Η Ελλάδα ψηφίστηκε ως η 2η ομορφότερη χώρα του πλανήτη

Κοινοποίηση:
ΕΛΛΑΔΑ

Δύσκολα μπορείς να βρεις μία χώρα που μπορεί να συνδυάσει τα πάντα. Θέλεις καλοκαιρινές διακοπές; Η Ελλάδα θα σε ανταμείψει. Θέλεις χειμερινές διακοπές; Η Ελλάδα θα σου καλύψει όλες τις ανάγκες. Θέλεις να περάσεις λίγο χρόνο από τη ζωή σου ως τουρίστας στην Αθήνα; Σίγουρα θα βρεις ομορφιές που ακόμη κι εμείς οι ντόπιοι αγνοούμε. Βέβαια το να επιβιώνεις στην Ελλάδα δεν είναι και ό,τι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί, βάση της ποιότητας της ζωής που έχουμε, αλλά ως τουρίστας θα περάσεις φίνα.

Αυτό πιστεύουν και οι χρήστες της σελίδας World of Statistics. Σε μία ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε για τις ομορφότερες χώρες του κόσμου, η Ελλάδα ψηφίστηκε ως η δεύτερη καλύτερη στον πλανήτη. Σαντορίνη, Ιόνιο, Μετέωρα, Αρχαία Ολυμπία, Αθήνα και Θεσσαλονίκη ήταν μεταξύ άλλων οι επιλογές των χρηστών, οι οποίοι μίλησαν με κολακευτικά λόγια για τη χώρα μας. Ποια είναι όμως η χώρα που κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή; Ποιος είναι εκείνος ο τόπος που θεωρείται… ευλογημένος; Σύμφωνα με τη σελίδα πρόκειται για τη Νέα Ζηλανδία.

Και όχι άδικα. Καταπράσινα βουνά, ειδυλλιακές παραλίες, τροπικά δάση, ποτάμια, ηφαιστειογενείς περιοχές, παγετώνες και φιόρδ που προσελκύουν τους διεθνείς κινηματογραφικούς προβολείς. Η Νέα Ζηλανδία είναι ένα μέρος που θυμίζει Παράδεισο. Πρόκειται για ένα ταξίδι ζωής που αποζημιώνει απόλυτα όποιον έχει την ευκαιρία να το πραγματοποιήσει.

Για την ιστορία, στη δεκάδα του World of Statistics θα βρεις πολλές χώρες της Ευρώπης. Στην 3η θέση η Ιταλία, στη 4η η Ελβετία, στην 5η η Ισπανία, με τις Νορβηγία, Αυστραλία, Ιρλανδία, Βραζιλία και Τουρκία να κλείνουν τη λίστα.

  • Νέα Ζηλανδία
  • Ελλάδα
  • Ιταλία
  • Ελβετία
  • Ισπανία
  • Νορβηγία
  • Αυστραλία
  • Ιρλανδία
  • Βραζιλία
  • Τουρκία
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Αθηνας και Σοφοκλεους σαν να λεμε ηλιοβασιλεμα στην Οια

  2. Τελευταίοι είμαστε πληρώσαμε για να μας βάλουν στη δεύτερη θέση για έναν μήνα τον επόμενο μήνα θα είμαστε στη 23 πίσω από το Μπαγκλαντές αλλά δεν θα βγει στα μανταλάκια.

  3. Και γιατι μονο μια πολη μας περναει σε τουρισμο κατα πολυ ? Το Παρισι εχει 80 εκατομμυρια τουριστες και εμεις 30 με το ζορι μαζι με ολους τους αλοδαπους που τους μετραμε σαν τουριστες . Η Ισπανια δε βρισκεται στην πρωτη θεση στον κοσμο με 100 εκατομμυρια τουριστες ετησιως.

  4. Τα διποδα που την κατοικούν είναι το πρόβλημα….

  5. ….και με τιμές Ελβετίας! Με τα ίδια λεφτά πάω στο εξωτερικό και γυρίζω με ρέστα.
    Δεν με νοιάζει ο ήλιος σας και η θάλασσα, έχει και αλλού ομορφιές και δεν χρειάζεται να πληρώνεις στον αέρα και στον ήλιο χαράτσι!

  6. Mωρε αυτό το ξέρουμε. Διαγωνισμός μεταξύ κατοίκων Χωρών πρέπει να γίνει, γιατί τότε θα βρεθούμε προ μεγάλων εκπλήξεων. Κάτοικοι ημιμαθείς. νεόπλουτοι, εγωπαθείς, ξερόλες,αφιλόζωοι,ανεκτικοί στο πήδημα των Πολιτικων και ουκ έστι αριθμός αρνητικών.Αρα δεν μας αξίζει η ηλιόλουστη αυτή χώρα των Θεών και των Φιλοσόφων.

  7. οντως η ομορφοτερη χωρα του κοσμου….. οι κατοικοι ομως ειναι προβληματικοι…..

    1. Μην ανησυχείς, οι πωλητικοί και η πάρεδρος της δημιοκpατίας κάνουν τα πάντα για να τους αντικαταστίσουν…

Comments are closed.