Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 500 ΕΥΡΩ ΣΕ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΦΙΛΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ! ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΛΟΑΤΚΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΩΣΙΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΦΙΛΕΣ

Η ρωσική δικαιοσύνη ανακοίνωσε την Τρίτη πως καταδίκασε σε πρόστιμο ύψους 500 ευρώ δύο νεαρές γυναίκες, οι οποίες φιλήθηκαν μέσα σε ένα εστιατόριο και κατόπιν δημοσίευσαν ένα βίντεο με το φιλί τους, με φόντο την πλήρη καταστολή των κοινοτήτων ΛΟΑΤΚΙ+ στη χώρα.

Σε αυτό το βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διακρίνονται οι γυναίκες να κάθονται σε ένα τραπέζι και να προσποιούνται πως δέχονται μια πρόταση γάμου, προτού προσφέρουν η μία στην άλλη ένα δακτυλίδι και ανταλλάξουν ένα φιλί.

Οι κατηγορούμενες, δύο γυναίκες ηλικίας 19 και 24 ετών, τα ονόματα των οποίων δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, κρίθηκαν ένοχες βάσει ενός άρθρου κατά της «προπαγάνδας υπέρ των μη παραδοσιακών σχέσεων ή σεξουαλικών προτιμήσεων», ανέφερε σήμερα η υπηρεσία Τύπου των δικαστηρίων της περιοχής του Κρασνοντάρ (νότια) στο Telegram.

Το δικαστήριο τις καταδίκασε στην καταβολή ενός «διοικητικού προστίμου ύψους 50.000 ρουβλιών η κάθε μία», ήτοι περίπου 500 ευρώ, παρά τη «συγγνώμη» που ζήτησαν νωρίτερα ενώπιον των αστυνομικών.

Σε πλάνα που μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti διακρίνεται η μία από τις νεαρές γυναίκες, με το πρόσωπό της να έχει καλυφθεί έπειτα από τεχνική επεξεργασία, να εξηγεί στον διοικητή της αστυνομίας ότι επρόκειτο για μία «πλάκα» που έκαναν στους ακολούθους τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, «τον Φεβρουάριο του 2024, αυτές οι δύο κάτοικοι της πόλης Κρασνοντάρ δημοσίευσαν ένα βίντεο κλιπ, στο οποίο παρουσιαζόταν μια απρεπής συμπεριφορά σε έναν δημόσιο χώρο».

Από το 2013, ένας νόμος στη Ρωσία απαγορεύει την «προπαγάνδα» των «μη παραδοσιακών σεξουαλικών σχέσεων» που απευθύνεται σε ανήλικους.

Ο νόμος διευρύνθηκε στα τέλη του 2022 για να απαγορεύσει κάθε μορφή «προπαγάνδας» υπέρ της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας στα ΜΜΕ, το διαδίκτυο, τα βιβλία και τις ταινίες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Αγιος Βλαδίμηρος ο Μέγας, ο παλουκωτής των δυτικόδουλων, των μπολιασμένων, των ΝΔουλων, των εβραιοχαζάρων, των ισλαμιστών, των νεοναζί και των σοδομιτών. Μεγάλη η χάρις του.

  2. ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΑΔΕΛΦΙΣΤΙΚΑ ΠΟΡΝΟΚΑΝΑΛΑ ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    ΨΟΦΟ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΑΤΑΝΟΔΟΥΛΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

  3. Η σεξουαλική διαστροφή είναι βαρυτάτη ψυχασθένεια.

  4. Μπράβο Βλαδίμηρε, κατέβα κι από ‘δώ να βάλεις τάξη.

  5. Να το κάνουν και εδώ οι βουλευτές της νδούλας που και καλά δεν ψήφισαν τους ομοφυλόφιλους γάμους.

  6. ε ρε οργη σημερα απο τις πρωινατζουδες και τα πουλεν τους…

  7. ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΩΣΤΑ…ΕΔΩ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΟΙ ΛΟΑΤΚΙ;;; Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ….WOKE ΑΤΖΕΝΤΑ , ΝΕΑ ΤΑ ΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΣΟΡΟΣ, ΣΟΥΑΜΠ, ΟΛΗ Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΑ…

  8. Μπραβο Ρωσία γι αυτο η Παναγία θα είναι μαζί σας!

  9. Ρωσίδες είναι θα κάνουν 5-6 πλακωτές βίζιτες και θα τα βγάλουν τα 500 σιγά..

  10. λοάτκια. Κλασομπανιέρες ολκής. Μόλις μπει το προστιματάκι, κότες λειράτες γίνονται και κλαίνε σα τα κοριτσάκια. Αλλά εδώ, μας κυβερνάνε οι φλώροι και οι φτερούδες, αυτοί δηλαδή που έχουν μόνο δικαιώματα. Κατά τα άλλα, κυνηγάνε τις γιαγιάδες με τα τερλίκια και τους φούρνους, μη δεν κόψουν απόδειξη.

Comments are closed.