Η Ελλάδα “φλέγεται” και ο Κούλης… κάνει ποδήλατο! Στην κοσμάρα του για μια ακόμα φορά

Κοινοποίηση:
podilato

Στον Χορτιάτη βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου ανάμεσα στις συναντήσεις και τις προεκλογικές συγκεντρώσεις είπε να πάει και μια βόλτα με το… ποδήλατο!

Την ώρα που άνθρωποι σκοτώνονται από τη μαφία, φωτιές μπαίνουν σε βενζινάδα, κόσμος πεθαίνει γιατί το ΕΚΑΒ και το ΕΣΥ είναι υπό διάλυση, ο πρωθυπουργός κάνει ποδήλατο.

Δείτε τη φωτογραφία που ανήρτησε η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ο πρωταθλητης που τον κανανε δημοσιο υπαλληλο για να τα ξύνει και να να παιρνει…. και τωρα να κανει και προπαγάνδα στον βλ@κα…

  2. Μπράβο του, καλά κάνει. Ξέρει ότι έχει να κάνει με έναν ηλιθιο λαό, όποτε γιατί να ανησυχήσει; Ξέρει πως πάλι θα τον ψηφίσουν, ακομα και αν ο ιδιος στήσει στον τοίχο τα ίδια τα παιδιά τους. Τόσο ηλίθιος λαός. Το ίδιο ισχύει και για ΣΥΡΙΖΑ η ΠΑΣΟΚ η ΚΚΕ κλπ.
    Μας πήραν μυρωδιά ποσό ηλίθιοι, βόλεψακηδες και φιλοτομαριστές ειμαστε. Εκμεταλλεύονται τις αδυναμίες της φυλής μας, γιατί πάντα ίδιοι ήμασταν. Από τα αρχαία χρόνια. Μας εχουν μελετήσει καλά.

  3. Ο ποδηλάτης που ποζάρει δίπλα του, το σκέφτηκε καλά; Δεν έχει ακούσει τίποτις για τον γκαντέμη;

  4. Μοιάζουν οι δυο τους, ο τρελός και ο θεότρελος!

    1. ο δεξιος μοιαζει με το βασιλια Καρολο

  5. Αναρωτιεμαι αν υπαρχει αλλη τετοια κολοφατσα, εχει ξεπερασει και το βρυκολακα το καθικι

  6. Bravo του !!!! Bravo του !!! οχι…. Bravo του !!! και ευγε στα κατοικιδια της κληρονομιας του = “το ελλαδισταν”, που του πληρωνουν απο το υστερημα τους για να μπορη να ηγεμονη και να μανατζαρη τα κατοικιδια του χωρις να νοιαζετε εαν η οικογενειακη επιχειρηση τους θα εχει εσοδα απο καθε κουνημα του μικρου του δαχτυλου…………. εχετε τον καλυτεροτερο….. ολα ρολοι για τα κατοικιδια…. και με τις νεες εκλογες!!!! γερη, δυνατη και καραμπροστι-νη αυτοδυναμια!!!! ουτε εχτρα κρυφη καλπη χρειαζεται….. θα τον σπρωξετε στην κορυφη!!!! με τα χαμογελα σας οπως αυτος σας χαμογελαει ετσι και εσεις με το χαμογελο στ’ αχειλι…. θα ριχνετε σωρηδων τις ψηφους!!!! 🤣🤣

Comments are closed.