Η Ευδοκία Τσαγκλή για το δυστύχημα στα Τέμπη: «Στο τέλος θα φταίμε εμείς που μπήκαμε στο τρένο»

Κοινοποίηση:
tsagkli-tempi-3112024-718

Για το μοιραίο δυστύχημα στα Τέμπη και τη ζωή της σήμερα μίλησε μια κοπέλα που επιβίωσε από την τραγωδία, η Ευδοκία Τσαγκλή, ενώ παράλληλα εξέφρασε και την οργή της για την εξεταστική επιτροπή, σχολιάζοντας πως «στο τέλος θα φταίμε εμείς που μπήκαμε στο τρένο».

«Για πολλούς μήνες είχα χάσει το χαμόγελό μου, αλλά σιγά – σιγά έχω αρχίσει να παίρνω τα πάνω μου», ανέφερε αρχικά.

«Είναι ένας Μαραθώνιος»
Μιλώντας στο OPEN, δήλωσε: «Αυτή τη στιγμή βρίσκονται προφυλακισμένοι ένας επιθεωρητής του ΟΣΕ και ο σταθμάρχης, έχουν ασκηθεί 15 καινούριες ποινικές διώξεις, σε σύνολο είμαστε στις 30, η βασική κατηγορία είναι ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ πολλοί άνθρωποι από εμάς μιλάμε για ενδεχόμενο δόλο. Πήγαν πολλά πράγματα λάθος και πολλοί γνώριζαν και με αποδεικτικά στοιχεία τι πρόκειται να συμβεί. Είναι ένας Μαραθώνιος, έχουμε κι’ άλλο δρόμο μπροστά μας».

Η Ευδοκία αναφέρθηκε και στη συγκλονιστική ομιλία που έκανε στην επιτροπή της Βουλής μια μητέρα που έχασε το παιδί της στη μοιραία σύγκρουση των τρένων. Όπως σχολίασε: «Η Μαρία αντιπροσωπεύει την Ελληνίδα μάνα των Τεμπών. Μίλησε νομίζω για τις περισσότερες μανούλες. Ήταν ίσως η πιο σημαντική ομιλία που έχει γίνει σε αυτήν την επιτροπή και χαίρομαι που διαδόθηκε, μέσα σε όλο αυτό το μαύρο, γιατί την άκουσε περισσότερος κόσμος και γιατί πολλές μανούλες δεν έχουν ακόμα την ψυχική δύναμη».

«Μαχαιριά πάνω στη μαχαιριά»
Αναφερόμενη στις τοποθετήσεις που γίνονται στην Εξεταστική, τη διαδικασία και την έρευνα, σχολίασε πως: «Στο τέλος θα φταίμε εμείς που μπήκαμε στο τρένο. Είναι απαράδεκτο, το ότι γίνεται ένα έγκλημα, πάνω στο έγκλημα και αντί να αναρρώνεις και να βλέπεις ότι το κράτος σε βοηθάει, που γι’ αυτό υπάρχει, να σε ρίχνει ακόμα πιο χαμηλά και να το έχεις απέναντί σου, προσπαθώντας να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Είναι μαχαιριά πάνω στη μαχαιριά».

Ακόμη έκανε λόγο για «πρωτοφανή ψέματα», κάνοντας αναφορά στη δίωξη του CEO της Hellenic Train για ψευδορκία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΤΥΡΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ! ΑΡΕ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ! ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ.

  2. Για ποιό λόγο έπρεπε να είχε κληθεί στη Βουλή η Μητέρα της Μυρτούς?
    Από όσα γνωρίζω, το έγκλημα κατά της ανήλικης μικρής, το διέπραξε ένας Λαθραίος Πακιστανός, ο οποίος πρέπει να απελαθεί αμέσως μετά που θα εκτίσει την ποινή του.
    Το Κράτος είναι υπόλογο για τους Λαθραίους εισβολείς, οι οποίοι έχουν εγκληματίσει κατά πολλών Ελλήνων.
    Δυστυχώς οι Έλληνες θέλουν να είναι όλοι αρχηγοί & ποτέ δεν λειτουργούν Συλλογικά, ως ένα γκρουπ & να ταράξουν τους Υπουργούς στις Αγωγές, που δεν χρειάζεται άρση της βρωμοασυλίας τους.

  3. Ντροπή που ακόμα συζητάμε για το ποιοι θα έπρεπε να είναι στη φυλακή ΟΛΟΙ όσοι ευθύνονται επιτέλους ΕΛΕΟΣ άνθρωποι χάθηκαν τραυματιστικαν ψυχικά σωματικά οικογένειες υποφέρουν και οι υπεύθυνοι είναι στις θέσεις τους και επανεκλεγονται ΝΤΡΟΠΗ.

  4. η μανα της μυρτους ποτε καλεστηκε στη βουλη?ποτε!γτ?γτ εχει πραγματικα τραυματισμενο παιδι απο ενα πραγματικο εγκληματικο γεγονος…οσοι καλουνται στη βουλη ειναι δικοι τους ηθοποιοι

  5. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο κοπέλα μου.
    Εαν υπήρχε δικαιοσύνη σήμερα αυτή την στιγμή που γράφω θα ήταν όλοι στη φυλακή.

  6. ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΝΑΙ ΦΤΑΙΕΙ… ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΙ’ΟΛΑΣ ΕΝΩ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

Comments are closed.