Η ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ: ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΚΤΑΙΩΡΟΣ ΕΙΣΗΛΘΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΣΤΑ ΙΜΙΑ – ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΑΕΡΑ

Κοινοποίηση:
DAMEN-SPA-5509-549303-GAVDOS-038DD28082015-KL.width-1200

Αξιωματικοί του Λιμενικού την απομάκρυναν χωρίς εντάσεις

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα του Σαββάτου, όταν τουρκική ακταιωρός εισήλθε στα ελληνικά χωρικά ύδατα. Το επικίνδυνο συμβάν έλαβε χώρα στην θαλάσσια περιοχή των Ιμίων.

Σύμφωνα με πηγές, το περιστατικό έληξε αμέσως με την έγκαιρη παρέμβαση του ελληνικού Λιμενικού. Αξιωματικοί απομάκρυναν χωρίς εντάσεις την τουρκική ακταιωρό.

Αυτήν την συνεργασία Λιμενικών των δύο χωρών στο Αιγαίο ευαγγελίζεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. “””….. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ…… “”” το ξεπουλημενο?? Ο πάππους του τακουλα τα εχει ολα κανονισμενα….το εγγονι μονο αποτελειώνει την δουλεια του πάππου….αυτο θα πει απο γενια σε γενια….η οικογενιακη μπιζνα συνεχίζεται……και μεγαλωνει…..

  2. κλαλα κανουν , εσεις πολεμηστε απο το πληκτρολογιο

  3. Ουκρανικό τραίνο με πολεμοφόδια από την Ρουμανία καταστράφηκε έξω από ένα χωριό Serebriia. Κατά πάσα πιθανότητα μετέφερε τα πολεμοφόδια που είχαν αφαιρέσει από τις ελληνικές αποθήκες οι μυστήριες νταλίκες. Για ψάξτε το.

  4. Όνειρο θερινής νυκτός ξέρεις τι είναι;;
    Να σε βρίζουν να σε απορρίπτουν κι εσύ να πιστεύεις ότι ζητούν την αποδοχή σου

  5. Συγνώμη αλλά που είναι η είδηση ;;; Από το σπιτι μου στην Κώ βλέπω τα ΙΜΙΑ κάθε μέρα και κάθε μέρα τουρκικό πλοίο του λιμενικού κόβει βόλτες γύρω γύρω από τα δυο νησάκια και περνά ανάμεσα του. Ειδικά την Κυριακή του Πάσχα πέρυσι ήταν όχι πάνω από εκατό μέτρα από τα νησιά. Τα ΙΜΙΑ χάθηκαν το 1996 τα υπόλοιπα είναι φύκια και μεταξωτές κορδέλες. Δίπλα είναι η Ψέριμος, η Κώς και η Κάλυμνος, καλή μας τύχη με την αποστρατικοποίηση θα τα πάθουμε σαν την Κύπρο μας .

  6. Μετα από ένα σημείο δεν υπάρχει πλέον γυρισμος.

Comments are closed.