Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ στο Καστελόριζο «ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ» ξανά στους Τούρκους! ΒΙΝΤΕΟ με τα παλικάρια μας να ψέλνουν τον ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ

Κοινοποίηση:
1

Η κόκκινη μπογιά που έριξαν οι Τούρκοι πάνω στη μεγάλη ελληνική σημαία στο Καστελόριζο, ήταν μία ακόμη κίνηση που δείχνει εκνευρισμό του καθεστώτος Ερντογάν.

Αφού είδαν τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις να απαντούν δυναμικά σε κάθε τους πρόκληση σε Αιγαίο και ανατολική Μεσόγειο, οι Τούρκοι αποφάσισαν να το… ρίξουν στις προβιοκάτσιες και στα φτηνιάρικα κόλπα για να εντυπωσιάσουν.

Τόσο φτάνει το μυαλό τους, τέτοιες ενέργειες κάνουν. Επί του πεδίου όμως, ήττες και πάλι ήττες από το Πολεμικό Ναυτικό, την Πολεμική μας Αεροπορία και το Στρατό Ξηράς.

Από τη στιγμή που ο διοικητής της ΔΑΝ Μεγίστης ειδοποιήθηκε ότι κάποιοι έβαψαν την ελληνική σημαία, έδωσε εντολή να αποκατασταθεί άμεσα.

Μέσα σε λίγες ώρες η σημαία μας καθαρίστηκε, βάφτηκε ξανά στα γαλανόλευκα και «λάμπει» ξανά απέναντι από την Τουρκία, για να θυμίζει στους Τούρκους ότι στο Καστελόριζο χτυπά η καρδιά του Ελληνισμού.
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Το μονο που μπορουν να κανουν αυτοι οι τενεκεδες ειναι να μας δινουν αφορμη να Την φρεσκαρουμε για να φαινοται ακομα πιο εντονα τα χρωματα Της!!!

Comments are closed.