Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ! Έκαψαν την ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ στο Χαλκειός της Χίου… ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ με στουπιά οι εμπρηστές…!! [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
1

Έκαψαν την Αγία Τράπεζα στον Άγιο Χαράλαμπο στο Χαλκειός. Η καταστροφή έγινε αντιληπτή όταν το πρωί της Κυριακής ανοίχθηκε ο ναός για να γίνει η Θεία Λειτουργία. Με στουπιά όπως φαίνεται και στην φώτο που πέταξαν πιθανότατα το βράδυ. Είναι το τρίτο κρούσμα την τελευταία εβδομάδα στην περιοχή του Χαλκειός.

XARALABOS-XALKIOS-TRAPEZA

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. ΈΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΉΣ ΌΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΆΕΙ ΤΗΝ ΧΏΡΑ ΤΟΥ! ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΕΧΆΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΤΈ !ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΈΡΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΣΑΣ!ΚΆΠΟΙΟΙ ΚΆΠΟΤΕ ΠΟΛΈΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ ΜΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΝΆΤΕ!

  2. Ρε καριόλη Γιαννούλη ναι εσένα λέω τα μπάρμπεκιου με χοιρινό σε πείραξαν για αυτό τι λες? Δεν μιλάς ε? Ούτε κανένας του σιναφιου σου ε? Θα χυθεί αιμα. Θα γίνει θρησκευτικός πόλεμος ισλάμ χριστιανών στο λεμε.

