Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΕΦΙΑΛΤΗ – ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΕ ΕΝΑΝ 15ΧΡΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ – ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

Κοινοποίηση:
astynomia-peripoliko

Η τριήμερη σχολική εκδρομή για ένα μαθητή γυμνασίου από σχολείο του Πηλίου μετατράπηκε σε τραυματική εμπειρία, καθώς, όπως ομολόγησε στον πατέρα του, έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης. Ο πατέρας του μαθητή, που είχε πάει στην σχολική εκδρομή στα Γιάννενα, κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου. Οι αρχές έχουν προχωρήσει σε 3 συλλήψεις.

Επίσημη ανακοίνωση από τις αστυνομικές αρχές δεν έχει εκδοθεί, ωστόσο, η αστυνομία επιβεβαιώνει ότι έγινε καταγγελία από τον γονέα ότι το παιδί του κακοποιήθηκε σεξουαλικά από συμμαθητές του.

Το περιστατικό φέρεται να έγινε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, ενώ ο 15χρονος κοιμόταν. Ο ανήλικος μαθητής, όπως καταγγέλθηκε, ξύπνησε από την παρενόχληση που του έγινε.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, ασκήθηκε ποινική δίωξη στον έναν ανήλικο ενώ οι άλλοι δύο κατηγορούνται για συνέργεια. Και τα τρία παιδιά αφέθηκαν ελεύθερα με τη δικάσιμο να ορίστηκε για τον Νοέμβριο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΙΑΤΡΕΙΑ ΤΑ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΑ

  2. Αλβανοι ανωμαλοι με παιδια που ηρθαν στηνΕλλαδα σιγα μην δεν τουε αφησουν εξω εκαναν πλακα λεει παραλιγο να τον περασουν νουμεραδα στο δωματιο…εσεις τι κανετε ολοι καλα στο σπιτι…

  3. Εφόσον οι δράστες ανήλικοι οι γονείς τους γτβδρν συνελήφθησαν;
    Οι συνοδοί καθηγητές δεν έχουν ευθύνες; κιαυτοι θα πρέπε να κατατεθεί μηνυση και να συλληφθούν.
    Δεν το πιστεύω ότι τους άφησαν ελεύθερους

  4. Φρικτό! Το κατέστρεψαν το παιδί. Ποιος ξέρει σε τι οικογενειακό πορνοπεριβάλλον διαβιούν οι βιαστές!

  5. Αναμορφωτήριο χθες. Και λίγο γκλομπ στη σχισμή…. γίνεσαι ανθρωπος μετά

    1. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ Ε;

  6. Ο/Η κανε τετοια παιδια να δης αναγνωριση απο τον περιγυρο λέει:

    και υστερα -σου λεει- κανε παιδια παιδια να δης προκοπη.Οι γονεις των αλητοπαιδων τι κανουν γι αυτο η μηπως ασχολουνται με αλλα πραγματα.Κλεισ τους φυλακη για κανα 2-3 χρονια και να δης πως σενιαρονται..Και ενα μπερντακι ξυλο.Ωχ ξεχασαμε ειναι και το μιτου στη μεση.sorry τη πατησαμε.Τετοια τσογλανοπαιδα θελει η πολιτεια για να μειωσει την υπογεννητικοτητα?

  7. Μεγάλη μπίζνα οι 3ημερες.

    Συνοδοί δεν υπήρχαν στη εκδρομή, τι έκαναν κοιμόντουσαν;

    Τσίρκο

  8. Μάλιστα. Το όνειρό μου σαν μαθητής ήταν να κυνηγάω να πηδήξω τον συμμαθητή μου σε σχολική εκδρομή. Όχι τα γκομενάκια. Τι άλλο θα ακούσουμε;

  9. Ξύλο μέχρι να βγάλουν κουσούρι, τα βρωμοδικαστάκια θα τους αφήσουν έξω, ειδικά αν είναι αλβαναριά. Αν ήταν καθαρίστριες με πλαστό τίτλο Δημοτικού, θα είχαν φάει φυλακή, αν όμως κάνεις κάτι τόσο αισχρό, βγαίνεις λάδι.

  10. Έπειτα το σχολείο! Όλα τα τελειώσατε; Βγάλατε την ύλη; Μορφώσατε τα παιδιά; Οι 3ήμερες σας μάραναν…

  11. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΟΥΣ! ΣΚΕΨΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ(ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ)ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΥΧΟΥΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ?ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

  12. Γτ ελεύθεροι;
    Δεν υπάρχουν αναμορφωτήρια και φυλακές ανηλίκων;

  13. χαχαχαχ ΡΕ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΑ ‘ΤΕΤΟΙΑ’ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ… ΠΡΟ ΕΤΩΝ….. ΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΕΛΕΟΣ !!!!! ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΡΕ….. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟΒΙΑ………. …..
    ΔΕ ΘΥΜΑΣΤΕ Π.Χ. ΑΛΛΗΛΟΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ? ΧΑΧΑΧ
    ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΛΗ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ……

    1. Αφού οι βίαιες και καταναγκαστικές σεξουαλικές σχέσεις με τους αδύναμους συμμαθητές σου βρίσκονται ακόμα και σήμερα στο πλαίσιο του αποδεκτού, δεν αποκλείεται να οφείλονται σε παρόμοιες και αλυσιτελείς σχέσεις με άτομα του στενού, συγγενικού σου περιβάλλοντος.
      Θα πρέπει να ψαχτείς, να επισκεφθείς κάποιον ειδικό ψυχίατρο, για να σε βοηθήσει.
      Επίσης, σε δικηγόρο. Μόλις ομολόγησες κακούργημα. Αν δεν έχει παρέλθει ο χρόνος διαγραφής, κινδυνεύεις να διωχθείς.
      Δεν είναι καθόλου αστείο.

  14. Και μέχρι το Νοέμβριο θα κυκλοφορούν ελεύθεροι και θα το παίζουν μάγκες. Αναμορφωτήρια δεν έχουμε πλέον σ’αυτό το μπουρδελόκρατος;;;;;;;

  15. Αν περιμένει ο πατερας να διακστουν …ποιος ξέρει πότε;;;; και αν γινουν εφεσεις και καθυστερησεις;;;;;τοτε την ψυχη του εφηβου ποιος θα την γιατρεψει;;;; Τα 3 κ@λ@παιδα θα περνανε καλα και θα τον εχουν γραψει στα π@π@ρι@ τους …πλεον της ρετσινιας που θα τσακισει τον εφηβο…ο πατερας οφειλει να τιμωρησει παραδειγματικα αυτους που συνεπραξαν σε αυτη την ανηθικη και διαστροφικη πραξη …ειδάλλως το παλληκαρακι θα βιωνει για παντα την ντροπη και την ξεφτιλα….

  16. Απόρροια των ταμπλετ, κινητων και της προσβασης στο ιντερνετ σε συνδυασμό με αδιαφορους-πολυασχολους εργαζόμενους γονεις.

  17. …..Εξελιγμενη νεολαια χωρις… γονεις για ανατροφη! Βλεπετε…δουλευουνε και οι δυο διαφορετικα δεν βγαινει! Σημιτειος και Κουλειος “δημοσιονομικη” πολιτικη για αφανισμο του ντοπιου Ελληνισμου και μετα βλεπουμε με την….αποστολικη ψηφο!

  18. Ονόματα και κρεμάλες και στους 3 αν όντως είναι έτσι.

Comments are closed.