Η Διαμαντοπούλου θέλει να γίνει… υπουργός με τον Μητσοτάκη! Απευθείας! Και θα φέρει και… επιχειρηματίες!

Κοινοποίηση:
diamantopoulou_

Το άνοιγμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κεντροαριστερά αλλά και την… Αριστερά, αρχίζει να πιάνει τόπο. Οι… ενδιαφερόμενοι αρχίζουν να βγαίνουν από το καβούκι τους και να δείχνουν ξεκάθαρα πως έχουν συμφωνήσει με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

Υπάρχει όμως μια σημαντική διαφορά. Δεν θα είναι υποψήφιοι με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις εκλογές. Οι περισσότεροι, δεν θέλουν να εκτεθούν.

Σύμφωνα με όσα μαθαίνει το Μακελειό, η ομάδα τεχνοκρατών και άλλων που φέρεται να έχει συμφωνήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα μπει κατ’ ευθείαν στην κυβέρνηση, εφόσον φυσικά κερδίσει τις εκλογές η Νέα Δημοκρατία.

Προσέξτε! Οι περισσότεροι, προέρχονται από το χώρο της Κεντροαριστεράς, έναν χώρο που το ΠΑΣΟΚ αδυνατεί πλέον να ελέγξει, την ώρα που κάνει «ντου» και ο Αλέξης Τσίπρας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα στελέχους της Κεντροαριστεράς που φαίνεται πως έχει συμφωνήσει με τον Μητσοτάκη, είναι η Άννα Διαμαντοπούλου, όπως άλλωστε έχει γράψει το Μακελειό στην έντυπη έκδοσή του.

Μόνο που δεν ενδιαφέρεται να είναι στα ψηφοδέλτια, αλλά απευθείας στο επόμενο κυβερνητικό σχήμα. Δηλαδή, θέλει να πάει αμέσως στο υπουργικό συμβούλιο!

Μάλιστα, φαίνεται πως έχει προτείνει και… επιχειρηματίες, γαλάζιους και… πασόκους!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,-, ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ,-, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ …

Comments are closed.