Η ΚΟΚΑΪΝΗ της “ΤΑΤΥΣ” και η ΕΝΕΔΡΑ ΘΑΝΑΤΟΥ. Η άρση απορρήτου τηλεφωνικών συνδιαλέξεων. “ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟ@ΣΤΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ”. 4 ερωτήματα στο “σατανικό ζευγάρι” της τηλεόρασης για το εμπόριο ναρκωτικών, τον δικηγόρο τους Μιχάλη και τον αρχιπράκτορα της ΕΥΠ

Κοινοποίηση:
exofillo19-9

alitheia-aima-bannerteaser19-9

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό του Σαββατοκύριακου 19-9-2020, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ» το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ,

-ΔΕΝ ανήκει σε κανέναν κομματικό και παραταξιακό χώρο, ούτε σε “σέχτες” παρακρατικών εκδοτικών μηχανισμών εγκλήματος, διαφθοράς και προδοσίας.
ΔΕΝ τα παίρνει από κανέναν, το αποδείξαμε και το αποδεικνύουμε κάθε μέρα.

– ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 5 συνεχή χρόνια και 9 μήνες.

Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους και  αλλά και στους χειρότερους «καινούργιους».

–Πάντα απέναντι στην εξουσία και σε κάθε κατασταλτική κρατική αρχή διαφθοράς και ψέματος εις βάρος του εθνικού και δημοσίου συμφέροντος.

–Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών,με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας.

11.indd

-εθνικό είναι ότι είναι αληθινό

–αλήθεια είναι η αλήθεια του λαού

-Αυτοί που κρύβουν την αλήθεια, είναι εχθροί του λαού και οφείλουμε να τους ξεμπροστιάζουμε με το ρεπορτάζ και την δημοσιογραφική αποκάλυψη ως θεματοφύλακες-μαζί με την κοινή γνώμη- του λαϊκού συμφέροντος.

Κανένας- μηδενός εξαιρουμένου- δεν είναι πάτρωνας του ελληνικού πατριωτικού λαού. Κανένας δεν δικαιούται να τον καπηλεύεται. Την ιστορία πια δεν τη γράφουν οι αριστεροί, τη γράφουν οι Έλληνες αληθινοί πατριώτες κι όχι οι πολιτικοί μαφιόζοι, οι ψεύτες, οι τυχοδιώκτες και οι υποκριτές. Η Ελλάδα ανήκει μόνον στους αληθινούς Έλληνες και όχι στους νεόκοπους πολιτικούς αλήτες που στεγάστηκαν στα ψευδεπίγραφα λάβαρα της κονόμας, της συναλλαγής και του συμβιβασμού.

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ , τις επαγγελματικές αλητείες αλλά και τη νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

24_sport.indd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. δεν μπορώ να πιστέψω ακόμα ότι το βικιπαίδεια ανακοίνωσε την ημερομηνία θανάτου είναι να γελάς μαζί τους αλλά και ταυτόχρονα πολύ σοβαρό ,τη καμόρα είναι αυτή στην ελλάδα πολιτικοί και δημοσιογράφοι δεν φτάνει που έχουν σκοτώσει ψυχολογικά και οικονομικά τους έλληνες πολίτες αλλά δολοφονούν κιόλας εάν έχει αντίθετη γνώμη κάποιος .δεν υπάρχουν πλέον κόμματα στην ελλάδα και ιδιολογίες εκεί που μας έφερεν υπάρχουν μόνον έλληνες και ανθεληνες ……..

  2. Το διάβασα το φύλλο σήμερα…. οκ! Ερωτήματα για να ξεκινήσει η δουλειά….. σε αυτό που διαφωνώ είναι ότι ο πληροφοριοδοτης είπε ότι αν ήθελαν να σε φάνε οι μεγάλοι θα το είχαν κάνει…. εγώ πιστεύω ότι το ήθελαν απλά η τύχη σου εκείνο το ξημέρωμα Χίο ήταν τεραστίων διαστάσεων….Αυτό σε γλύτωσε κι όχι η προχειροδουλεια 🤨

  3. ΤΑΤΥ ΤΙ ΕΙΝ’ΑΥΤΑ????
    ΠΑΝΑΓΙΆ ΜΟΥ.

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

    1. ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΤΑΤΥ
      ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ, ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΗ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΗΘΕΝ ΤΗΝ ΕΞΕΔΙΔΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΝΩ ΕΚΔΙΔΟΤΑΝ ΜΟΝΗ ΤΗΣ…
      ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ.

      1. Γιατί τώρα δεν εκδίδεται??
        Υπάρχει μεγαλύτερη πορνεία και προδοσία από το υπηρετείς οικογενειακώς την προπαγάνδα των πληρωμενων ΜΜΕ??

