Η Ευρώπη υπό ”πολιορκία”: Αλλοδαποί στις Βρυξέλλες πυροβολούν στον αέρα – Λεηλάτησαν περιπολικό & άρπαξαν όπλο αστυνομικού

Κοινοποίηση:
Screenshot_1 (2)

Την στιγμή που όλοι οι Ευρωπαίοι βρίσκονται σε καραντίνα, αλλοδαποί τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Οι στιγμές είναι κρίσιμες, την στιγμή δε που η Άγκυρα απειλεί τα νησιά του Αιγαίου και την Ευρώπη με νέες ”ροές”.

Στην καρδιά της Ευρώπης, στις Βρυξέλλες, καταγράφηκε σε βίντεο και αναρτήθηκε στο Twitter το παρακάτω περιστατικό.

Αλλοδαποί λεηλατούν περιπολικό της αστυνομίας στη μέση του δρόμου και κλέβουν τα όπλα που υπάρχουν μέσα σ’ αυτό.

Όπως φαίνεται στα βίντεο που σας παραθέτουμε, μετά την λεηλάτιση, αφήνουν το περιπολικό μισο-κατεστραμμένο στη μέση της διασταύρωσης και τρέχουν προς κάθε κατεύθυνση πυροβολώντας στον αέρα με το όπλο που μόλις άρπαξαν από τους αστυνομικούς, βάζοντας σε κίνδυνο την ζωή των περαστικών πολιτών και όχι μόνο, ενώ παράλληλα κραυγάζουν την ιαχή «Allahu akbar» (δηλ. ο Αλάχ είναι μεγάλος).

Δείτε τα βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Πρεπει να πανε να φανε την ΜΕΡΚΕΛ τον ΓΙΟΥΝΚΕΡ και ολα τα ΜΟΥΝ@#$%!να που μας καταντησαν οπως μας καταντησαν με τους αχρηστους κλεφτες ελληνες πολιτικους………ας ανοιξουν τα συνορα και να πανε εκει ετσι τους πρεπει …εξαλου εδω αυτοι δεν προκυτε ποτε να γινουν αποδεκτοι…..

  2. ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩ……………………………

  3. Όταν σήκωναν σε όλη την Βόρεια Ευρώπη πανώ “καλώς ήρθατε” ας πρόσεχαν. Κι εμείς ας προσέχαμε που αφήσαμε τους αρουραίους μιας ψευδοαριστεράς να μας φοβίζουν, να μας βρίζουν και να σκούζουν στα φέις μπουκ και στα μπλογκς, για το πόσο καθάρματα είμαστε όσοι δεν θέλαμε όλον αυτόν τον ισλαμικό στρατό στην πατρίδα μας. Και βλέπουμε την γλύκα του πολυπολιτισμού. Την τρώμε στην μούρη κάθε μέρα. Ειδικά αυτές τις μέρες που φυλακισμένοι στα σπίτια μας και τα πρόστιμα έτοιμα να πέσουν στα κεφάλια μας, τους βλέπουμε να βολτάρουν ανενόχλητοι.

  4. θα ερθουν και στην ελλαδα αυτα Μονο που τα 300 λεσια τα φυλανε και δεν θα εχουν το προβλημα Οσο για τους υπολοιπους λιγη υπομονη

  5. Δλδ εσεις περνατε καλα δλδ με τα λαθροσκουπιδια.
    Μπασταρδοι Τουρκομογγολοι Εσωτερικου που κανετε και τους Ελληνες..
    Κοιταξτε τις μουρες σας στον καθρεπτη και μετα μιλαμε.. Σκουπιδια, εεε σκουπιδια..
    Οι Βελγοι παλιομαλακες μπορουν να εχουν οτι οπλο γουσταρουν και οσες σφαιρες θελουν, και το δικαιωμα να πυροβολησουν οταν δεχοντε εισβολη στα σπιτια τους, η επιθεση στον δρομο..
    Εσεις καντε πως κοιμαστε.. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    Πολυ λιγοι εισαστε Ελληνες.. και αυτους τους ξεχωριζεις απο τις φατσες….!!!
    οι περισσοτεροι ησαστε τοσο Ελληνες, οσο Ελληνας ειναι και ο Αντεξεκουμπο απο την Νιγηρια……

  6. Τους πολλούς λαθροκανίβαλους θα τους φορτώσουν στη χώρα μας .
    Οπλιστείτε πατριώτες με καραμπίνες με άδεια . Φυσίγγια για αγριογούρουνα πολλά .
    Μας περιμένουν πολλά δεινά . Τουλάχιστον να πέσουμε ηρωικά .
    Να πάνε να γαμηθούν και όλα τα αποβράσματα με τους νόμους και τις παπαριές τους .
    Είναι κοντά και θα αρχίσει σύντομα .

  7. Σύντομα και στις γειτονιές μας, γιατί έτσι ήθελε ο πολυπολιτισμικός Τσίπρας και έτσι θέλει ο πολυπολιτισμκός Μητσοτάκης. Να τους χαίρεστε !!

  8. Ας βγουν καποιοι υπευθυνοι απο το μπορδ@@@ελο που λέγεται ΕΕ και ας μας εξηγήςουν γιατι εμεις, οι Ευρωπαίοι πολίτες πρεπει να ανεχόμαστε αυτα τα πλασματα μεσα στην χώρα μας και αν αυτα τα….Αντε να μην πω, ειναι φιλήσυχοι και καλοι ανθρωποι η αν ποτε θα γίνουν ανθρωποι. Γιατι ειμαστε υποχρεωμένοι να τους ανεχόμαστε;;;; Τοσο απλό ερώτημα και δεν βρίσκουμε καμια απάντηση. Γιατι;;;; Ποιος μας υποχρεώνει. Και ειναι …φιλανθρωπία…το να μαζεύουμε αυτα τα πλασματα μεσα στα σπιτια μας;;; Γιατι οι πατρίδες μας, ειναι τα σπιτια μας. Τι υποχρεώσεις εχουμε απέναντι τους;;; Τι τους χρωςταμε;;;

  9. Δεν πειραζει όπως εστρωσαν θα κοιμηθουν,να παρουν και οσους εχουμε εδώ,εμεις ως εθνος δεν εχουμε καμια σχεση με αυτους τους βορειους,αυτοι ειχαν αποικιες και κατστρεψαν τα αραβικα και ασιατικα κρατη ,Βελγοι,Ολλανδοι Εγγλέζοι,Γαλλοι Ισπανοι Πορτογαλοι…εμεις ποτε δεν είχαμε αποικιες και ποτε δεν καναμε επιθεση σε ξενα εθνη οποτε εχουμε καθαρη συνειδηση,οτι και να κανουν εκει πανω δεν με νοιαζει δεν τους λυπάμαι…

  10. ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΟΙ (ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ) ΕΥΡΩΝΑΖΙΣΤΕΣ.
    ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ.

Comments are closed.