Η Ε.Ο.Ν. στην εκδήλωση Μνήμης για τους πεσόντες μαχητές του Συντάγματος Χωροφυλακής Μακρυγιάννη

Κοινοποίηση:
polish_20211205_184801101

Τους πεσόντες στη μάχη  του  Μακρυγιάννη η οποία διεξήχθη  μεταξύ του ΕΛΑΣ και της Χωροφυλακής και που ξεκίνησε στις 6 Δεκεμβρίου 1944 τίμησε σήμερα η ΕΟΝ.

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση:

«Η Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία-Ε.Ο.Ν. ως ο μόνος αγνός και άφθαρτος λαϊκός εθνικιστικός Σύλλογος Νέων, συνεχίζει με αποφασιστικότητα τον αγώνα της να παραμείνει άσβεστη η μνήμη όλων των Ηρώων του Έθνους, που θυσιάστηκαν για την Ελευθερία μας.

    Δυναμικό και πολυπληθές κλιμάκιο του Συλλόγου μας παρευρέθηκε σήμερα στην 77η επετειακή εκδήλωση Εθνικής Μνήμης και επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων μαχητών του Συντάγματος Χωροφυλακής Μακρυγιάννη, καταθέτοντας με εκπρόσωπό του δάφνινο στεφάνι προς τα αξιόμαχα παλληκάρια με τα λευκά αμφιμασχάλια, τα οποία στο πλαίσιο της μάχης των Αθηνών στις αρχές του Δεκεμβρίου του 1944 υπό καθεστώς ανηλεούς πολιορκίας των κομμουνιστοσυμμοριτών του ΕΑΜ ΕΛΑΣ απέκρουσαν με σθένος, πυγμή και αυτοθυσία την λυσσώδη επίθεση των σταλινοφρουρών του Ζαχαριάδη, σώζοντας την πρωτεύουσα και την Πατρίδα από την μετάτροπή τους σ’ έναν τριτοκοσμικό περιφερειακό δορυφόρο της Σοβιετικής Ένωσης.

Η γενναία άμυνα και υπερήφανη αντίσταση των ενδόξων αξιωματικών της Βασιλικής Χωροφυλακής, του διοικητού τους Συνταγματάρχου Γεωργίου Σαμούηλ και των ανδρών της Χ του Γεωργίου Γρίβα Διγενή κατεγράφη στο συλλογικό υποσυνείδητο και τις αμερόληπτες, ακριβείς και υπεύθυνες σελίδες της ιστοριογραφίας ως ο θρίαμβος του Ελληνικού Αλκαζάρ. Η νίκη των υπερασπιστών του Συντάγματος Μακρυγιάννη απετέλεσε την ύψιστη νίκη της ιδίας της Ελλάδος κατά του θηρίου του ερυθρού ολοκληρωτισμού.

    Η Νεολαία μας, παρά την προσπάθεια από κόμματα και παρακμιακά ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης να εμποδίσουν και αποσιωπήσουν την παρουσία μας στην εκδήλωση, αρνούμενοι ακόμα και να δώσει ο υπεύθυνος Εκπρόσωπός μας μια σύντομη συνέντευξη, όπως όλοι οι προϊστάμενοι των φορέων, κατάφερε και πάλι να λάμψει και να κατακτήσει την πιο περίοπτη θέση σεβασμού και αξιοπρεπείας στη συνείδηση του κόσμου. Το μέλλον ανήκει στην Εθνικιστική Νεολαία, η οποία ματώνει σε πεζοδρόμια, πορείες, δράσεις και πολιτικές προκηρύξεις, για να παραμείνει το Έθνος μας ελεύθερο και κυρίαρχο, κι όχι σε κουτοπόνηρες παρέες ηλικιωμένων, επιληψίμων νομέων του Πατριωτικού Χώρου και Ιδεών.

    Η Ε.Ο.Ν. ως το νέο και φρέσκο αίμα της Φυλής μας, ο Ανθός του λαού μας, έχει αναλάβει ήδη την αποστολή να διασώσει όλα εκείνα τα Εθνικά μνημόσυνα, τα οποία σφυρηλατούν την ιστορική μνήμη και διδάσκουν στα Ελληνόπουλα ποιοί ήταν οι πραγματικοί Ήρωες, οι οποίοι κράτησαν την Πατρίδα μακριά από τους όνυχες του μπολσεβικισμού, χαρίζοντας στις επόμενες γενεές την άπληστη ανάσα της Ελευθερίας μας !

   Α Θ Α Ν Α Τ Ο Ι !»

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Συγχαρητήρια στους αγωνιστές νέους της ΕΟΝ που είναι πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα!

  2. Τιμή και Δόξα στους πεσόντες του Συντάγματος Μακρυγιάννη! Αθάνατοι!

  3. και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ… οποιος ηταν γνωριζει…. δεν βλεπω ομως να το παιζεται!

    1. Ηταν και απο αλλα κομματα και κινηματα αγαπητε Λουκ αλλα ουτε και εσυ τα αναφερεις…

    2. Ήρθε η ώρα που πέφτουν οι μάσκες για όλους. Οσονούπω, ίσως εκλογές, γι’αυτό και οι εσωκομματικές στο ΘΑΤΣ-ΟΚ, οπότε κοιτάμε την πάρτυ μας. Αλλά για να μην αδικούμε κανέναν, ο Λάμπρος Πάσχος στο ρεπορτάζ του για τον Ευστρατίου προβάλλει ότι το θέμα το ανέδειξαν πρώτες κάτι άλλες εφημερίδες και θάβει την δημοσιογραφική προσπάθεια του Στέφανου και το Μακελειό,λες και δεν ξέρει ο κόσμος την αλήθεια. Φαγωθείτε όλοι μεταξύ σας,αλλά ΔΥΣΤΥΧΏΣ εδώ και μισό αιώνα συν κάτι ψηλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ο Συνταγματάρχης που θα βγάλει έξω ξανά τις ΕΡΠΎΣΤΡΙΕΣ. Το έγραψα και σε σχόλιο στο κανάλι του στο youtube, αλλά το έριξε αμέσως ο αλγόριθμος. Δεν μας νοιάζει όμως ,όπως και για εδώ αν δεν το ανεβάσουν. Εμείς και την αλήθεια γνωρίζουμε και το τι θα ρίξουμε στην κάλπη ,όταν έρθει η ώρα.
      ΤΙΜΉ & ΔΌΞΑ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΕΣΏΝΤΑΣ ΉΡΩΕΣ στου ΜΑΚΡΥΓΙΆΝΝΗ.

Comments are closed.