σωστοτατος ο ΕΤΑ70! Μας εχει φαει η….προοδος! Ο Βλαδιμηρος δεν παταει τα κουμπια επειδη οι γοβατοι Ναζι συνορευουνε με την αυλη του!

  16. Πουτιν πάλεψες εναντίον όλης της Δύσης και νίκησες. Βλαντ ο Μέγας, παλουκωτης των μπολιασμενων, διώκτης των ΝΔουλων και κυνηγος των πισωγλεντιδων.

  17. Κάποιοι κάνουν χαρούλες. Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.

  18. Έχει ενωθεί ο μισός πλανήτης κατά της Ρωσίας κ τους έχουν κλ@σει τ’ @ρχιδι@…τους γλενταει ο κοντός. Πάτα τα κουμπιά κ κάντα όλα στάχτη και τσιμέντο μπας κ γλυτώσει ο πλανήτης απ’ τα άθεα ερπετά, πουστ@ρι@, παιδεραστές, παιδόφιλους, ψυχικά ανώμαλους, διεστραμμένους και λοιπά μουνοπ@ν@. Ποιός τα βάζει ρε κοπροσκυλα με την κόκκινη αρκούδα κ τη βγάζει καθαρή. Τα ίδια έκαναν κ οι δυνάμεις του Χίτλερ κι ακόμα κλαίνε οι Γερμανοί…

  19. Αν δεν δώσουνε οι ίδιοι οι Ουκρανοι τον τακουνατο πακέτο στην Μόσχα δεν τους σωνει τιποτα.

Comments are closed.