Η ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ ΖΩΗ ενός “ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΥ”. Συγκλονίζουν οι νέες σεξουαλικές αποκαλύψεις για τον “κοψοχέρη” φίλο του Τσίπρα και διπολικό μαθητή του Χορν. ‘Ερχονται κι άλλα πολύ τολμηρά, από αμαρτωλά καρνέ ακολασίας. Οι θύτες “δίνουν” πολιτικά πρόσωπα για να σωθούν. Η κρυφή ταυτότητα του Χατζηδάκη κ’ οι “στενές σχέσεις” Λιάνας Κανέλλη- Μιμής Λιάνη

Κοινοποίηση:
exofillo1-2

Banner_6Years_1000X500

Τεύχος 1813, 6 ΧΡΟΝΙΑ αυτόνομης , ανεξάρτητης  κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς  λογοδοτούμε, εν ονόματί τους. 

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Δευτέρας 1ης Φεβρουαρίου  2021 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ» το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ,

-ΔΕΝ ανήκει σε κανέναν κομματικό και παραταξιακό χώρο, ούτε σε “σέχτες” παρακρατικών εκδοτικών μηχανισμών εγκλήματος, εκβιασμών, “πλυντηρίων”, “συμβολαίων”, διαφθοράς και προδοσίας.

alitheia-aima-banner

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 6 συνεχή χρόνια.

Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους «καινούργιους».

 

teaser1-2

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

opisthofyllo1

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας.

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ ,  επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

***Έχουμε ανοικτό ΠΟΛΕΜΟ με την πολιτική Μαφία κι αυτό θα πρέπει να γίνει από όλους αντιληπτό. Γι΄αυτό ενισχύστε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ την εφημερίδα μας, το μόνο ΜΜΕ που δεν προδίδει τους αναγνώστες του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Οι καταστάσεις που ζούμε όλοι μας είναι πολύ δύσκολες για να τις διαχειριστεί Ψυχικά και συναισθηματικά ένας άνθρωπος. Αν δεν ήταν αυτή η νεκρική ατμόσφαιρα που επικρατεί στην ανθρωπότητα ποτέ δε πιστεύω να έφτανα σ αυτό το σημείο να επικοινωνώ νοερά με «άγνωστους». Οι καθημερινές αυτοκτονίες που κρύβει ο Κούλης αυτό ακριβώς δείχνουν. Δεν είναι όμως μόνο οι αυτοκτονίες, είναι οι καρκίνοι π.χ. και ένα σωρό άλλες ασθένειες, όπως η θεία μου που σας είπα, οι οποίες έχουν το ψυχικό υπόβαθρο αλλά δεν εκδηλώνονται αν δε γεμίσει το ποτήρι. Κι η κατάσταση που επικρατεί όχι απλά το γεμίζει, αλλά το ξεχειλίζει.
    Χιλιάδες άνθρωποι αυτοκτονούν μαζικά γύρω μας νομίζοντας ότι πεθαίνουν από διάφορες αισθενειες ενώ ο μοναδικός άγνωστος ιός X
    είναι η εφαρμογή της agenda 30.
    Δλδ της παγκοσμιοποίησης.
    Η agenda 30 θα τελειώσει σε λίγο κι
    ΕΠΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ AGENDAS!!!!!

  2. **Ο πρώτος από τους 300 στη σύνθεση της νέας Βουλής, σε σταυρούς
    είναι ο Κωστής Χατζηδάκης. Πρώτος και στην περιφέρειά του**.

    Το παραπάνω είναι απόσπασμα άρθρου μετά τις εκλογές του 2019.
    Τις εκλογές τις νοθεύουν σε μεγάλυτερο βαθμό τα τελευταία χρόνια λόγο της γνωστής ιδιωτικης εταιρείας, παρόλαυτα έχω την αίσθηση από αυτά που ακούω από το περιβάλλον μου και ιδιαίτερα από τις μεγάλες ηλικίες, ότι όντος, δυστυχώς είναι πάρα παρα πολύ και πιθανόν οι περισσότεροι αυτοί που τους ακολουθούν. Δυστυχώς υπάρχουν πολλά εργαλεία για ελέγχουν τα πρόβατα.Και όσο πιο πεινασμένα τόσο πιο εύκολα ελέγχονται.

  3. Για τον Λιγναδη να δεις τι έρχεται. Μπροστά του ο Κιμουλης είναι Αγιος. Αλλά φίλος της κυβέρνησης είναι. Έχει επιβληθεί ομερτα

  4. Μάλιστα, ο Κιμούλης είναι από το γένος των λυκανθρώπων, όχι από το γένος των Μπαφομέθ, των βρυκολάκων. Ο μπουχεσοκοπρίτης ανήκει στο δεύτερο, άρα είναι εχθροί!

  5. Οι Κομισάριοι τών Βρυξελλών δέν αρκούνται μέ 20 χιλιάδες ευρώ τόν μήνα.Τό βαρύ παραδάκι πέφτει από τόν Σόρος.Ολοι αυτοί οί ανθέλληνες λένε ότι εργάζονται γιά τήν Ελλάδα στήν πραγματικότητα είναι μισθωτοί τού Σορος.
    Γιάννης Λάκων

  6. Ξεβράκωσέ τους όλους και όλες Στέφανε…….στο Καρφιιιιιιί…..

  7. ΓΙΑ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ…ΜΑΖΙΚΑ ΟΙ ΨΥΧΑΚΙΔΕΣ-ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΟΛΟΙ…. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ….
    ΠΟΛΛΟΙ/ΠΟΛΛΕΣ ΜΟΥΡΛΕΣ ΘΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΙΠΑΝ….. ΘΥΜΕΙΘΗΤΕ ΤΟ.
    ΑΠΛΩΣ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΕ.

Comments are closed.