Η Ελλάδα ”πεθαίνει” – Έχουμε τον τρίτο μεγαλύτερο επί τις εκατό δείκτη μείωσης γεννήσεων σε όλο τον κόσμο – ”Αντικατάσταση” με αλλοδαπούς!

Κοινοποίηση:
geros

Η χώρα ”σβήνει” σιγά-σιγά! – Η Ελλάδα έχει τον τρίτο μεγαλύτερο επί τις εκατό δείκτη μείωσης γεννήσεων σε όλο τον κόσμο στους μήνες του 2022 που διανύσαμε!

Την ίδια στιγμή, χιλιάδες μουσουλμάνοι μετανάστες ”πνίγουν” την Ελλάδα!

Mάζες Μουσουλμάνων εισβάλουν καθημερινά από τα νησιά και τον Έβρο, με τελικό προορισμό την ενδοχώρα. Οι περισσότεροι απ’ αυτούς θα παραμείνουν μόνιμα στην Ελλάδα αφού τα βόρεια σύνορα έχουν σφραγιστεί ερμητικά και οι επαναπροωθήσεις είναι απίθανο να εφαρμοστούν στην πράξη, αφού η Τουρκία δεν δέχεται πίσω μετανάστες εγκατεστημένους στην Ηπειρωτική χώρα.

Σε λίγα χρόνια θα αποκτήσουν ισχυρή πληθυσμιακή και πολιτική ισχύ και τίποτα δεν θα εμποδίσει το άνοιγμα των συνόρων για την εισβολή πολλαπλάσιων ομόθρηκών τους. Έτσι, μαζί με τον Καντάφι, θα δικαιωθεί και ο Οζάλ που έλεγε ότι «δε χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αφού αρκεί να στείλουμε μερικά εκατομμύρια Μουσουλμάνους και να τελειώνουμε μαζί τους».

Πηγή: directus.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε ήδη με την θέληση τους ελειηνιδες συνάπτουν σχέσεις με λαθρομουσουλμανους από την Κρήτη έως τον Έβρο απαρνιωντας Έλληνες συμπολίτες τους για σχέση και γάμο αφού και σε αυτό αποτυγχάνουν και χωρίζουν….αφανισμός και γενοκτονία με δημογραφικό μουσουλμανικό δίκαιο… πάει η Ελλάδα..

  2. ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΛΑΘΡΟ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ

  3. Η ελλαδα ποτε δεν πεθαινει.δεν την σκιαζει φοβερα καμμια ………..

  4. Γενοκτονία κάνουν οι πολιτικοί και οι Ευρωπαίοι προς τί η έκπληξη;

Comments are closed.