Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΠΙΤΙΑ;; ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ. ΠΑΛΙ ΛΑΘΗ ΣΤΟΝ ΟΣΕ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΩΣΤΑ. ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικράτησε το βράδυ της Πέμπτης στην Πάτρα εξαιτίας των αυτόματων συστημάτων ισόπεδων διαβάσεων του ΟΣΕ, στη λεωφόρο Όθωνος – Αμαλίας (στο ύψος του Αγίου Ανδρέα) και στην Ελευθερίου Βενιζέλου.

Σύμφωνα με το tempo24.news, οι μπάρες κατέβηκαν εμποδίζοντας τη διέλευση των οχημάτων με αποτέλεσμα να σχηματιστούν τεράστιες ουρές.

Δείτε το βίντεο

 

Αρκετοί ήταν αυτοί που έμειναν σταματημένοι φοβούμενοι να περάσουν την διάβαση, ενώ άλλοι γνωρίζοντας για την απεργία στα τρένα και στον προαστιακό προσπαθούσαν να περάσουν κάνοντας ελιγμούς.

Το τοπικό μέσο επικοινώνησε με τον προϊστάμενο του ΟΣΕ στην Πάτρα ο οποίος επιβεβαίωσε το πρόβλημα: «Ενημερώθηκαν άμεσα οι ηλεκτρολόγοι και έχουν λάβει εντολή να αποκαταστήσουν το πρόβλημα. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει κυκλοφορία συρμών, προσπαθούμε να δούμε τι ακριβώς έχει συμβεί, αν πρόκειται για βλάβη ή για δολιοφθορά» ανέφερε ο κ. Οικονόμου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. και εσυ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ επικεντρωνεσαι στην ορθογραφια ????

  2. Κλασσικό θέμα έχουν ένα σίδερο στη ράγα που ενώνεται με καλώδιο με τις μπάρες κι όταν το σίδερο πατηθεί είτε με τρένο ακόμα κι με πόδι ενεργοποιούνται οι μπάρες…

  3. Η χωρα βιωνει τάσεις αποσταθεροποιησης. Την τελευταια φορά, τετοιες μαγκιές μάς εφεραν τον ΓΑΠ και τα μνημόνια.

  4. Οπως διαπιστωσα, κανοντας περιηγηση στο διαδικτυο για συναφη θεματα, υπαρχουν και εδω τεραστια και χρονια προβληματα! Υπαρχουν εκθεσεις και της ΡΑΣ και της Ε.Ε και δεν συμμαζευεται!

  5. Πως κατέβηκαν οι μπάρες ενόσω υπάρχει απεργία στα τρένα; Να πάει ο πρωτοσάλτε να τις ανεβάσει με το χέρι και να πει μετά για την 4η βιομηχανική επανάσταση του Κλάους σβαμπ που έλεγε και ο κούλης. Αλλά τελικά μας γύρισε στην εποχή του Τρικούπη και του μουτζούρη! Μαύρο στο συνταγματικό βόθρο της μίζας.

    1. ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΟΥΛΕ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

Comments are closed.