  3. Τωρα τι σχολιο να γραψω?
    γραφω ξυπνατε συνελθετε Ελληνες απο αυτα που μας σερβιρουν,και αλλοι με λενε ζωο.Σε ολα τα νησια δεν εχουν αφησει εικονοστασι για εικονοστασι,οπου βρουν σταυρους τους κοματιαζουν,οπου εκλησια τη λεηλατουν,και εδω και ευρωπη μερια.Οταν καιγοταν η Παναγια των Παρισιων ειδα σε βιντεο μουσουλμανους να γελανε και να βγαζουν σελφι και να κοροιδευουν.Ψεματα?Για ψαξτε το λιγο.
    Δεν ειναι τα γεγονοτα ετσι οπως μας τα λενε, αλλα μας κανουν να νομιζουμε πως ετσι ειναι, και μας ξεγελανε μια ζωη οι πολιτικοι.και τον τρωμε στο μπισινο μας.Και την Παναγια των Παρισιων μπορει να την εκαψαν φανατικοι και το απεκρυψαν για να μην ξεσηκωθουν οι παρισιανοι και γινει κανας εμφυλιος εκει πανω.
    Ετσι και στο αρθρο με την απαγορευση μετα τις 10 το βραδυ.
    Το κρατος χανει ασοδα αν κλεισουν απο τις 10 γιατι να το κανει;Θελει το καλο του Ελληνα;Ποτε το κρατος νοιαστηκε για το καλο του Ελληνα;
    Συνεχεια στο πηδημα μας ειχαν και μας εχουν.
    Εγω εχω ματια βλεπω,εχω και αυτια και ακουω και μυαλο και σκεπτομαι παρα πολυ.
    Αλλος ειναι ο λογος,και λογος ειναι για τη προστασια των νεων και ειδικα τα πιτσιρικια.και πιτσιρικιες και αδυναμων.
    Στη Σουηδια η αστυνομια μετα απο αλεπαλληλα κρουσματα βιαιων βιασμων σε κοπελες, τοσο βιαιους που τις σακατευουν και στο ξυλο δηλαδη,προτρεπουν τις κοπελες και τους νεους μετα τις 9-10 να μην βγαινουν εξω.Μονο σε περιπτωση μεγαλης αναγκης μπορουν να βγουν και με μεγαλο ρισκο.
    Και οι πολιτικοι τους τους ελεγαν στην αρχη οταν τους δεχονταν με λουλουδια ,αυτοι ειναι και ας ειναι μελαμψοι κοιταξτε να τους συνηθησετε.Και εκει προδοτες,ολοι για το γαμημενο το χρημα.Κατα τα αλλα για το καλο τους και αυτων οι νομοι τους.Εκει εφτασαν και αυτοι και τωρα η σειρα μας,αλλα εμας αλλιως μας το θετουν να το πω.
    Μας σερβιρουν μια απαγορευση πρωτα στα νυκτερινα κεντρα και μετα θα μας σερβιρουν και κατι ακομα.για το καλο μας,παντα.πχ σταροι μεσα στη μπλουζα ποτε εξω,οχι χτυπημα καμπανας,να μην ακουγεται η θεια λειτουργια δυνατα,οχι επιταφιο οχι ανασταση οχι οχι οχι οχι.Οι Παλιο προδοτες αλλου επρεπε να πουν το οχι και σε αλλου το λενε αλλα ειπαμε για το καλο μας.
    Στη βουλη ψηφιζαν ολοι ΝΑΙ σε ολα.ΕΚΤΟΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΜΗ ΜΕ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΠΑΛΙ ΕΙΠΑΜΕ.
    Δεν προκειτε να τους ξεχασω ποτε ειδικα αυτος ο καμενος ο πατριωτης τι κολωτουμπες εκοβε Θεε μου!!!!
    Εδω ειμαστε προσεχως ερχονται και αλλα μετρα και καλα για το καλο μας.
    Εχουν μπει στη χωρα παντου και Αθηνα ειδικα, λαθρο οχι μονο απο τα νησια αλλα ειχαν φερει και φερνουν αβερτα και οι βουλγαροι διακηνητες καθε τρομοκρατικο και παραβατικο στοιχειο που δεν ειναι καταγεγραμενοι πουθενα,και με πλαστα εγγραφα και ταυτοτητες ανθρωποι φαντασματα.
    Απο διαμερισματα στη Αθηνα πεταγονται σαν τα αρουρια εξω.οταν κανουν εφοδο οι Ε.Δ.
    Και το καλυτερο ειναι πως χθες οταν εσκασε το αρθρο ο απαγορευσης της εξοδου τρεξανε παρα πολλοι να τους τα χωσουν.Οταν μας εβαλαν ΤΑΠ μεσω ΔΕΗ και μετα ΕΝΦΙΑ σε καθε τι, και στην ουσια πληρωνουμε νοικι στην δικη μας περιουσια,στο σπιτι,στο διαμερισμα τοσος σαματας δεν εγινε.
    Το μπουκαλι τα μπουζουκια το μερσεντε και το τσιγαρο μη μας παρετε ολα τα αλα παρτε τα!!!
    Και αυτος ο ΕΝΦΙΑ θα μεινει μια ζωη για ολους εμας και θα αλλαζει ονομα συνεχεια μετα θα το πουν Ειδικο τελος περιουσιολογιου πχ.
    Αλα το πακι ολα τσιαμπα Σαμος ελατε και αλλα εντο!!!
    Πολυ καλο χωρα Ελλαντα ολα ττσιαμπα!!
    Ειμουνα νιος και γερασα λεει μια παροιμια τη ξερετε;Οσους νομους κιαν ψηφησαν οι βουλευτες ποτε κανενας δεν ηταν για το καλο του Ελληνα.
    Και ουτε αυτοι που ερχονται θα ειναι.
    Και μη μου πει καποιος για επιδοματα,αυτα ειναι τυρακι για το ποντικι να το πιανει η παγιδα.
    Βριστε με οσο θελετε αν σας φαινονται ανοησιες ολα τα πιο πανω,ελευθερια λογου εχουμε δε μας φιμωνει κανεις.Κανεις ακομη δλδ.γιατι γερμανια αμα βρισεις μουσουλμανο ακομα και μεσω φειςμπουκ σε πηραμε σηκωτο μαζι με το γραφειο και το pc!Συντομα και εδω!Ναι καλα καταλαβες Ελληνα για το καλο το δικο σου θα ερθει και αυτος ο νομος για ποιανου αλλου?
    Αν με βρισει καποιος στα @ρχιδι@ μου τον γραφω και στη μπ#τσ@ μου.Και δε θα ασχοληθω καθολου.

