Η Ζαχάροβα συνέστησε στον Λευκό Οίκο «να μην εκδίδει συγχωροχάρτια»

Κοινοποίηση:
759651_b

Η επίσημη εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, την Παρασκευή 22 Μαρτίου, δήλωσε ότι ο Λευκός Οίκος δεν έχει το δικαίωμα να εκδώσει συγχωροχάρτια στην Ουκρανία και στους Ουκρανούς που πιθανώς εμπλέκονται στα πυροβολήματα στο Δημαρχείο του Κρόκου.

Σχολιάζοντας τη δήλωση του εκπροσώπου του Λευκού Οίκου Τζον Κίρμπι σχετικά με τους πυροβολισμούς στο Δημαρχείο του Κρόκους, η Ζαχάροβα έγραψε στο κανάλι της στο Telegram: «Ο Λευκός Οίκος είπε ότι δεν βλέπει σημάδια ότι η Ουκρανία ή οι Ουκρανοί εμπλέκονται στην τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα. Με ποια βάση οι αξιωματούχοι στην Ουάσιγκτον εξάγουν συμπεράσματα για την αθωότητα οποιουδήποτε εν μέσω μιας τραγωδίας; Εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ή είχαν αξιόπιστα στοιχεία σχετικά, τότε πρέπει να μεταφερθούν αμέσως στη ρωσική πλευρά. Και αν δεν υπάρχουν τέτοια στοιχεία, τότε ο Λευκός Οίκος δεν έχει δικαίωμα να εκδίδει συγχωροχάρτια σε κανέναν. Όλοι οι εμπλεκόμενοι, όπως δήλωσε η ρωσική ηγεσία, θα ταυτοποιηθούν από τις αρμόδιες αρχές».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Αν κοιτάξεις προς την usa μόνο σκοινιά από κρεμάλες θα δεις. Αν εσύ βλέπεις κάτι άλλο πες μας και το Joker. Τέτοιες στιγμές καλύτερα να βγάζουν όλοι το σκασμό τους….

  2. ΠΡΟΣ, “Ολα εδω πληρωνονται”.. ΘΛΙΒΕΡΕ.. ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ.. ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ !!!

  3. Ζαχάροβα είναι αλήθεια ότι ο πατέρας σου κι μανα σου επί κουμμουνισμού ήταν διπλωμάτες στη Ρωσία και όταν έπεσε ο κομμουνισμός το σκάσανε νύχτα για Κίνα πόσες ψυχές έχουνε πάρει στο λαιμό τους..;τελοσπάντων σε συγχωρώ και όταν έρθεις Ελλάδα ξέρω ένα κωλομπαρο για να πας για δουλειά Θα τους λες τα ίδια που λένε και οι άλλες Ρωσίδες τελο το παιντισου αγκαπώ το πορτοφολά σου..

Comments are closed.