Η Ελλάδα μετατρέπεται βιαίως σε ισλαμικό κράτος! Καταυλισμοί μουσουλμάνων σε ολόκληρη τη χώρα (ΧΑΡΤΗΣ)

Κοινοποίηση:
1

Η χώρα μας μετατρέπεται διά του βίαιου εποικισμού σε ισλαμικό κράτος! Δείτε τον χάρτη που έχει αναρτηθεί εδώ και λίγες μέρεςς στο διαδίκτυο (τον είδαμε στο http://eleftheriskepsii.blogspot.gr) και θα καταλάβετε… για τι πράγμα μιλάμε! Σε λίγα χρόνια, με τον ραγδαίο εποικισμό της χώρας μας, οι μουσουλμάνοι θα είναι πλειοψηφία στην Ελλάδα!

1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΓΕΛΙΕΣΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟ ΑΡΧΙ@@@@@ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙ ΤΑ ΑΜΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΕΧΕΙ ΚΡΥΦΤΕΙ ΣΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΔΡΟΜΟ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΠΑ ΑΔΥΝΑΤΟ????ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΨΩΜΟΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΑΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗ Η ΚΗΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΔΥΝΑΤΟ !!!!!!ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ !!!!ΕΑΛΩ Η ΧΩΡΑ ΖΩΗ ΣΕ ΛΟΓΟΥ ΜΑΣ!!!!!

  2. Και στην τουρκογέννα Κρήτη που μας κυβερνά 45 χρόνια μία και άμα στα Χανιά!

    1. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΚΕΙ ΤΟΧΟΥΝ ΤΟΙΝΓΚΑ ΣΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΡΕΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝΑΙ ΜΟΥΛΑΔΕΣ

  3. ΙΣΩΣ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΗ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ , ΑΚΟΜΑ
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠ’ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ Η ΑΟΡΑΤΕΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ , ΟΧΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ , ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ & ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ , ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΗ , ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ & ΑΙΙ ΣΙΧΤΗΡ , Η ΕΛΛΑΔΑ ,ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ,ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΧΩΡΗΤΕ , ΜΟΝΟΝ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΗ. ΠΟΛΟΙ ΤΟΛΜΗΣΑΝΕ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΓΑΜ…ΣΑΝΕ.

  4. Στις Σερρες εχουμε 2…..η μια δομη διπλα στην αλλη……στον χαρτη δεν τις εχει…..

Comments are closed.