        1. Ετσι.
          Υπηρετεί οικογενειακώς την προπαγάνδα των πληρωμενων ΜΜΕ.
          Και να μη ξεχναμε, ο Ευαγγελάτος, (το είχε και στο Ραδιο Αρβύλα απόσπασμα) έλεγε στην εκπομπή του ότι ‘παλιότερα οι συνταξιούχοι ΜΟΝΟΙ τους πήδαγαν από το βράχο για να μην επιβαρύνουν’ και ο τόνος της φωνής του και που το έλεγε, προέτρεπε τους συνταξιούχους να αυτοκτονήσουν.
          Ψάξε το να το δεις. Και που ξερουμε απο οσους αυτοκτονησαν καποιοι δεν ειναι απο την εκπομπη του Ευαγγελατου
          Και την αλλη ιστορια που εκδιδεται επισης την ξερω, εκτος απο αλληγορικα και πραγματικα και ειχε κανει και μηνυση ψευτικη στον πρωην αντρα της οτι την εξεδιδε και εκεινος απαντησε με αντιμηνυση, αφου αποδειχθηκε οτι η Στεφανιδου ελεγε ψεματα.
          Και εκανε τα απιστευτα και τη γλυτωσε καλος δικηγορος στην τριχα.
          Η τατιανα και ο ευαγγελατος ειναι οτι πιο προστυχο κυκλοφορει στην Ελληνικη κοινωνια

  4. Αυτοί στους οποίους αναφέρονταν χτες ο Στεφ -Τους «αετούς» των εισπρακτικών- έχουν κατακλύσει την κοινωνία.

    1. Κι επειδή έτσι όπως το γραψα σίγουρα δεν καταλάβατε τι εννοώ. Εννοώ τους βλάκες.

  5. Ο Λόγος Τού Θεού προειδοποιεί αποφθεγγόμενος λέγων:::: «είπερ δίκαιον παρά Θεώ ανταποδούναι τοίς θλίβουσιν υμάς θλίψιν»(Β’Θεσσαλ.Α’6) καί συμφώνως τού Απ.Παύλου:::: «ο αδικών κομιείται ό ηδίκησεν»(Κολας.Γ’25, Εφ.ΣΤ’8, Ρωμ.Β’9, Σ.Σολ.Γ’10, Πρ.Βαρ.Δ’24-37, Πρ.Ιεζ.ΛΕ’11). «Εφθάρησαν οι κατοικούντες επί τής Γής καί επλήσθη η Γή αδικίας»(Γέν.Στ’11-14, Πρ.Ιερ.ΚΗ’5, Πρ.Ιεζ.Θ’9)

      1. Φοβου τους ταλιμπαν που θα αποτελουν το μετρο συγκρισης για σενα μια μερα που θα στους βαζει αντιπαραθεση ο Θεος υπερφυσικα , οταν δεν θα μπορει κανεις και τιποτα να σε βοηθησει..
        Ο ιδιος σε αευχαριστει βεβαια για τα παρασημα..

    1. Δεν μου απάντησες όμως στην ερώτηση που σου είχα κάνει. Θα ήθελα την γνώμη σου για τον Άγιο Παϊσιο.

  6. αγωνιστικους χαιρετισμούς στον panos. Αυτο θα πει να εισαι Ελληνας…. γιατι το Πανος ειναι μπας κλας….

  7. ΑΚΟΎΣΤΕ ΜΕ.

    το τουλάχιστον ύποπτο (απλά γνώμη μου… ) μηνυμα ” be careful” που γράφτηκε πρώτο-πρωτο τώρα αποδεικνύει ξανά οτι ο Στέφανος τα εχει βάλει ανοιχτά-ανοιχτά με ολους και με όλα,
    στο βαθμό που απο απλά διαδικτυακα τρολλς του (παρα) κρατους, εως Facebook και hoaxes, εως μεγαλοδικηγορους, μεγαλοδημοσιογραφους και πρωθυπουργικό γραφειο έχουν ενοχληθεί υπερβολικά μαζί του

    Για μενα ακολουθεί σωστή τακτική και συνεχίζει να τους στοχοποιει εως εσχάτων! Ρε Γελοίοι εσάς περίμενε να του πειτε be careful δηθεν να τον τρομάξετε περισσότερο για να σταματησει τις αποκαλύψεις λες και δεν ξέρει ο άνθρωπος οτι μετά απο την απόπειρα δολοφονίας του οτι το ποτάμι δεν γυριζει πισω. Ναι μλκς…. Τις προειδοποιησεις απο παρακρατικα τρολλ με σχόλια του κ@λου περίμενε για να ξεκινήσει να προσέχει….

    Φωνή δικη μας ειναι το μακελειο, εμεις οι ίδιοι θα το στηρίζουμε ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΚΆΘΕ ΚΑΘΕ ΜΈΡΑ με τα 0.90 σε κόντρα όλων και οπου πάει! ο βρεγμένος ρε π… Ηδες τη βροχη δε φοβάται!!!!

    Ο ΒΡΕΓΜΈΝΟΣ ΤΗ ΒΡΟΧΉ ΔΕΝ ΦΟΒΆΤΑΙ!!!!!!

    Και αργα η γρήγορα
    έστω και με κωλοσύριζα κυβέρνηση θα αποκαλυφτεί ποίοι βαλαν τους δολοφόνους.

    Α, κ βαλε τις καρδούλες του “becareful” που ‘γραψες στον ασπρο απο τη κοκα ρινικο πατο σου τρολ του κερατά!

    1. Τώρα αυτά γιατί τα ανεβάζετε μικροί γλύκες,?
      Θα σκάσω απ’ τα γέλια δε μπορώ άλλο!
      Καταλάβατε ότι ξύπνησα και θέλετε να με πειράξετε?
      Όσο πάει καταλαβαίνω ότι το επίπεδο μερικών είναι πολύ χειρότερο από αυτό που νόμιζα.😵

Comments are closed.