  4. Είναι προειδοποίηση για αυτά που έρχονται. Προσοχή έπεται συνέχεια. Έγινε με εντολή της ΜΙΤ. Είμαστε στην αρχή

  5. Το αποτυπωμένο θαύμα μπροστά στα μάτια μας δεν το βλέπουμε ?
    Αντί να καεί όλη η επιφάνεια και κάθε τί εύφλεκτο γύρω και πάνω στην Αγία Τράπεζα, κάηκε μόνο τοπικά !!!
    Λές και κάτι συγκράτησε και έσβησε την φωτιά, ενώ υπήρχαν τόσα εύλεκτα υλικά πάνω της !!!
    Δεν ξέρω για σας, αλλά για μένα θαύμα μοιάζει.

    Τωρά βέβαια αν μπορούσα να ξέρω και ποιός το έκανε, θα χρειαζότανε πάλι ένα θαύμα για να τον γλυτώσει από τα χέρια μου.
    Φυσικά μαντεύω την θρησκεία του, από ποιά γείτονική χώρα μας ήρθε και την πιθανή καταγωγή του, αλλά χωρίς αποδείξεις? Υλικό από κάμερες δεν υπάρχει από την περιοχή ?
    Προς Εκκλησία της Ελλάδος :
    Βάλτε κάμερες παντού. Μεταξύ μας λεφτά έχετε να το υποξηρίξετε. Φτηνές είναι.
    Προς Χρυσοχοίδη:
    Το τζαμί στον Βοτανικό το φυλάτε νυχθημερόν. Τις εκκλησιές των εργοδοτών σου γιατί δεν τις φυλάτε ? Αλλά θα μου πείς εδώ δεν φυλάτε τους ίδιους σας τους εργοδότες και τις οικογένειές τους, τις εκκλησίες, τα σπίτια και τις επιχειρήσεις τους θα φυλάξετε ?
    Για να μην πώ γενικότερα τι κάνετε όλες οι κυβερνήσεις δεκαετίες τώρα για την φύλαξη και την διασφάλιση του μέλλοντος του ΛΑΟΥ και της ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. Άντε πάλι, Κυριακάτικα μου ανεβάσατε το αίμα στο κεφάλι ΤΕΡΑΤΑ.

  6. OΙ ΤΎΠΟΙ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΕΙΣΈΛΘΕΙ ΠΑΡΆΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΜΆΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΑΝΟΙ ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΆΝΟΙ ΔΙΌΤΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΆΝΟΙ ΠΑΡΌΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΊ ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΈΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΘΕΊΑ. ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΊ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΜΆΛΛΟΝ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΣΧΈΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΆ ΚΟΣΜΙΚΆ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ. ΈΝΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΊΓΟΥΡΟ ΌΤΙ ΕΊΤΕ ΑΓΝΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΕΊΤΕ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΔΈΝΕΙ ΟΎΤΕ ΚΟΛΛΆΕΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΆΛΙΣΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΥΤΉ Η ΣΑΛΆΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΎΝ ΜΕΡΙΚΟΊ ΝΑ ΦΤΙΆΞΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΌ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

  7. Μπορεί να είναι και έτσι, μπορεί και κανας μην λαθρο να το κάνει, για ευνόητους λόγους, όλα παίζουν.. Αλλά να στοχοποιούν χωρίς αποδείξεις είναι χειρότερο…

  8. ΑΥΤΑ ΕΙΑΝΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΡΟΑ ΣΥΝΑΞΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ.

Comments are closed.