Η Ε.Αρβελέρ καλύπτει Λ.Μενδώνη: Δεν «βλέπει» λόγο παραίτησης

Κοινοποίηση:
arve570

Η Ελένη Αρβελέρ στηρίζει απόλυτα την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχει κανένα λόγος να παραιτηθεί για το σκάνδαλο παιδεραστίας του Δημήτρη Λιγνάδη.

Η δήλωση της Ελένης Αρβελέρ έγινε σε γνωστό φιλοκυβερνητικό site ενώ παράλληλα φαίνεται πως ενοχλείται και από το αίτημα υπέρ της παραίτησης της υπουργού. Εκτιμά μάλιστα πως ασκεί επιτυχώς τα καθήκοντά της.

«Πού στηρίζεται το δήθεν λαϊκό αίτημα παραίτησης της κυρίας Λίνας Μενδώνη, της υπουργού Πολιτισμού που ασκεί, κατά τη γνώμη μου, επαρκώς και επιτυχώς το πολυσχιδές έργο της;», αναφέρει μεταξύ άλλων

Η δήλωση της Ελένης Αρβελέρ για τη Λίνα Μενδώνη

«Η κοινωνία μας σήμερα υποφέρει από το αποτρόπαιο. Και ευτυχώς η Πολιτεία αντέδρασε, ενώ η Δικαιοσύνη ήδη εργάζεται γρήγορα και ψύχραιμα για την κάθαρση.

Γιατί όμως να μην παίρναμε υπ’ όψιν και την επαγγελματική εμβέλεια και να μιλάμε μόνο για ανοίκειες διαγωγές που δεν ήταν ούτε μπορούσαν να είναι γνωστές;

Ο Λιγνάδης είχε τυπικά τα προσόντα για να γίνει καλός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου. Γνωρίζω άριστα τη λειτουργία του Ιδρύματος, γιατί είχα την τιμή να προεδρεύσω του Δ.Σ. πάνω από μία δεκαετία∙ κι αυτό υπό πολλούς υπουργούς Πολιτισμού, αρχίζοντας από τη Μελίνα.

Πού, λοιπόν, στηρίζεται το δήθεν λαϊκό αίτημα παραίτησης της κυρίας Λίνας Μενδώνη, της υπουργού Πολιτισμού που ασκεί, κατά τη γνώμη μου, επαρκώς και επιτυχώς το πολυσχιδές έργο της;».
Για την ιστορία επισυνάπτουμε τις δηλώσεις της Ελένης Αρβελέρ, όπου δηλώνει πως είναι αριστερή αλλά στηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει μεταρρυθμίσεις:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Αυτή ή ανθελληνική κωλόγρια είναι μέλος στήν επιτροπή 1821 τής τουρκολάγνας Γιάννας Αγγελοπούπούλου.Εκεί είναι μαζεμένο όλα τά ανθελληνικά καί τουρκολάγνα υποκείμενα τής
    Ελλάδας.Ενα τσούρμο προδότες καί μειοδότες πού κανονικά έπρεπε νά είναι φυλακή.Ομως
    ό γουρλομάτης τούς έχει υπό τήν προσωπική του προστασία.
    Γιάννης Λάκων

  2. Να δείτε που θα την κηδευσουν δημοσία δαπάνη.

  3. Δεν πάει να βράσει καμιά φασουλάδα,να μανταρει καμία κάλτσα?

  4. Ξεκίνα να σκάβεις γιατί άργησες … Και άσε τις φιλοσοφίες…

  5. Την γνώμη της κυρίας αυτής την λαμβάνουν υπόψιν μόνο οι συνομήλικοι της, άντε και οι λίγο μικρότεροι 75 και άνω. Έπρεπε να παραιτηθεί για Ακρόπολη και Λιγνάδη. Είναι εκτός απο άχρηστη και επικίνδυνη, εγκληματεί εις βάρος του ελληνικού πολιτισμού. Τσιμέντο στην Ακρόπολη; Για κλωτσιές και μπουνιές είναι!

  6. Τί λές μωρή μαδημένη φραγκόκοτα;”Νά σταματήσουμε νά λέμε ότι είμαστε Ελληνες”λέει ή σουφρωμένη Εβραία.”Είμαστε Ρωμιοί”.Τί φώναξε ό αείμνηστος Γέρος τού Μωριά στήν μάχη
    τής Γρανας τό 1821 κοντά στήν Τρίπολη στούς άντρες του;”Κώλο μέ κώλο ωρέ Ελληνες”.
    Δέν φώναξε κώλο μέ κώλο Ρωμιοί.Αι σιχτίρι ανθελληνικό σούργελο
    Γιάννης Λάκων

  7. ”κατά τη γνώμη μου” ειπε η 95χρονη! Αρβελερ. ας σηκωσουν και καποιον απο τον ταφο να πει και αυτος την γνωμη του, γιατι μας ενδιαφερει τοσο πολυ.

  8. Μιλησε και εβραιομουστογρια ανθελληνιδα αρβελερ .. Δειξε μου τον φιλο σου να σου πω ποιος εισαι. ΟΥΣΤ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΞΩ ΑΠ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  9. Κατάλαβα στο κόλπο και αυτη και δεν της φαινόταν της γριάς

Comments are closed.