Η ΙΤΑΛΙΑ ΦΕΡΝΕΙ “ΣΕΙΣΜΟ”! Πατριώτες πετούν τα κουρελόπανα της Ε.Ε και αναρτούν Ιταλικές σημαίες

Κοινοποίηση:
σωσδωσω

Η Πατριωτική Δεξιά είναι έτοιμη να αναλάβει τα ηνία της Ιταλίας φέρνοντας σεισμό σε όλη την Ευρώπη. Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι συμβαίνει από χθες σε μεγάλες πόλεις και αποτελεί προοίμιο εξελίξεων από αύριο.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. AYTO TO ΔΥΣΤΟΠΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ONOMAZETAI EE ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ…ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ…

  2. Πρεπει να διαλυθει η Ευρωπη και θα το δειτε οτι ετσι θα γινει

  3. Τούς τήν φυλάει ο Βerlusconi πού τόν πέταξαν επειδή ήθελε νά βγάλει τήν Ιταλία από τήν Ευρωζώνη !

  4. Στα τσακίδια η ΕΕ και το ΝΑΤΟ ζήτω η εθνικά ανεξάρτητη Ελλάς!!!! Ζήτω το έθνος των Ελλήνων!!!

  5. Στα τσακίδια να πας ευρωπαϊκή ένωση, και ακόμα πιο πολύ στα τσακίδια να πας εσύ ειδικά Γερμανία. Το 4ο Ράιχ τελειώνει και αυτή την φορά μακάρι να σβηστείτε τελείως από τον χάρτη καταραμένη ράτσα.

  6. Ειναι καιρος πλεον αυτο το κατασκευασμα της ΕΕ να αρχισει να διαλυεται και νομιζω η δευτερη χωρα, μετα την Αγγλια, που θα φυγει απο την ΕΕ , θα ειναι η Ιταλια!! Ειναι μια ΕΕ με ” ηγετες” πιονια, μαριονετες των Αμερικανων, χωρις να κοιταζουν τα συμφεροντα των Ευρωπαιων πολιτων!!!!!! Περα λοιπον απο ολα τα αλλα, το οτι ανεχονται τοσα χρονια κατοχη Ευρωπαικου εδαφους , οπως της Κυπριακης Δημοκρατιας, μελους της ΕΕ, απο τριτη χωρα, την Τουρκια , αυτο τα λεει ολα!!!! Ντροπη αλητες!! Κατα τα αλλα κοπτονται για τους Ναζι της Ουκρανιας!!!!! Ειναι για γελια και για κλαματα!! Και η Γερμανιδα προεδρος επεμβαινει και στα εσωτερικα αλλων χωρων, οπως τωρα στις εκλογες της Ιταλιας!!! Για την Κυπρο η ΕΕ …περα βρεχει!!!!!

  7. μπράβο ρε μάγκες, γ@μώ την ευρωπαική ένωση!!! μόνο φτώχεια και δυστυχία είναι…

  8. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!!! ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΝΤΠ

Comments are closed.