Η Ελλάδα πού έφυγε ανεπιστρεπτί.. Να, αυτό ήταν το σχολείο..!! [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
1

Τα κορίτσια με τις ποδιές και τα αγόρια με λιχουδιές α ρε χρόνια παλιά ωραία

Για μας το σχολείο ήταν μια αυτονόητη αξία μή εξαρτώμενη από υπουργείο, υπουργό και άλλα τέτοια συναφή και ανόητα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Παιδιά μου γλυκά μη ζηλεύετε αυτές τις εποχές. Είχαν την όμορφη πλευρά τους αλλά ήταν πολύ σκληρές και δύσκολες. Γι’ αυτό φτάσαμε ως εδώ. Οι κακότροπες συμπεριφορές των δασκάλων (όχι όλων) στα παιδιά, τα γέμισαν ένα σωρό ψυχολογικά τραύματα και δυσκόλεψαν πολύ ή κατέστρεψαν την ενήλικη ζωή τους.
    Τα παιδιά χρειάζονται αγάπη για να ανθίσουν! Μακάρι να έρθουν καλύτερες εποχές σε όλους τους τομείς!

  2. Μετα ηλθαν οι δηθεν “προοδευτικοι” και κατηργησαν τις ποδιες για να ερχονται οι μαθητριες στο σχολειο ημιγυμνες και με βαμενα χειλια, 15 χρονων κοπελες!!!!!! Διελυσαν τα παντα στην Παιδεια και την πηγαν στο αλλο ακρο!!!!! Αν επεφτε τοτε και κανενα χαστουκι δεν εγινε και τιποτα, κανενας δεν επαθε τιποτα, ολοι εγιναν ανθρωποι και προχορησαν μπροστα!!!!!!! Τωρα δεν τολμαει ο καθηγητης να πει μια κουβεντα, θα τον….φανε ζωντανο!!!!!! Και εκτος των αλλων, ζητουν να μπαινουν στα ΑΕΙ με λευκη κολα!!!!!!!

  3. Το βίντεο είναι από το Δημοτικό Σχολείο Αρχαίας Κορίνθου, 1980 περίπου (και δεν ήταν χούντα…), με τον Παναγιώτη Λάλεζα να τραγουδά μικρός. Μια χαρά ήταν οι ποδιές. Δεν ξοδευόντουσαν και οι γονείς για να επιδεικνύουν τα ρούχα τους τα παιδιά τους.

  4. Γαμάτη η Χούντα , μηδέν χρέος , ούτε λαθρο , δουλειά , μηδέν ασθένειες

  5. Εμενα παλι γιατι μου θυμισε χουντα?
    Αν ρωτουσατε τα κοριτσια τοτε αν ηθελαν να φορανε ποδιες η και τα αγορια ακομη στο δημοτικο θα σας ελεγαν οχι φυσικα.

  6. Εντάξει ο ρόλος κάποιων το 1960 ΔΕΝ ήταν και ο καλύτερος. Αυτό όμως που ΔΕΝ είναι γνωστό ειναι οτι… Οι δασκάλοι που ήταν σαδιστές και έβγαζαν το άχτι τους στα παιδιά ήταν μειοψηφία. Οι γονείς τότε επικρατούσαν και παρότρυναν το ξύλο. Αρα μεγάλο μέρος της ευθύνης αυτών των μαρτυριών είχαν οι γονείς. Κατα τα άλλα το σχολείο του τότε, ήταν και δημιουργικό και έβγαζε σωστούς ανθρώπους με ήθος και έθιμα. Με βιβλία γεμάτα ήθη και αξίες

  7. Ευτυχώς που η Ελλάς μπόρεσε και ξέφυγε από τα πέτρινα εκείνα χρόνια και εκτοξεύτηκε μπροστά. Η ζωή που ζούμε τώρα είναι απείρως υψηλότερου επιπέδου από ό,τι τότε. Αν είχαμε μείνει μάλιστα εκτός Ευρώ, τώρα θα μας είχε ξεπεράσει η Ρουμανία και η Βουλγαρία…

  8. Προσέχω τα ματάκια αυτών των παιδιών και βλέπω την αθωότητα και την απλότητα!!!
    Προσέχω αυτό το παιδάκι που τραγουδά και το τραγούδι βγαίνει μέσα από την ψυχή του!!!
    Προσέχω το κτίριο πίσω από τα παιδιά και βλέπω την απλότητα και την σεμνότητα του με την σομπίτσα, όπου φιλοξενεί αυτές τις ψυχές.
    Σήμερα κατάντησαν τα παιδιά μας μασκαράδες, υποκριτές που σήμερα μπαίνουν σε υπερσύγχρονα κτίρια με όλες τις ανέσεις αλλά δεν γνωρίζουν γιατί μπαίνουν…..

  9. Πραγματικά μακάρι να ζούσαμε στο τότε. Ήμασταν πιο μπροστά από ότι νομίζαμε. Στο σήμερα η Ελλάδα δεν παράγει παιδεία, αλλά ασχετοσύνη μέχρι την τριτοβάθμια εκπαίδευση

  10. Τότε ήταν Ελληνες δάσκαλοι,Ελληνόπουλα μαθητές καί όχι λαθρόπιθηκάκια.Η σημερινή υπουργός Παιδείας είνα μία νεοταξίτισα πού τής ταιριάζει ότι δήποτε άλλο όνομα εκτός τό υπουργός Παιδείας.Τό πολύ υπουργός Αμάθειας καί Σκοταδισμού.Αποφοιτος τής ανθελληνικής εβραικής λέσχης Μπίλτερμπεργκ καί οπαδός τού ταλμούντ.Επίσης φοιτήτρια τού Γερμανοεβραίου Κάρλ Σβάμπ στήν τάξη τού Forum of Young Global Leaders-Νέοι παγκόσμιοι ηγέτες.Αυτοί οί κύκλοι τήν διόρησαν υπουργό Παιδεία ώς απόλυτο πειθήνιο όργανο τής νέας τάξης πραγμάτων μέ ένα μοναδικό σκοπό τήν άλωση τής Ελληνικής Παιδείας.Τά αφεντικά της στήν μεγάλη στοά είναι κατενθουσιασμένα μέ τήν επιτυχημένη τους επένδυση.
    Γιάννης Λάκων

    1. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η BILDERBERG GROUP… ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΛΑΘΡΟ ΠΗΘΗΚΙΑ…. ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ILLUMINATI ΟΥΤΕ TRIMERI… ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ…. ΟΙ ΚΑΜΜΕΝΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΞΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ…. ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΤΖΕΝΤΑ 2030 ΤΟ ΒΑΦΤΗΣΑΝ… ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΣΦΑΓΙΑΔΕΣ ΤΖΗΧΑΝΤΙΣΤΕΣ…. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ… ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΕ 20.000 ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ…. ΕΚΤΟΣ ΦΥΛΑΚΗΣ…. ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΝΑ ΓΕΜΗΣΟΥΝ ΠΤΩΜΑΤΑ… ΝΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΣΗΨΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΗΨΑ ΒΡΩΜΑ ΠΤΩΜΑΤΩΝ…. ΤΟ ΜΟΙΡΟ ΤΟ ΝΟΗΤΟ… ΘΑΡΘΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ

Comments are closed.