Η ΕΦΟΔΟΣ ΤΩΝ ΙΤΑΛΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ ΜΕ ΤΑ 850 ΚΙΛΑ ΚΟΚΑΪΝΗ -BINTEO ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Βίντεο ντοκουμέντο το οποίο δείχνει την έφοδο που πραγματοποίησαν οι Ιταλικές αρχές στο πλοίο συμφερόντων του εφοπλιστή Λασκαρίδη με τα 850 κιλά κοκαΐνη, δόθηκε στη δημοσιότητα.

 

Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα του TradeWindsnews.com οι Ιταλικές αρχές εντόπισαν κοκαΐνη αξίας 150 εκατομμυρίων ευρώ στο πλοίο Atlas το οποίο φέρεται να ανήκει στην εταιρεία Laskaridis Shipping, συμφερόντων Παναγιώτη Λασκαρίδη.

Το βίντεο έχει τραβηχτεί από ελικόπτερο. Όπως φαίνεται το πλοίο έχει ακινητοποιηθεί και οι ιταλικές αρχές ερευνούν για τον εντοπισμό των ναρκωτικών. Μάλιστα, όπως φαίνεται στις έρευνες δύτες βουτάνε στα νερά προκειμένου να ερευνήσουν το κάτω μέρος πλοίου. Στο βίντεο φαίνονται και οι συσκευασίες με την κοκαΐνη που εντόπισαν οι Αρχές της Ιταλίας.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Είναι μαγκιά στο πλοίο σου να γίνεται της πο@τανας κ εσύ να μην έχεις καμιά ευθύνη….Κ οταν βρίσκουν μια μικροποσοτητα στο πορτμπαγκάζ του αμαξιού σου ν πας σουμπητως……

  2. Η “mafia’ πάντα ήταν…ειναι και θα ειναι… παντού !!!
    Η ατιμωρησία να είναι καλά κι οι εισαγγελείς που μεταναστεύουν στις ΗΠΑ καλύτερα !!!
    Έχετε μεγάλη πλάκα πάντως παιδιά.. μεγάλη !!!
    Αρε τεράστιε Αριστοτέλη τρίζουν τα κόκκαλα σου με δαυτους.

  3. Τι ειχε πει ο Κουλης ? Οτι εφτιαξε το ονομα της χωρας παλι ? χα χα χα . Απο που να το ξεκινησουμε δε ξερω. Απο αυτοκηνιτιστικα ατυχηματα καθε μερα ? Σκανδαλα εντος και εκτος των συνορων ? Ευρωβουλευτες κατηγορουνται αλλοι για κομπινες οικονομικου ενδιαφεροντως και αλλοι κακοποιησεων κλπ ? Πλοια εφοπλιστων πιανονται σε ολο το κοσμο φορτωμενα με κοκαινη και διαφορα αλλα ναρκωτικα . Εντος των συνορων βιασμοι,κακοποιησεις παιδιων , ληστειες ,αδεσποτες σφαιρες σκοτωνουν η τραυματιζουν , ξεκαθαρισματα λογαριασμων μεταξυ συμμοριων η εγληματικων στοιχειων πασης φυσεως.Ανηλικοι σκοτωνουν η τραυματιζουν Ελληνες στο δρομο,αλλοδαποι νιωθουν σαν στο σπιτι τους και θελουν να ξεκουμπιστουν οι Ελληνες απο κει. κλπ κλπ κλπ. Μια λιστα που δεν τελειωνει .Και σε ολο αυτο απαιτειται να ερθουν και τουριστες στη φακα του τιποτα. .Σε μια χωρα πανακριβη για το τιποτα. Απλα επικυνδινη .Καλη διασκεδαση σας ευχομαι.

Comments are closed.