Η Ζανέτ Τσίπρα «ξαναχτυπά» – Για ποιον έγραψε «Υπάρχουν και όρια»

Κοινοποίηση:
Zanet

Σε νέα παρέμβαση στην εσωστρέφεια που προκάλεσε στον ΣΥΡΙΖΑ η παραίτηση Κοντονή με τις καταγγελίες για τις αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα που «διευκολύνουν» τη Χρυσή Αυγή προχώρησε η αδελφή του Αλέξη Τσίπρα, Ζανέτ.

Αυτή τη φορά η Ζανέτ Τσίπρα με ανάρτησή της στο Facebook έγραψε «υπάρχουν και όρια» σε ανάρτησή της ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε τη διαγραφή Κοντονή.

Πρόκειται για τη δεύτερη φορά που η αδερφή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ τοποθετείται για τα εσωκομματικά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

zanetfb

Η προηγούμενη αφορούσε τον Ευκλείδη Τσακαλώτο όταν ο πρώην υπουργός Οικονομικών είχε ζητήσει «να είμαστε πιο φειδωλοί» στους χαρακτηρισμούς προς τους πολιτικούς αντιπάλους του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά το σούσουρο πάντως που δημιουργήθηκε τότε η Ζανέτ Τσίπρα με άλλη της ανάρτηση είχε υποστηρίξει ότι «δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη και ότι οι απόψεις μου εκφράζουν εμένα αποκλειστικά».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ ΓΚΡΑΝΥ ΖΑΝΕΤ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙΣ ΣΤΑ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ.

  2. Τσοπανάκος ήμουνα προβατάκια έβοσκα. Ο Αλέξης δεν δήλωνε ότι ο Σύριζα δεν θα διαγράψει ποτέ κανέναν γιατί δεν είναι σαν τα άλλα κόμματα που διαγράφουν όποιον διαφωνεί και ότι αντίθετα ενθαρρύνουν την πολυφωνία και τις διαφορετικές απόψεις? Γιατί διέγραψαν τον Κοντονή? Ροζ προβατάκια της παρδαλής αριστεράς μπεεεε μπεεεε μπεεεεεε!

Comments are closed.