Η ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ π.Σάββα: “Μετά το LOCKDOWN έρχεται το ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ…”(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
πατερας

ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΖΩΝΤΩΝ ΚΑΙ ΚΕΚΟΙΜΗΜΕΝΩΝ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΧΡΟΝΙΚΑ ΑΥΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΕΓΓΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ

ΛΕΕΙ: “τὸ μὲν πρόσωπον τοῦ οὐρανοῦ γινώσκετε διακρίνειν, τὰ δὲ σημεῖα τῶν καιρῶν οὐ δύνασθε γνῶναι;” (Κατά Ματθαίον κεφ.16, στ.3).

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ “ΑΠΟ ΕΜΑΣ” ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ, ΩΣΤΕ ΑΦΕΝΟΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ (ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ) ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΚΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΣΠΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ: “ὁ ἔχων ὦτα ἀκούειν ἀκουέτω” (Κατά Ματθαίον κεφ.11, στ.14)

ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Ο π. ΣΑΒΒΑΣ ΑΧΙΛΛΕΩΣ, ΕΝ ΕΤΗ 2011, ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ: “Πλησιάζει ο καιρός που θα μαντρώσουν όλο τον κόσμο σε ένα κλουβί, για να τον πιέσουν να πάρει την σφραγίδα του αντιχρίστου”

ΟΠΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ,
ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΙΚΗ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ:
“ὁ ἔχων ὦτα ἀκούειν ἀκουέτω”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Παπαντωνίου Ιωάννης
    ΔΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ.
    ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΦΡΑΓΙΣΕΩΣ Η ΜΗ , ΓΕΝΟΜΕΝΟ ΠΡΙΝ ΕΠΤΑ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ 7 ΜΗΝΩΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΜΗ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΚΗΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΕΠΩΝΥΜΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. …..ΕΔΩ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. Η ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ Η 181 ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟΜΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΠΟΥ ΕΚΔΩΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΣΟΥΡΩΤΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟ ΕΤΟΣ 1999 . ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ. ΑΛΛΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΣΚΗΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΣ.

    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=846907616075803&id=407513216681914&__tn__=-R

  2. Εγώ τα λέω αυτά από 7 ετών και εγώ προφήτης είμαι….

  3. ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ-ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2020….
    Ο Π ΝΑΘΑΝΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ
    ΣΤΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ,
    ΜΟΝΑΧΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, ………. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ
    Ο ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΓΚΟΙΜ (ΖΩΟ)
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ
    ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ…. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΤΑΤΟΣ…

    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=179292367223986&id=100054296713827&__cft__%5B0%5D=AZW48QAXo9SU5sNSl79jD3RKp8xFNinHQUxqJnjgKO5uyDhxrsLyss4Fp97RicMwVy47JIQv7ya_AOo-oQemAllaAy83ABjWcVfdEavjoTICjJDyeQgrsRb8oLEGAiB6GFRsyDpXmE410T3dP22VO1PAXz2xzV6i3NR2ut74yP775sRNv0KAwSjIMuLM85qZ9WSU31XO9tW_J5wh3hV62nv2&__tn__=%2CO%2CP-y-R

  4. Ή όπως ανέφεραν κυβερνητικοι, βιώνουμε μια άσκηση. Άσκηση για να δουν πως αντιδρούμε στον εξαναγκασμό και μετά να έρθει ο William?

  5. Οι προφητείες αυτή την τακτική έχουν. Μιλούν απροσδιόριστα και γι αυτό επαναλαμβάνονται σε μια κρίσιμη στιγμή.

  6. Κυριε μου,δεν ηρθε η ωρα του σφραγισματος! Λαθος ερμηνευετε διοτι εχετε αγνοια.
    Το σφραγισμα θα γινει μετα απο εναν πολυ μεγαλο πολεμο και παγκοσμια καταστροφη οπου θα επικρατει πεινα και απελπισια,επι της γης.
    Θα εχει προηγηθει η επελαση των “ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΗΛΙΟΥ”,οπως μαρτυρει ο Αγιος Ανδρεας ο δια χριστον Σαλός.
    Πρωτα θα δουμε την συγκρουση του Νατο με την Ρωσσια οπου θα επιτελους θα παρουμε την Πολη και θα βασιλευσει ο Ιωαννης,κλπ,κλπ.
    Ελεος πια με το σφραγισμα και τον Αντιχριστο.

  7. Τελικά όλα αυτά που μας συμβαίνουν σήμερα τα είχαν πει …..κάποτε, κάποιοι άνθρωποι του Θεού !!!!!! Και οι πιο πολλοί
    βλακοβλακες νεοέλληνες τους χαρακτήριζαν γραφικούς, θρησκόληπτους και σαλεμενους.

    1. Αλήθεια, που είναι αυτοί οι εξυπνάκηδες που ισχυρίζονταν ότι ο γέροντας Παΐσιος είπε ότι οι Ρώσοι θα μας έδιναν την Κωνσταντινούπολη? Το βούλωσαν!!!!!!

      1. Έχουν πάει στο κόμμα της Φώφης και κάνουν πεοθηλασμους….μαζι με την Φωφάρα την κουράδα…

  8. Πλησιάζουν οι μέρες εκπλήρωσης των προφητειών,μυρίζει καμενοοοοο 666 από μακρυά,παρουμε τα μέτρα μας να σώσουμε τη ψυχή μας γιατί θα τρώμε αιώνια μαστιγωμααα

  9. Και κάποια μοσχάρια όρθια ακόμα κοροϊδεύουν όταν τα ακούν αυτά…

Comments are closed.